#52797 - 30/01/2004 19:21
sts
|
stranger
Meldunek: 30/01/2004
|
sts nie jest zły można nawet powiedzieć że jest całkiem dobry. czasami tylko przewalają z miejscem rozgrywania meczu.,ale to jest do wybaczenia . a co WY myslicie na temat STSu????? DZIĘKI za opinie.!.  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#52798 - 30/01/2004 20:06
Re: sts
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
STS to przede wszystkim fajnie zrobiona gazetka, w której mecze sa poukładane według dni, a nie tak bałaganiarsko jak w Profie. Według lig. STS'owa oferta nascianie też jest bardziej przejrzysta. No ale największa różnica to chyba przejrzyste kupony. Te z Profesjonala wygladają jak paragon w sklepie (wstydziliby sie takie świstki wydawać). Wolę STS od Profesjonala, chć ostatnio kupuję tam tylko gazetki, a gram w Expekcie i Unibecie. W Toto-Mixie jeszcze nie grałem. Jakoś ich oferta nie rzuca na kolana.
|
Do góry
|
|
|
|
#52801 - 30/01/2004 23:04
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/01/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał qbasmuggy: [qb]Jeśli chodzi o kupony to zdecydowanie wolę te z profa, niewielkie a przejrzyste. Natomiast kupony STS-u są troche zbyt duże  [/qb][/QUOTE]hyhy  jakby to miało jakiekolwiek znaczenie  - najważniejsze by kupony były trafne 
|
Do góry
|
|
|
|
#52802 - 30/01/2004 23:51
|
member
Meldunek: 16/01/2004
|
Mam problem dotyczący stsu - chciałem postawić kikanaście typów strzeli/niestrzeli i kasjerka zaczęła coś mówić o kombinacji i nic nie zrozumiałem, co mam dorzucić do kuponu żeby móc stawiać te typy.
|
Do góry
|
|
|
|
#52804 - 04/02/2004 00:08
|
old hand
Meldunek: 02/01/2003
|
Ja rowniez wole STS. Chodze od kilku lat, jak nie mialem 18 to dalo sie tym milym (nawet ladniejszym niz z profa) paniom walki wpuszczac ze sie jest napewno pełnoletnim  Teraz od półtora roku juz legalnie  Poza tym w stsie oferta jest bardziej przejrzysta, jak to juz ktos wspomnial, a w profie jak bylem to polowy nie widzialem spotkan tych co w ofercie na stronie www. Jak dawałem kartke z typami to klientka z profa nawet nie dala mi popatrzec na ekran kompa zebym sprawdzil czy dobrze wpisala. Wogole taka atmosfera niesprzyjajaca typowaniu  No i do stsu mam blizej. Aha i jeszcze jedna taka uwaga - w profie jeszcze nigdy nie wygralem.
|
Do góry
|
|
|
|
#52805 - 08/02/2004 19:11
|
addict
Meldunek: 07/02/2004
|
ja zaczynam w sts-ie i juz przegralem 2 zl (moze to nie majatek ale zawsze) i jedno co zauwazylem to tam jest extra tlok zawsze dlatego tez ja przez ich strone sobie wybieram mecze (ale oni na stronie nic nie akutualizuja typow) i ide do kobitki (fakt u nas w gdynii taka ladna jedna siedzi) i gram jak narazie mi sie podoba ale jak zaczne przegrywac to mi sie przestanie podobac
|
Do góry
|
|
|
|
#52816 - 09/02/2004 01:41
|
addict
Meldunek: 17/04/2001
|
A może po prostu kupon był wysłany po rozpoczęciu tego spotkania, mecz był dość wcześnie rozgrywany (nie pamiętam dokładnie o 13 albo 14) i być może że sts zbyt długo przyjmował zakłady na tę pozycję.
|
Do góry
|
|
|
|
#52820 - 09/02/2004 18:44
|
old hand
Meldunek: 04/04/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kotletoss: [qb]Mam problem dotyczący sts-u a mianowicie idę dzisiaj odebrać wygraną może nie dużą ale zawsze, a tu pani z sts-u informuje mnie że z wczorajszego meczu MALI jest zwrot :eek:  Jak wiadomo kurs na MALI wystawiony przez sts to 2,0 i okazuje się że mogę odebrać tylko pół wygranej. Wie ktoś może dlaczego jest zwrot z tego meczu??????? Najśmieszniejsze w tym wszyskim jest to że w wynikach przysłanych do punktu widnieje wynik 2:1 dla MALI :eek: Ciekawi mnie bardzo jaką podadzą przyczynę zwrotu, jeżeli ktoś ma taki sam problem niech da znać.[/qb][/QUOTE]Spotkanie rozpoczelo sie o 14.00 i Ty napewno obstawiles ten mecz po tej godzinie. ZADEN buk Ci nie wyplaci wygrana jezeli obstawiles na jakis mecz po rozpoczeciu, jest to pisane w kazdym regulaminie bukow i mysle ze conajmniej z 90% graczy wie o tym i Ty masz z tym problem bo jestesz dopiero pocztkujacym graczem. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#52823 - 10/02/2004 17:35
|
old hand
Meldunek: 11/07/2003
|
Ale jak pogniesz kupon (w miejscu gdzie znajduje sie kod kreskowy) to czytnik kodów laserowych nie odczyta kuponu i wtedy "miła pani" wklepije ręcznie.
|
Do góry
|
|
|
|
#52825 - 14/02/2004 02:00
|
veteran
Meldunek: 02/11/2002
|
Moglby mnie ktos poinformowac,czy w sts zaklady strzeli/nie strzeli mozna grac singlowo? Dzieki z gory za odpowiedz.
|
Do góry
|
|
|
|
#52827 - 14/02/2004 02:52
|
addict
Meldunek: 24/02/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał żyła: [qb]U mnie w sts mam taka dosyc zabawną sytuacje bo ilekroć odbieram jakąś wygraną to stara baba próbuje mnie kancić zresztą moich kumpli też pare razy oszukała ,ale teraz jesteśmy czujni i się nie damy robić w bambuko.[/qb][/QUOTE]do ktorego stsa chodzisz?
|
Do góry
|
|
|
|
#52829 - 14/02/2004 23:48
|
veteran
Meldunek: 24/04/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał żyła: [qb]ciekawe czy jest jeszcze gdzieś tak,że prof jest naprzeciwko sts a pare metow dalej toto-mix[/qb][/QUOTE]W Katowicach jest jeszcze ciekawiej. Sts, prof i mix są w holu dworca w odległości kilku metrów, sto metrów od dworca jest kolejny sts, a około kilometr od tego miejsca kolejny prof. Może jest coś jeszcze w okolicy ale tego już nie wiem . pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#52831 - 15/02/2004 00:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał djmuskla: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał żyła: [qb]ciekawe czy jest jeszcze gdzieś tak,że prof jest naprzeciwko sts a pare metow dalej toto-mix[/qb][/QUOTE]W Katowicach jest jeszcze ciekawiej. Sts, prof i mix są w holu dworca w odległości kilku metrów, sto metrów od dworca jest kolejny sts, a około kilometr od tego miejsca kolejny prof. Może jest coś jeszcze w okolicy ale tego już nie wiem . pozdro[/qb][/QUOTE]W Gdyni był Toto-szmix na przeciwko Sts'u a ulice dalej Prof. Teraz już szmixa nie ma bo splajtował 
|
Do góry
|
|
|
|
#52832 - 15/02/2004 02:56
|
addict
Meldunek: 04/07/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kameleon: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał djmuskla: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał żyła: [qb]ciekawe czy jest jeszcze gdzieś tak,że prof jest naprzeciwko sts a pare metow dalej toto-mix[/qb][/QUOTE]W Katowicach jest jeszcze ciekawiej. Sts, prof i mix są w holu dworca w odległości kilku metrów, sto metrów od dworca jest kolejny sts, a około kilometr od tego miejsca kolejny prof. Może jest coś jeszcze w okolicy ale tego już nie wiem . pozdro[/qb][/QUOTE]W Gdyni był Toto-szmix na przeciwko Sts'u a ulice dalej Prof. Teraz już szmixa nie ma bo splajtował  [/qb][/QUOTE]Kameleon ależ jest tylko tylko teraz przy tym 2 stsie nawet w tym samym budynku a na przeciwko Prof nic tylko grać 
|
Do góry
|
|
|
|
#52833 - 21/02/2004 03:55
|
journeyman
Meldunek: 20/02/2004
|
STS ?? Jest to chyba jeden z lepszych punktów bukmacheskich w Polsce ! Niezłe kursy  Przynajmnie nie kłamia tak jak w ulotkach w Profesjonalu :| Za każdym razem jak wychodze z STS to myśle że coś wygram ale to sie rzadko zdarza:P:P
|
Do góry
|
|
|
|
|
|