#522521 - 09/03/2006 13:26
Re: Puchar UEFA - 1/8 finału (9.III)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Quote:
Tylko, że ten "średniej klasy" Rapid Bukareszt wygrywał u siebie z PAOK, Rennes, Feyenoordem czy Herthą nie tracąc w tych meczach ani jednego gola. A HSV pomimo ostatniego zwycięstwa z Bayernem jednak nie gra aż tak dobrze jak jesienią.
Uwazam ,ze tylko Feenoord z w/w druzyn zasluguje na uwage pozostale zespoly nie reprezentuja nic. Na tym etapie skonczy sie lekcewazenie przeciwników i szafowanie silami miedzy liga a pucharami. Rumuni grali kazdy mecz na 100%. Wspinaja c sie na wyzyny umiejetnosci i mysle ze ta bardzo udana pucharowa przygoda skonczy sie na tym etapie.
Śmiech na sali... Jeśli uważasz, że Stade Rennais nic nie prezentuje to zapraszam do oglądania występów drużyny Laszlo Boloniego w Ligue1, zwłaszcza teraz gdy bezsilni wobec siły Bretończyków okazali się nawet mistrzowie z Lyonu, którzy u siebie polegli z "Dumą Bretanii" 1:4. HSV jest bardzo silne ale rumuńskie zespoły na własnym terenie zdolne są do wielkich rzeczy, nie wiem ile jeszcze spektakularnych triumfów zespołów z Bukaresztu potrzeba żeby ludzie uważali zespołów z Rumunii za "coś więcej" niż tylko "zespoły średniej klasy". A propos tego meczu (Rapid-HSV) to dla mnie jeden wielki NO BET.
Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#522522 - 09/03/2006 13:55
|
enthusiast
Meldunek: 30/09/2003
|
20:45 Marseille ? - ? Zenit St. Pe'burg (Rus) Na gości kurs oscylujący w granicach 5.0... Czytałem chyba all posty w tym temacie i widze że wszyscy są za Marsylią, ja jednak pamiętam jak sobie radzili na wyjazdach w poprzednich rozgrywkach Przybysze z St. Pe'burga ... Co do Marseille to nie jestem tak przekonany o ich dokonaniach w lidze dlatego po ładnym Qrsie zagrałem dobrze grających na wyjazdach Rosjan ... Pozdro For ALL.
|
Do góry
|
|
|
|
#522526 - 09/03/2006 17:13
|
newbie
Meldunek: 09/03/2006
|
a wiec prognoza co do niespodzianek sie sprawdzila.Rumunscy pilkarze sa spragnieni sukcesow na arenie miedynarodowej a nie tylko kisic sie w swojej lidze.
|
Do góry
|
|
|
|
#522528 - 09/03/2006 19:49
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Jeśli ktoś ma dostęp do składow prosilbym o sklad do meczu:
Middlesborough - AS Roma
z góry dzięki!
niestety posiadam tylko przyblizone sklady ale uwzgledniajace absencje:
Roma:(4-2-3-1): Curci; Bovo, Chivu, Kuffour, Panucci; Aquilani, Dacourt; Tommasi, Perrotta, Rosi; Mancini.
Middlesbrough (4-4-2): Schwarzer; Davies, Southgate, Riggott, Queudrue; Downing, Doriva, Boateng, Mendieta; Yakubu, Hasselbaink.
sklaniam sie ku overowi ale delikatnie, Roma zagra glownie o to zeby nie tracic ale jak juz straca to i sami beda chcieli strzelic, staweczka 2/10
|
Do góry
|
|
|
|
#522529 - 09/03/2006 20:49
|
5 minut po czasie
Meldunek: 13/05/2005
|
Quote:
No brava dla tych którzy uwarzali że Rapid będzie chłopcem do bicia Znacie się tak jak ja na bierkach albo grach karcianych
Rumunii mają w tej chwili już wielu zawodników klasy europejskiej, i jestem pewny że trzy drużyny Steua Rapid i Dynamo Bukareszt już niedługo osiągnął jakis sukces na arenie między narodowej, kto oglądał jakieś mecze rumunów wie na co ich stac
mądry to ty jestes jak juz znasz wynik ,czemu nie napisałes tego wspaniałego postu przed meczykiem???? a teraz nie zgrywaj wszechwiedzacego
|
Do góry
|
|
|
|
#522530 - 10/03/2006 16:24
|
enthusiast
Meldunek: 30/09/2003
|
Mam nadzieje teraz, że ktoś mi zaufał i zagrał Rosjan w Marsylii ... Pozdro for ALL...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|