#519174 - 01/03/2006 15:07
Re: MECZE TOWARZYSKIE (28.II - 1.III 2006)
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Ja dziś postanowiłem zapolować na remisy i wybrałem 6 meczów,a dokładniej: Izrael-Dania Tunezja-Serbia i Czarnogóra Turcja-Czechy Szkocja-Szwajcaria Irlandia-Szwecja Włochy-Niemcy We wszystkich parach grają ze sobą bardzo wyrównane drużyny i myślę,że jest duża szansa na trafienie przynajmniej 3 remisów.Zagram to w systemie 3z6,przy trafieniu 3 mam mały +,a przy 4 już troszkę pieniędzy jest ,a co wy o tym myślicie ??
|
Do góry
|
|
|
|
#519176 - 01/03/2006 15:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Witam Pomimo, że dzisiaj tylko towarzyskie... to ja bym nie bagatelizował wartości dzisiejszych spotkan. Wiadomo jak malo jest terminów na towarzyskie, a mudnial nadchodzi. Dlatego mysle, ze kazdy kto dzisiaj bedzie gral z pewnoscia bedzie chcial udowodnic swojego podoopiecznemu swoją wartośc. Więc może "aż" towarzyskie, a nie tylko... Brazylia @1.9 -> nie przemawiają do mnie informacje o warunkach atmosferycznych.... -13 w Moskie... mam to gdzieś. Poziom nieporównywalny, pomimo tego, że bez Dinho... to Brazylia jezeli podejdzie powaznie do spotkania i bedzie chciała sie trochę "pobawić" to skonczy sie jakies 3-0 dla Canarinios. Czuję, że dzisiaj nastąpi przełamanie Adriano, który ostatnimi czasy raczy nas katasfroafalnymi występami. Warto takze poszuakc dobrego kursu na Adriano score itp. Hiszpania @1.65 ? Przepraszam ale nie rozumiem. WKS to sobię mogą wygrywać w Afryce, ale o ile nic nie pomylilem hiszpania lezy w Europie. Róznica poziomów... gra WKS opiera sie na srednio dobrze zorganizowanej obronie i Drogbie z przodu. Odpowiedz Hiszpani na Drogbe ? Tak, tak Puyol. Z pewnoscia lada chwile zostanę powyzywany za fanatycznego Barceloniste i dzieciaka, ale co tam Z pewnoscia obu szkoleniowców bedzie chcialo wyprobowac kilka schematów gry i dokona wielu rotacji. Hiszpanie maja zdecydowanie bardziej wyrówanny sklad i ku uciesze swoich kibiców powinni wygrac to spotkani. Zadnego pogromu nie przewiduje. Cos w granicach 2-0, 1-0, 2-1. Oleeeeeeee. Portugalia @1.44. Kurs marny ... ale czy mozna oczekiwac wiecej ? Wszystkie atuty po stronie gospodarzy... poczytanajc od wybitnego trenera, handicapu wlasnego stadionu, umiejetnosci, wyszkoleniu technicznym itd. itd. EA jezeli nie kupią tego spotkania, to wyjadą z półwyspu z bagazem 3,4 lub 5 bramek. Do powyzszych 3 typów przywiazuje najwiekszą wage. Oprocz tego zagralem jeszcze: Francje, Anglie i Holandie. Jednak do takiej "masówki" nie ma sensu pisać nawet kilku słów. Z wyzszych kursów poszukalbym zwyciestwa Szwedów. Tyle ode mnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#519177 - 01/03/2006 15:29
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Zabielany - tylko ile razy Hiszpania męczyła się u siebie (w eliminacjach, a co dopiero w meczach towarzyskich)?
W ostatnich eliminacjach z takimi "potęgami" jak z Bośnią 1-1, z Litwą ledwie 1-0, a z Belgią o ile pamiętam dopiero jak rywale grali w 9-tkę to wbili im 2 gole.
WKS to bardzo solidny i groźny zespół, a Hiszpania nie jest taką potęgą żeby uznawać ten mecz za pewniaka. Wręcz przeciwnie, moim zdaniem najbardziej prawdopodobny w tym meczu jest remis.
A co do Brazylii, to do mnie tez niespecjalnie przemawia gadanie o temperaturze. Ci piłkarze już nie raz w takich temperaturach grali - wszak grają w najlepszych klubach świata i zdarzają im się mecze w takich temperaturach. A o stan murawy w Moskwie bym się nie martwił - tam podgrzewane murawy to podstawa - inaczej nie dało by się u nich ligi grać. Więc największe kluby na pewno nie mają klepisk podobnych do naszych boisk.
Składy za futebolinterior.com
Rosja: (4-4-2) Akinfeev - Aleksei Berezutski, Vasili Berezutski, Ignashevich, Kolodin - Semak, Aldonin, Smertin, Semshov - Arshavin, Kerzhakov. Trener: Alexandr Borodiuk.
Brazylia: (4-4-2) Rogério Ceni - Cicinho, Juan, Lúcio, Roberto Carlos - Émerson, Zé Roberto, Ricardinho, Kaká - Ronaldo, Adriano. Trener: Carlos Alberto Parreira.
Edited by Bzyku (01/03/2006 15:34)
|
Do góry
|
|
|
|
#519179 - 01/03/2006 15:37
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Hiszpania nie jest taką potęgą żeby uznawać ten mecz za pewniaka.
Dlatego nikt tego nie robi
Jeśli chodzi o mnie, to ja mam chyba alergie na słowo"pewniak"... bez podtekstów...
Jeśli chodzi o polaków... hmmm ... ja tam widze remisik... jakies 1-1. Fajnie by było, jakby sie przelamal Franek.
Italia - Szwaby... najprawdopodobniej remis, z delitkatnym wskazaniem na ekipe białego anioła.
|
Do góry
|
|
|
|
#519181 - 01/03/2006 17:00
|
journeyman
Meldunek: 24/11/2005
|
Luxemburg-Belgia mysle ze Belgia jest na tyle lepsza od swoich sąsiadow ze spokojnie powinni zachowac czyste konto kurs wart ryzyka jak dla mnie 9/10 Luxemburg niestrzeli kurs 1,96 prof
|
Do góry
|
|
|
|
#519182 - 01/03/2006 17:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2005
|
Ja dzisiaj jade ostro POLAND 1X a takze +1/2 i 0 ogolnie trzy bety + gracze ciagle walcza o wyjazd, swoja droga to Janas o wiele lepiej to zaplanowal niz Engel 4 lata temu, walka ma byc do samego konca + Polsce po prostu dobrze sie z USA gra ostatnimi latami, pamietacie mecz w Chicago gdzie Polska (mozna smialo powiedziec) B zremisowala a powinna nawet wygrac + kibice, Polacy sa wszedzie od USA po Japonie, gdziekolwiek jest jakis mecz Polakow to tam sa tez kibice a w Kaiserslautern bedzie zdecydowanei wiecej kibicow Polski niz jankesow + "zaprawa" przed ms, przecie to w niemczech bedziemy grali
No i niestety 2 minusy - chyba brak Zurawia - ciagle mam przed oczami mecz Polska- Dania 0:5, rowniez meczu kontrolnego, oby nie bylo podobnie
|
Do góry
|
|
|
|
#519186 - 01/03/2006 21:53
|
member
Meldunek: 15/01/2006
|
Było dziś kilka niespodzianek
|
Do góry
|
|
|
|
#519187 - 01/03/2006 23:05
|
Carpal Tunnel
|
Czas na "luzne" pomeczowe komentarze. Brazylia 1-0... Bzyku śmiał się na quasi, że ruby zmarzł i zaczal biegać. Nic wiecej mylnego. Mocny strzał carlosa i rykoszet od ręki lub od brzucha rubego. Z tego co widzialem, Canarionios nic specjalnego nie grali, ale wygrali, a wynik poszedl w świat. Portugalia ... tutaj wszystko było jasne od samego poczatku. Nie widziałem jeszcze nawet skrótów wiec ciezko cos powiedziec. Po wyniku wnioskuje, że Portugalia dominowała ... a bagaz 3 bramek, to najnizsza mozliwa kara. Hiszpanie... trochę szczęśliwie... ale jak to mówią szczescia sprzyja lepszym. Dukrotnie przegrywali, aby ostatecznie po golu w koncówce wygrac. Pokozali charakter...a WKS mnie pozytywnie zaskoczylo. Moze jednak będą tym czarnym koniem mistrzostw. Anglia szcześliwie. Holandia wymęczyła. Sensacja w paryzu... o ile bralem pod uwage niespodzianke w postaci remisu ... 0-0 czulem... to porazki trójkolorowych nie bralem pod uwage. Braki strzelane przez slowaków przedniej marki... i ten Barthez...
|
Do góry
|
|
|
|
#519189 - 02/03/2006 09:08
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/12/2003
|
Ma ktos moze linka do jakiejs relacji minuta po minucie, lub statystyk z meczu Hiszpania - WKS? BAW wczoraj zle rozliczyl rzuty rozne bo wedlug nich bylo 10, a tak naprawde bylo 11. Mam tylko statystyki z "AS"a, moze ma ktos cos innego jeszcze? Saques de esquina 8 3 http://www.as.com/futbol/crr/estadisticas.html?p=0021_00_22_0163_1636
|
Do góry
|
|
|
|
#519190 - 02/03/2006 09:35
|
journeyman
Meldunek: 30/10/2005
|
Mnie najbardziej interesuje to jak zostanie rozliczony w Betfair mecz Luxemburg - Belgia przerwany przy stanie 2-0 dla Belgi. Domyslam sie że mecz został przerwany z powodu opadów śniegu ale nie znalazłem potwierdzonych informacji. Zastanawiam się co w tej sytuacji sie stanie czy mecz zostanie dokończony czy wynik zostanie anulowany czy uznany za taki jaki był w mmomencie przerwania. Jak ktoś cos wie na ten temat to prosze o informacje.
|
Do góry
|
|
|
|
#519191 - 21/03/2006 11:54
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Niemcy-USA fa+2 2,36 (prof) 7/10 Po sromotnym laniu niemiaszków w meczu z Włochami , ciśnienie w Niemczech na ten mecz jest bardzo duże , USA to przeciętny zespół w starciu z podrażnionymi ambicjonalnie Helmutami, którzy w dodatku będą chcieli sobie psychiczny spokój w przygotowaniach , przegrają wysoko POZDRAWIAM ELDORADO
|
Do góry
|
|
|
|
|
|