dzis dobrze poszło, chociaz sporo niepotrzenbych typow na live zmniejszyło zyski
musze nad soba popracować troche...
ATP Eastbourne
..............
Darcis w formie dobrej, mysle ze moze wygrać z Matosevicem, ktory powinien juz byc out, gdyby nie olewustwo Gasqueta.. ewentualnie jakis over gemowy, bo tb mozliwy choc jeden
Harrison z Istominem to rowniez smierdzi over'em albo tiebreak'iem w meczu.. co do zwyciezcy to bardziej sie sklaniam ku Istominowi, ale Harrison jakos sie przepycha przez te rundy i wole chyba over
Kohlschreiber z Seppim ciezki mecz, niby jakis tb powinien byc, ale jakos tego nie czuje.. chyba odpuszcze.. jak juz to blizej Seppiego, bo zdaje sie broni tytulu, a poza tym kurs lepszy
no i nie wiem jak, ale Fognini powalczy z Roddickiem
tylko przeczucie, bez argumentow wiekszych.. ale dzis z Ito było podobnie
WTA Eastbourne
..............
wydaje mi sie, ze Zakopalova moze nakazać sporo biegać Pavluczenkowej i ta w końcu odpadnie (no bo miała już z Hsieh
)
Pironkova-Paszek ciezki mecz, obie wydaje sie ze złapały forme w dobryn momencie, poza tym obie potrafia swietnie grac na trawie.. ciezko o typ.. moze over, ale u kobiet to nie lubie.. chyba blizszy jestem Paszek, bo ciut lepszy serwis wg mnie
Kerber-Makarova pojecia nie mam
Bartoli-Safarova jakis czas temu (chyba Doha albo gdzies tam) byly lepsze przeslanki na Safarova i mimo duzego betu popartego duzym zaufaniem nie dała rady czeszka.. jutro raczej juz sie nie odwaze na nią..