witam !
mam takie pytania a mianowicie:
1) jak i kiedy kontrujecie ? czy to kwestia tylko wyczucia czy moze macie zalozony jakis % od postawionej kwowty ktory jesli sie zworci to juz kontrujecie ? macie przy tym jakies scisle okreslone reguly ?
2) jaki procent stawki na jeden zaklad stanowi wygrana ?
pozdrawiam
Typowanie meczu z nastawieniem , że później skontrujemy na bf nie jest tak do konca właściwym podejściem. W czasie meczu może się wiele rzeczy wydarzyć i bywa tak że pod wpływem emocji możemy podejmować błędne decyzje, po kilkudziesieciu tak zagranych meczach ( wygranych i przegranych ) bilans może wyjść niezaciekawie.
Lepszym rozwiązaniem jest gra na bf małymi stawkami ( małymi - dobranymi do wielkości budżetu ) i sprzedawanie lub kupowanie kursów wg Twojego oszacowania zawyzonych w danym momencie - na różne wyniki zdarzeń. Tak strategia jest także bardzo dobra na live.
a co powinno sie robic jesli stawiamy np na under a szybko pada bramka ?
Po pierwsze nie panikować. Bywa i tak, że szybko padają 2 bramki w pierwszych minutach a potem już nic. I sytuacja odwrotna - postawiliśmy na over a do 80 minuty 0-0 a wkońcówce mogą paść nawet i 3 bramki - są takie przypadki..
Warto śledzić na żywo mecz, można niekiedy wyczuć kilkanaście minut naporu jakieś drużyny ( lub obustronnej wymiany ciosów ) wtedy można skontrować - oczywiście po opłacalnym kursie, bo to jest najważniejsze... Należy pamiętać, że nie musimy zawsze zarobić na danym meczu, ważne żebyśmy np. co miesiąc odnotowali zyski w ogólnym bilansie. To tak ogólnie z mojego pkt widzenia, rozpisałem się ... chyba nie nauczę się pisać krótko i na temat ...