#534108 - 28/03/2006 13:48
Re: ELITE SPEEDWAY LEAGUE 2006
|
enthusiast
Meldunek: 30/12/2004
|
Quote:
Mam pytanie odnośnie rozliczania żużla w expekcie. Kilka dni temu na tym forum Niki Pedersen odpowiadał jak rozliczany jest żużel u buków.Wszystko wydawało się proste,a tu niemila niespodzianka.
Zagrałem 22.03 mecz Oxford - Ipswich ilość punktów zdobyta przez A. Skórnickiego-under 6,5
Oto dorobek Adama w tym meczu: 4. Adam Skórnicki (3,1*,2*,w) 6+2
Jak z tego wynika typ powinien być wygrany. Pytam się ponieważ typ ten był polecany na forum i na pewno ktoś z odwiedzających to forum zagrał go.
Expekt rozliczyl go jako przegrany,oto ich odpowiedż na moje zapytanie:
Serdecznie Witamy,
szanowny Kliencie, w przypadku zakladow powyzej/ poniiej stosowana jest puntacja polowkowa, aby uniknac wyniku dokladnego takiego jak typowanie.
W meczy pomiedzy Oxford a Ipswich typowaz Pan uzyskanie przez Adam Skórnickiego mniej niz 6 punktow. Zgodnie z oficjalnymi wynikami zawodnik ten uzyskal w spotkaniu powyzej 6 punktow (calkowity wynik w meczu) , stad tez Pana zaklad jest przegrany.
Od kiedy to Expekt zalicza punkty bonusowe zawodnikom? Nie zawsze stosowana jest też punktacja połówkowa.
Albo Expekt robi ze mnie głupka albo jako jedyni zaliczają bonusy zawodnikom,może jeszcze rezerwe taktyczną liczą
Spotkał się ktoś z czymś takim? .
Sory że produkuję się jeszcze tutaj.
W związku z tą sprawą,napisałem do Expekta zapytanie o dokładne zasady rozliczania żużla tzn. czy zaliczają bonusy,rez. taktyczne ile razy zawodnik musi wystartować aby został zakład zaliczony i takie tam.
Odpowiedz ktorą otrzymałem rozwalila mnie dokładnie. Oto ona; __________________________________________________________
"Serdecznie Witamy,
Szanowny Kliencie, w ciagu tego tygodnia zostana na strone powinny zostac wprowadzone scislejsze reguly tyczace sie rozliczen zakladow Speedway i F1 . Prosze zatem o cierplisoc. Jezeli nie - do niedfzieli skontaktujemy sie z Panem rozpisujac system traktowania i rozliczania poszczegolnych zakladow
Przepraszamy za czas oczekiwania
Pozdrawiamy, Support Expekt.com Ltd _________________________________________________________
Nie mają nawet regul według jakich rozliczają żużel
Narazie rezygnuje z grania żużla w takiej dziadowskiej firmie.
|
Do góry
|
|
|
|
#534109 - 28/03/2006 17:24
|
member
Meldunek: 26/03/2006
|
To dziwne, bo ja gram w expekcie i jakoś nigdy problemów nie miałem z zakładami a były na styku niekiedy. Dzisiaj tez cos obstawie i mam nadzieje, ze nie podziele Twojego losu. Ale odpowiedź mnie rozłożyła, wstawiają zakłady, a nie wiedza jak rozliczają. Parodia. Do telexpressu z tym :P
|
Do góry
|
|
|
|
#534110 - 29/03/2006 08:22
|
member
Meldunek: 08/05/2005
|
Quote:
Mam pytanie odnośnie rozliczania żużla w expekcie. Kilka dni temu na tym forum Niki Pedersen odpowiadał jak rozliczany jest żużel u buków.Wszystko wydawało się proste,a tu niemila niespodzianka.
Zagrałem 22.03 mecz Oxford - Ipswich ilość punktów zdobyta przez A. Skórnickiego-under 6,5
Oto dorobek Adama w tym meczu: 4. Adam Skórnicki (3,1*,2*,w) 6+2
Jak z tego wynika typ powinien być wygrany. Pytam się ponieważ typ ten był polecany na forum i na pewno ktoś z odwiedzających to forum zagrał go.
Expekt rozliczyl go jako przegrany,oto ich odpowiedż na moje zapytanie:
Serdecznie Witamy,
szanowny Kliencie, w przypadku zakladow powyzej/ poniiej stosowana jest puntacja polowkowa, aby uniknac wyniku dokladnego takiego jak typowanie.
W meczy pomiedzy Oxford a Ipswich typowaz Pan uzyskanie przez Adam Skórnickiego mniej niz 6 punktow. Zgodnie z oficjalnymi wynikami zawodnik ten uzyskal w spotkaniu powyzej 6 punktow (calkowity wynik w meczu) , stad tez Pana zaklad jest przegrany.
Od kiedy to Expekt zalicza punkty bonusowe zawodnikom? Nie zawsze stosowana jest też punktacja połówkowa.
Albo Expekt robi ze mnie głupka albo jako jedyni zaliczają bonusy zawodnikom,może jeszcze rezerwe taktyczną liczą
Spotkał się ktoś z czymś takim? .
nie chce tu z siebie robic obroncu buka ale czy oferta na tego skore to bylo na pewno 6,5 over i under czy moze skornicki wiecej czy mniej niz 6 punktow?
bo to robi duza roznice jesli to pierwsze to masz racje i wygrales jesli to drudie to niestety ale oni maja racje bo skora nie zrobil ani wiecej ani mniej tylko 6 na ktore to w ogole nie mozna bylo postawic. trzeba uwaznie analizowac oferte bo pozniej mozna sie latwo przejechac a sepy(czyt. buki) wykorzystaja kazda nadarzajaca sie okazje
pozdro
p.s. to juz dzis! 18.30 trening bykow przy swiatelkach
|
Do góry
|
|
|
|
#534112 - 29/03/2006 14:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/04/2003
|
Witam. Coś cisza się zrobiła. W tym sezonie narazie tylko przyglądałem się Waszym analizom i musze przyznać, że troszkę pieniążków wpadło i pogratulować skuteczności. Czas wreszcie samemu coś wykombinować.
Morten Risager (Cov) UNDER 4,5 ptk. 1.75 (4/10)
Wyścig po wyścigu:
3 Lindback, Walasek, Schlein, Risager 0 lub 1 ptk. 7 Kasprzak, J Davidsson, Schlein, Risager 2 lub 1 ptk. 10 Pedersen, Boyce, Schlein, Risager 0 lub 1 ptk. 14 Lindback, J Davidsson, Smolinski, Risager 2 lub 1 ptk.
Według mojej analizy Risager MAKSYMALNIE zapunktuje: 0,2,0,2 co daje 4 ptk. spodziewam się jednak, że może to wyglądać też tak: 0,1,0,1.
Liczę tutaj w dużej mierze na to, że Risager będzie gubił punkty ze swoim partnerem Schlein, który jest znacznie lepszym zawodnikiem od niego.
Co wy na to????
|
Do góry
|
|
|
|
#534114 - 29/03/2006 16:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
dzis w oxfordzie zamiast mistrza toniego rickardssona pojedzie jako gosc Adams
|
Do góry
|
|
|
|
#534115 - 29/03/2006 16:27
|
veteran
Meldunek: 10/01/2006
|
Expekt wystawił dziś parę: Kasprzak, Krzysztof, (Ple) -0.5 1.90 Nicholls, Chris (Cov) +0.5 1.80 Postawiłem na leszczyńskiego byka, który prezentuje wysoką formę u progu sezonu. Ciekawe jak rozliczą kupon... bo powinno być Scott Nicholls Pożyjemy... zobaczymy
|
Do góry
|
|
|
|
#534118 - 29/03/2006 18:32
|
member
Meldunek: 26/03/2006
|
Też zagrałem Krzyśka przeciwko CHRISOWI Nichollsowi Za Harrisa jest Z/Z , coś mi sie zdaje, ze Pool rozjedzie pszczoły.
|
Do góry
|
|
|
|
#534119 - 29/03/2006 19:31
|
veteran
Meldunek: 25/03/2006
|
Quote:
Ja dzisiaj tylko jeden typ i tylko skromniutkie 1/10 stawki, jako że sezonu to początek dopiero. Oxford - Wolverhampton ML 1 1,75 Expekt Uzasadnienie: 1 swój tor 2 Howe i Skóra z dodatkową z pewnością motywacją 3 Leigh w miejsce Rickiego
Jezeli jest jakis sens dawac wiadomosci 2 minuty przed zamknieciem zakladow to pomysl nad tym. Bez komentarza.!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#534122 - 29/03/2006 19:39
|
veteran
Meldunek: 13/01/2003
|
Quote:
Mecz przerwany z powodu deszczu-beda zwroty!
jestes tego pewny ze beda zwroty? nie ma przepisu ze 7 biegow i mecz zaliczony?? czy moze ktos dysponuje wiedza jak to jest w bw ??
|
Do góry
|
|
|
|
#534125 - 29/03/2006 20:18
|
Pooh-Bah
Meldunek: 31/01/2005
|
Rain 'Rescues' Pirates -------------------------- Poole found themselves trailing a resilient Coventry sextet on Wednesday night when heavy rain forced the abandonement of their Elite League fixture clash after just 9 heats... ...The result does not stand and the two sides will have to meet again at Wimborne Road but not before the Pirates travel to Coventry on Friday in their next fixture. To info z oficjalnej strony Pool,wynika z niego to ze wynik zostaje niezaliczony(!)a spotkanie zostanie powturzone w terminie ustalonym przez obie strony,czyli meczu jakby nie było. P.S. Cale szczescie ze w Angli walcza o tzw bonus inaczej wynik zostałby zaliczony...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|