pozwólcie ,ze sobie zrobie
jako oznake mojej frustracji
Zaraz chyba szlag mnie trafi!!! Nie wiem co sie działo na tym forum, mam na myśli tą aktualizacje, tworzenie kopii czy co to tam było. W każdym razie nie można sie było wogol "dostać" na mecz.pl . Ale to nie jest jeszcze problem, da sie przeżyć 1-2 dni bez forum. W każdym razie jakoś tuż przed tymi technicznymi "cudami" podałem typy do Tabeli Typerów i właśnie do Rankingu MLB!!! Dzisiaj patrze... TYPÓW NIE MA!!!! Najpierw zauwazyłem, ze nie ma mojego typu z TT. Chciałem go skopiować i w wynikach wpisać mój obecny bilans. Szukam, szukam i nigdzie nie ma, a typowałem na 1000%!!! Strasznie mnie to wkurzyło, ale coś mnie tchnęło, zeby sobie wejść w ranking MLB. I dosłownie myslałem, ze mnie krew zaleje... Nie ma mojego ostatniego typu
/tego samego co do TT/ (Minnesota - Detroit 2 (1,725)
Pinnacle I mecz) Tutaj mam pytanie do Fehera, czy jest jakaś możliwość, aby sprawdzić to o czym pisze? Czy jest możliwość, aby kiedy wysyłałem typy (do TT i do Ranka) wysyłałem kilka minut po sobie!!!) to akurat trwała jakaś ta aktualizacja i te wiadomości po prostu zniknęły? TO znaczy tak pytam, a prawda jest taka, ze MUSIAŁO coś takiego mieć miejsce
Kurde, zależy mi na TT i na Rankingu MLB, dlatego jestem taki wściekły na to co się stało !!! Zresztą chyba każdego by coś trafiło, gdyby podał trafne typy, po czym zauwazył po trafieniu typu, ze ich w ogole nie ma na forum!! Mam nadzieje, ze to tylko epizodyczna sytuacja, bo pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. Zresztą moze naiwnie licze na to, ze da się jakoś tą sytuacje wyjaśnić
To już zakrawa na przesade, ale chyba bede od dziś robił Screen Shoty każdego mojego typu wysłanego do konkursów...
PS> Żeby nie było wątliowści, nie mam absolutnie żadnego "ale" do Feher'a!!! To jest chyba oczywiste, ale pisze tak na wszelki wypadek, bo niestety co niektórzy "potrafiliby" tak to zintepretowac. Po prostu jestem sfrustrowany taką sytuacją i chciałem to wyrazić
A moze kogoś spotkało coś podobnego??