Od dawna zazdrościłem Czechom tego bukmachera aż wreszcie przyszedł taki piękny dzień...

TIPSPORT wchodzi do Polski.
Może wreszcie zaczną rządzić prawa rynku bo póki co na rynku polskich buków naziemnych jest tak jak na rynku operatorów telefoni komórkowej - podzielili się rynkowym tortem i nie robią prawie nic by walczyć o klienta.
Profesjonal to klon czeskiego Fortuna-Sazky, STS pochodzi od słowackiego buka NIKE (do niedawna prawie identyczne strony internetowe i kursy - według mnie działają na licencji tych buków odpalając im jakiś procent zysków) a Tipsport będzie obecny na polskim rynku pod własną nazwą po przejęciu polskiego bukmachera MEGATYP (może w tym celu był ten bukmacher utworzony by stworzyć jakieś ramy pod przyszłą działalność TIPSPORT-u ?).Informacje dostępne są na oficjalnej stronie TIPSPORT -
www.tipsport.cz. Na polskiej stronie
www.megatyp.pl gdzie znajduje się wykaz punktów MEGATYP a także na identycznej stronie w domenie
www.tipsport.pl. P.S. Czeski bukmacher ma znakomite kursy na 1X i X2 na mecze piłki nożnej, dużo lepsze od naszych buków. Jako jedyny na polskim rynku oferuje zakłady SOLO na polską ekstraklasę.
P.S. Nie mam jakiegokolwiek interesu w reklamowaniu tego buka, no może poza jednym. Chciałbym aby na polskim rynku królowała zdrowa KONKURENCJA (tak jak na słowacji czy w czechach) bo to służy nam wszystkim

pozdrawiam wszystkich nałogowców