#5667595 - 13/12/2012 19:23
Re: Co mnie wkurza? [43]
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
Co to za fon? Ja z swoim w/w wspomnianym iphonem mialem taka sytuacje. Po tym jak go wysuszylem, podlaczylem go do ladowarki i okazalo sie, ze sie normalnie laduje - byl dzwiek sygnalizujacy proces ladowania. Po paru godzinkach chcialem jakos go wlaczyc, ale nic nie smigalo. Dopiero dwurkrotne szybkie wcisniecie przycisku home (2x wlacza odtwarzacz mp3 nawet przy zablokowanej klawiaturze) i na czuja dotykanie ekranu sprawilo, ze zaczal grac normalnie muzyke REasumujac telefon byl sprawny, bateria sie ladowala, system funkcjonowal itp ale nie nie dzialal wyswietlacz. Poczytalem na necie i najprostszym rozwiazaniem bylo kompletne rozkrecenie telefonu i ponownie podlaczenie wszystkich tasiemek.Zabawy troche bylo ale wrocilo do normy:) Takze moze w Twoim przyapdku rowniez nalezy go rozkrecic i zlozyc na nowo;)
|
Do góry
|
|
|
|
#5673059 - 17/12/2012 06:52
|
addict
Meldunek: 05/02/2009
|
Który to dzień z rzędu mnie zalewa Arsenal tym remisem 1:1 z Bradford. Niby wzięty po 2.4 w przerwie żaden żal w porównaniu z tym co ludzie grali po 1.2 czy lepiej. ALE, co oni zrobili to jest poprostu kpina z ludzi co stawiają na nich pieniądze. Tak jakby Arsenal był po prostu kontrolowany przez bukmacherów. Niby typerzy ze skillem i jakimś tam expem wyczekali na końcówkę i dali następny gol Arsenal bądź over - bo wiedzieli bardzo dobrze co się święci, ALE przecież grał pierwszy skład! kozłem ofiarnym Gervinho no z 10 razy zawalił w tym meczu.
I to nie jest jedyna akcja pucharowa w ostatnim czasie, 1-1 Catanii z Cittadellą w regulaminowym czasie może nie odczute aż tak bardzo, ALE mogło być pięknie po Bergessio miał 100% sytuację, no jak nic mógł wbić gwoździa w doliczonym czasie gry, zamiast tego jakaś akrobacja w powietrzu i wślizg-wolej. Ehhh.
To nie koniec bo jeszcze jest Bilbao, ekipa kojarząca się jak nikt z Copa Del Rey. 1-1 z Eibarem, dramat.
Ja rozumiem że Freiburg może w lidze ograć Schalke, że Sevilla może przegrać z Malagą. I ogólnie ciężko mieć do jakichkolwiek ligowych rezultatów żal. ALE te puchary, to jak Lider powiedział kiedyś ZĘ SIĘ ICH NIE GRA, to człowiek jak uparty gra, bo przecież różnica klas Arsenal,Bradford - Catania,Cittadella, Athletic Bilbao,Eibar - masakryczna. SUMA SUMMARUM, trzeba mieć jaja żeby tych pucharów nie grać bo wiadomo jak oferta biedna to bierze się co jest. Się nie ździwię jak kiedyś masakra będzie nie w szkole a na jakimś stadionie...
|
Do góry
|
|
|
|
#5673198 - 17/12/2012 15:13
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
czy cos sie pozmienialo czy mnie cos ominelo?
czy nie bylo zawsze tak, ze jak sie cos wysylalo kurierem, to paczka byla w 99% przypadkow nastepnego dnia od odbioru paczki? A teraz jest na 3 dzien od nadania, to co to ma być?
|
Do góry
|
|
|
|
#5673203 - 17/12/2012 15:42
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008