Witam!
Jest ktos kto gra u nich od dluzszego czasu i wyplacal wieksze kwoty?
Pytam bo mi zbiera sie juz niemala suma, czeka mnie jeszcze weryfikacja konta i z opini na jakie trafiam w internecie wynika ze buk robi spore problemy z wiekszymi wyplatami.
Obawiam sie ze i ja jestem na nie skazany. Gdzies znalazlem wpis ze do 500zl wyplaty ida bez problemow ale powyzej zaczynaja sie schody.
Czytalem nawet ze weryfikacja telefoniczna potrafi skonczyc sie zamknieciem konta i jalowymi gadkami z supportem.
Oczywiscie najwiecej placza ci co maja cos na sumieniu ale patrzac na rygorystyczne podejscie do weryfikacji(sa buki z ktorych n-razy wyplacalem spore kwoty i do dzis nawet o skan dowodu mnie nie poprosili) a takze czeste narzekania na zbywajacy gracza support(rzeczywiscie bardzo czesto odpowiadaja suchymi regulkami) mam coraz wieksze obawy.
W dodatku tych negatywnych opini jest znacznie wiecej niz w przypadku innych bukmacherow(jak do tej pory nie znalazlem wpisu ktory chwalilby ich za zrealizowana duza wyplate- same narzekania ze czepiaja sie wiekszych sum).
Tak wiec powtarzam pytanie: jak to u nich jest ma ktos z nimi jakies dluzsze doswiadczenie?
Ps. Zastanawiam sie nawet jak w razie czego lepiej wyplacac kase- jednym duzym przelewem czy moze kilkoma mniejszymi?
Pozdrawiam i dzieki za wszelkie odpowiedzi