Opcje tematu
#55937 - 24/03/2004 02:44 Unibet - pewniaki, podporki
Anonymous
Unregistered

Hejka!
Nie wiem czy nie wyjde na debila ale czyto mozliwe ze w Unibecie nie ma podporek i pewniakow w rozpisach?? Przelalem kase, wzialem sie za obstawianie i troszke sie ... zdziwilem.. No niby bez pewniakow jeszcze przezyc mozna ale bez podporek??
Bede wdzieczny za odpowiedz.. Moze jakos przegapilem te opcje..

Pozdrawiam
Krzysiek Bartosiewicz

Do góry
Bonus: Unibet
#55938 - 24/03/2004 04:55 Re: Unibet - pewniaki, podporki
nierja Offline
enthusiast

Meldunek: 03/04/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bartosiewicz:
[qb]Hejka!
Nie wiem czy nie wyjde na debila ale czyto mozliwe ze w Unibecie nie ma podporek i pewniakow w rozpisach?? Przelalem kase, wzialem sie za obstawianie i troszke sie ... zdziwilem.. No niby bez pewniakow jeszcze przezyc mozna ale bez podporek??

Pozdrawiam
Krzysiek Bartosiewicz[/qb][/QUOTE]Kalkulator w lape i licz !!! Takie trudne ??? Samemu podporki zrob !!!

Do góry
#55939 - 24/03/2004 04:59 Re: Unibet - pewniaki, podporki
bartmis Offline
old hand

Meldunek: 25/02/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bartosiewicz:
[qb]Hejka!

Pozdrawiam
Krzysiek Bartosiewicz[/qb][/QUOTE]Nie ma niestety podpórek w Unibet. Faktycznie jest to uciążliwe. Pisałem do nich maila w tej sprawie ale nic nie da się osiągnąć, dziwne trochę. Ale ja tam lubię Unibet bo dzięki temu że nie można dawać podpórek a liczyć mi sie nie chce to gram na wyniki o większych kursach, zamiast podpórki, i jak na razie trafiam dosyć dobrze. Może to oni na tym stracą iwo: POWODZENIA I POZDRAWIAM iwo:

Do góry

Moderator:  rafal08