Coz tak to jest jak sie gra za darmowe, ja tez sie cieszylem jak w betsense z darmowych 5 eur zrobilem 250 i pomijam juz tutaj fakt ze wyplata przelewem 50eur prowizji(kosmos) :eek: . No ale do rzeczy, jeden z forumowiczow wyplacil przede mna 200eur tez z tych 5 darmowych, pieniadze do niego doszly. Gdy zobaczylem ze jemu wyplacili, 2 dni pozniej takze poprosilem o wyplate. Po 1 dniu dostalem od nich takiego oto maila
"please note that at present you cannot withdraw from your account, because
according to our rules (art. B.4 f): If a user bets exclusively with a promotion bonus and possible subsequent winnings, the winnings can be withdrawn only after the user has made a first deposit of min. 100 Euro.
You have received a 5 Euro Bonus, but you have not yet made any deposit.
Best regards,
The Be-Emotions Team"
Po wymianie kilku maili, doszedlem do wniosku ze nic z tego nie bedzie. Tak wiec pozostaly mi 2 mozliwosci
1) dac sobie spokoj i ich olac
2) wplacic swoje 100eur i miec nadzieje ze nie sa oszustami i dotrzymaja slowa.
Pomyslalem, ze nie wplace swoich dopoki nie bedzie to warte ryzyka. Jak dojde bonusowymi do 500eur to wtedy moze wplace swoje. Jednak tak do konca to nie mam pewnosci czy nie sa oszustami i czy nie wykombinuja cos znowu chociaz zarzekaja sie ze jak zrobie depozyt to wyplaca calosc. Takze gram u nich dalej z niewielka nadzieja ze uda mi sie kiedys wyplacic to co tak ciezko wywalczylem.
Tak wiec dobra rada, nie grac za bonusy, grac za swoje i tylko u dobrych bukow. Wtedy mamy pewnosc ze wyplaca nam nasza wygrana.