#539963 - 28/03/2006 10:35
Re: Kupię, sprzedam, wymienię [10]
|
journeyman
Meldunek: 20/07/2005
|
Udana transakcja z kanciastym - polecam
|
Do góry
|
|
|
|
#539965 - 28/03/2006 10:59
|
enthusiast
Meldunek: 22/02/2005
|
Sprzedam bony bet24.com o wartości 100zł nie związanych ze wcześniejszymi promocjami (tj. 90minut.pl) Sprawdzonym użytkowniką wysyłam jako pierwszy. Wplata: Inteligo, Neteller, Moneybookers. cena: 22zł Kontakt: olo9zw@interia.pl lub wiadomosc prywatna
|
Do góry
|
|
|
|
#539966 - 28/03/2006 11:21
|
old hand
Meldunek: 02/05/2005
|
Quote:
Potwierdzam szybką i bezproblemową wymianę z vebnasterem
Potwierdzam kupno bonow przez szakira
SPRZEDAM BONY DO BET24.com 25zl za sztuke bon jest z meczu (Odra Wodzisław - Legia Warszawa) platnosc mBank/moneybookers
gg:1283021
Uwazajcie na wymiany z osobami o krotkim stazu na forum i bez potwierdzen o udanej tranzakcji.
Oszuści: KaMaZ, DJ_Marycha, *Major*, Frankie, typexx, Tdi/Vr6, Jamajka, jam45, Katalonya, Mauro, LOLAS, kolo232, PiotrekX, Verbatim, Don.(z kropka)
|
Do góry
|
|
|
|
#539968 - 28/03/2006 11:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/05/2004
|
KUPIĘ bony do bet24.com WARUNEK:muszą działać z bonami które już wykorzystałem, tj.: - 90minut - odra-legia Płacę na Inteligo, mBank lub Moneybookers. Kupię również bony do Bet-at-home (powyżej 5 PLN) Wiadomość: priv, GG: 7534694 lub borkub@o2.pl.
|
Do góry
|
|
|
|
#539971 - 28/03/2006 12:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2002
|
Skupie 2 bony z meczu Odra-Legia i 2 bony ze starszych promocji, GG: 1203411
Na sprzedaz okolo 1 tys PLN na Moneybookers
|
Do góry
|
|
|
|
#539972 - 28/03/2006 12:27
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
Quote:
Sprzedam bony bet24.com o wartości 100zł nie związanych ze wcześniejszymi promocjami (tj. 90minut.pl) Sprawdzonym użytkowniką wysyłam jako pierwszy. Wplata: Inteligo, Neteller, Moneybookers.
cena: 22zł
Kontakt: olo9zw@interia.pl lub wiadomosc prywatna
Bezproblemowa transakcja. Polecam
|
Do góry
|
|
|
|
#539974 - 28/03/2006 12:30
|
newbie
Meldunek: 27/03/2006
|
W zwiazku ze zblizajacymi sie Świetami BOzego Narodzenia chciałbym życzyc mokrego jaja wszystkim modom z tego forum. Panie Kasa KOCHAM CIĘ!!!Wszytko co chce Ci dać w tych słowach masz!!!!nie wiesz ze cię kocham....ale pamiętaj kocham cie!!Kochałam kocham i bede kochac...Mam nadzieje ze kiedys to zrzumiesz tylko ty misiu!!!!! Z okazji 12 rocznicy śmierci Pani Genowefie i Ździsławowi życzymy wielu lat spędzonych razem i niech im nigdy promyk słonka nie zgaśnie. Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz MOderatorze!!! wszystkiego naj naj pozdro dla kochanej kuzyneczki marlenki ps i jeszcze dodam zyczenia dla dareczki jowitki i jagody kocham was syskich Choć jesteś bardzo daleko ode mnie,bo aż 1200km,to jednak wiem,ze nasza milość nie jest słabsza,ale jeszcze mocniejsza,uczuciowa i głęboka.Misiek kochamy sie i tak już zostanie i nie skończy sie,dopóki Bóg Opiekunem naszej Miłości..Kocham Cię Rivaldinho! A wiesz dlaczego jest ok?Bo spędzilam noc z osobą,którą pochochałam nad życie.Nie wyobrażam sobie ani dnia bez Ciebie.Na samą myśl,ze musiałabym żyć bez Ciebie,serce mi sciska z bólu...mój drohi HAZ$ Drogi Maćku ! Z okazji Twoich imienin chciałabym Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia. Dziś są Twoje imieniny, więc życzę Ci wielu sukcesów w życiu, oraz dążenia do swoich życiowych celów. Pozdrawiam. Twoja siostra Asia. Za wszystkie wspólne chwile, które były bardzo miłe, za lody razem zjedzone i przygody szalone, chcę ci podziękować dziś i powiedzieć, że jesteś słodki ja miś! Z okazji WaLeNtYnEk dla wszystkich moich kumpli i kumpelek: Kini Karolince Oli Klaudi Karoli BIszop Nie mogę Ci przesłać róż kwitnących Tylko moc życzeń gorących. Życzę Ci szczęścia, zdrowia i wiele radości Oraz szczęśliwej długiej miłości Niech los z Twoich oczu nigdy łez nie uroni. Niech życie układa Ci się pomyślnie. Misiek chciałm Ci tylko powiedzieć,ze bardzo,bardzo,bardzo(x100)mocno Cię kocham.Jesteśmy tak bardzo szczęsliwi i wiem,ze nikt nie jest w stanie to zepsuć.Nawet ta nieprzyjemna sytuacja,która ostatnio nastała.Kocham Cię,po prostu Kocham!Twój Pan Ka$a
|
Do góry
|
|
|
|
#539976 - 28/03/2006 12:55
|
enthusiast
Meldunek: 10/02/2006
|
Quote:
W zwiazku ze zblizajacymi sie Świetami BOzego Narodzenia chciałbym życzyc mokrego jaja wszystkim modom z tego forum. Panie Kasa KOCHAM CIĘ!!!Wszytko co chce Ci dać w tych słowach masz!!!!nie wiesz ze cię kocham....ale pamiętaj kocham cie!!Kochałam kocham i bede kochac...Mam nadzieje ze kiedys to zrzumiesz tylko ty misiu!!!!! Z okazji 12 rocznicy śmierci Pani Genowefie i Ździsławowi życzymy wielu lat spędzonych razem i niech im nigdy promyk słonka nie zgaśnie. Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz MOderatorze!!! wszystkiego naj naj pozdro dla kochanej kuzyneczki marlenki ps i jeszcze dodam zyczenia dla dareczki jowitki i jagody kocham was syskich Choć jesteś bardzo daleko ode mnie,bo aż 1200km,to jednak wiem,ze nasza milość nie jest słabsza,ale jeszcze mocniejsza,uczuciowa i głęboka.Misiek kochamy sie i tak już zostanie i nie skończy sie,dopóki Bóg Opiekunem naszej Miłości..Kocham Cię Rivaldinho! A wiesz dlaczego jest ok?Bo spędzilam noc z osobą,którą pochochałam nad życie.Nie wyobrażam sobie ani dnia bez Ciebie.Na samą myśl,ze musiałabym żyć bez Ciebie,serce mi sciska z bólu...mój drohi HAZ$ Drogi Maćku ! Z okazji Twoich imienin chciałabym Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia. Dziś są Twoje imieniny, więc życzę Ci wielu sukcesów w życiu, oraz dążenia do swoich życiowych celów. Pozdrawiam. Twoja siostra Asia. Za wszystkie wspólne chwile, które były bardzo miłe, za lody razem zjedzone i przygody szalone, chcę ci podziękować dziś i powiedzieć, że jesteś słodki ja miś! Z okazji WaLeNtYnEk dla wszystkich moich kumpli i kumpelek: Kini Karolince Oli Klaudi Karoli BIszop Nie mogę Ci przesłać róż kwitnących Tylko moc życzeń gorących. Życzę Ci szczęścia, zdrowia i wiele radości Oraz szczęśliwej długiej miłości Niech los z Twoich oczu nigdy łez nie uroni. Niech życie układa Ci się pomyślnie. Misiek chciałm Ci tylko powiedzieć,ze bardzo,bardzo,bardzo(x100)mocno Cię kocham.Jesteśmy tak bardzo szczęsliwi i wiem,ze nikt nie jest w stanie to zepsuć.Nawet ta nieprzyjemna sytuacja,która ostatnio nastała.Kocham Cię,po prostu Kocham!Twój Pan Ka$a
Jaki to ma związek z wymianami Załóż temat w TO I OWO i tam to napisz
|
Do góry
|
|
|
|
#539977 - 28/03/2006 13:01
|
enthusiast
Meldunek: 22/02/2005
|
Sprzedam bony bet24.com o wartości 100zł nie związanych ze wcześniejszymi promocjami (tj. 90minut.pl) Sprawdzonym użytkowniką wysyłam jako pierwszy. Wplata: Inteligo, Neteller, Moneybookers. cena tylko dzisiaj z okazji LM : 21zł Kontakt: olo9zw@interia.pl lub wiadomosc prywatna
|
Do góry
|
|
|
|
#539979 - 28/03/2006 13:18
|
addict
Meldunek: 05/04/2005
|
Witam sprzedam dolary na PARTY POKER po atrakcyjnym kursie .Jeśli ktoś jest zainteresowany walcie na PRIV .Zamiast wpłacać ja za pomocą inter account transfer przeleje je wam po atrakcyjnej cenie .
|
Do góry
|
|
|
|
|
|