#549271 - 02/04/2006 16:25
Re: Otwarcie nowego stadionu w Kielcach: mecz Korona - Zagłębie !
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#549273 - 02/04/2006 17:59
|
old hand
Meldunek: 01/07/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#549275 - 02/04/2006 18:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#549282 - 02/04/2006 20:35
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Chyba mnie wzrok nie myli i tam ogłasz się Gamebookers.... Jak dotychczas na polskich stadionach widziałem tylko rekalmy Expektu. Swoja drogą to trochę dziwne (a może i lepiej), że buki netowe coraz więcej się reklamują pomimo zakazu reklamy zakładów bukmacherskich, bo chyba nie został on jakoś ostatnio zniesiony? Czy pamięta ktoś podstawę prawną do tego zakazu reklamy?
|
Do góry
|
|
|
|
#549283 - 02/04/2006 20:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/01/2005
|
tu więcej fotek z meczu ja oczywiście byłem na meczu Stadion jest naprawde przepiękny i przy sztuczny świetle wygląda okazale.Szkoda tylko,że część ludzi przybyło zobaczyć tylko stadion.Atmosfera była przednia,mimo wcześniejszej parodii z bramkami wejściowymi.
|
Do góry
|
|
|
|
#549284 - 02/04/2006 20:43
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
Już sobie sam szybciutko znalazłem USTAWA z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych Quote:
Art. 8. 1. Zabrania się reklamowania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej: wideoloterii, gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych, gier na automatach oraz gier na automatach o niskich wygranych - przez co rozumie się zachęcanie do udziału w nich, przekonywanie o ich zaletach, informowanie o miejscach, w których są urządzane, i możliwościach uczestnictwa. 2. Zakaz, o którym mowa w ust. 1, nie obejmuje reklamy i informacji w ośrodkach gier i punktach przyjmowania zakładów.
|
Do góry
|
|
|
|
#549287 - 02/04/2006 21:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
Mi na stadionie nie podoba się tylko jedna rzecz. Mianowicie odległość zadaszenia od trybyny przez którą widać jakies drzewa i okolice... Natomiast to ze nie ma płotów uważam za wspaniałą rzecz. Mam nadzieje, że w Poznaniu, Krakowie i na kolejnych nowych stadionach się ich sukcesywnie będziemy pozbywać...
W Krakowie to na pewno , szczegolnie ciakawie by to wygladalo podczas derbow...
|
Do góry
|
|
|
|
#549288 - 02/04/2006 21:20
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Już sobie sam szybciutko znalazłem USTAWA z dnia 29 lipca 1992 r. o grach i zakładach wzajemnych
Quote:
Art. 8. 1. Zabrania się reklamowania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej: wideoloterii, gier cylindrycznych, gier w karty, gier w kości, zakładów wzajemnych, gier na automatach oraz gier na automatach o niskich wygranych - przez co rozumie się zachęcanie do udziału w nich, przekonywanie o ich zaletach, informowanie o miejscach, w których są urządzane, i możliwościach uczestnictwa. 2. Zakaz, o którym mowa w ust. 1, nie obejmuje reklamy i informacji w ośrodkach gier i punktach przyjmowania zakładów.
Zeby nie bylo nie na temat to stadionik wyglada naprawde super:) Ale w Poznaniu tez zapowiada sie calkiem ciekawie, moja antypatia do klubu stopnieje zupelnie w momencie "tajemniczego znikniecia pseudodzialaczy"
Co do reklamy bukmacherow, Nie wiem dokladnie jak to jest rozwiazane ale z tego co wiem np. SB reklamuje sie jako miejsce w sieci gdzie mozna pograc w pokera "play for fun", zupelnie bez pieniazkow i tak dalej Wychodzi wiec na to ze ze wlodarze klubow np. z Kielc nieladowaliby sie w watpliwy interes, (jak wspominal Sosna nie jest to glupi czy pazerny czlowiek) i reklamodawcy w ten sposob beda tlumaczyc swoja obecnosc na bandach dookola stadionu. Jakie zaklady o co chodzi my tu delikatnie pokerek dla zabawy Nie jestem pewien czy tak to funkcjonuje ale wszystko na to wskazuje, ufff co za rym
Kielcom szczere gratulacje ladnego stadionu
Edited by Biszop (02/04/2006 21:21)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|