*]Korzystam jakieś 2 tygodnie ale 3g w Play. Dla mnie to poniekąd była nowość ale jestem nawet pozytywnie zaskoczony. Musisz brać pod uwagę to, że jeżeli masz np limit 1GB do wykorzystania to do tego limitu nie zlicza tylko DOWNLOAD ale również upload - wszystko się sumuje. Aha i jeszcze jedno - mieszkam na podkarpaciu poza większym miastem i zasięg dosyć dobry - może ie w każdym pokoju ale generalnie jest. Wziąłem równiez w podróż na drodze Krosno/Rzeszów to przez pół drogi gubiło mi sygnał i nie posiedziałem.
To może coś u Ciebie na nadajnikach pichci bo u mnie śmiga o każdej porze dnia identycznie
Ma ktoś może orange albo tmobile lub plusa internet na karte? Planuję drugie coś wziąć ale nie wiem co będzie najlepsze :/
Ja korzystam z PLAYa od chyba roku, na doladowania z limitem 4GB i musze powiedziec ze na poczatku bylo super, smigal jak ta lala i w ogole... a teraz... totalna KUR.... TRAGEDIA!!! muli niesamowicie... a szczegolnie w godzinach 17-21... nie wiem moze to u mnie w miescie tak sie dzieje... ale generalnie nie polecam