[QUOTE]Oryginalnie wysłał Shoti:
[qb]1. Bank blokuje jak buk wypłaca ci kase w formie reklamacji transakcji wpłaty i jest to inna kwota (wyższa) niż depozyt. Sprawdzają wtedy przez miesiąc co sie stało - taka procedura
2. Btw, ktoś wie w czym karta VE inteligo (chodzi mi o jej netowe talenty) jest gorsza od eKarty mBanku. Niektóre buki jej nie akceptują a z wypłatami od buków na nią to juz wogole jest meksyk ( udało sie komuś to wogóle ?? )[/qb][/QUOTE]ad.1
Sprawa wyglada nastepujaco wplata poprzez zwrot na karte jest blokowana w Inteligo standartowo na 30 dni, tylko w przypadku gdy kwota jest rozna od wplacanej ta karta do sklepu, buka czy tez innej firmy itp. Nie wiem jak dlugo wczesniej musiala byc dokonana wplata. Miesiac oczekiwania da sie oczywiscie obejsc, ale ile to moze trwac tego jeszcze nie wiem, zle sie dowiem
ad.2 W zasadzie niczym sie nie rozni VE Inteligo od ekarty mBanku, przynajmniej ja na swojej skorze nie odczulem jeszcze roznicy. Nie natrafilem jeszcze na buka do ktorego nie udalo by mi sie wplacic srodkow ta karta. jest tylko jeden problem w niektorych bukach nalezy zaznaczac jako nazwe VISA zamiast VE lu VE UK, to jedyna taka drobna roznica. Co do wyplat na karte to opisalem to powyzej.
pozdr