[QUOTE]Oryginalnie wysłał OSKAR:
[qb]kaban czy zwrocili ci kase?
ja ich nazwalem zlodziejami i mi zamkneli konto wczesniej nie potrafili mi odpowiedziec dlaczego odjeli mi ze stanu konta wyplate ktorej nie bylo i dlaczego w transakcjach mam dwie wyplaty a od nich wyszla tylko jedna.Ciagle mi odpisywali ze sprawa mojego konta jest zamknieta i nic juz nie zrobia.
PS.Czy moglby ktos polecic buka z szeroka oferta glownie na pilke i tenis,sporty zimowe i z mozliwoscia wplaty e-karta m-banku(oprocz gamebookers,
Unibet i betandwin)[/qb][/QUOTE]Witam sprawa stoi w miejscu, nie odpisują na moje maile. Tak więc wnoszę, iż kasy już nie zobaczę. No cóż po raz pierwszy zostałem przez buka oszukany. Niestety sam sobie jestem winny. Wielu "starych" forumowiczów przestrzegało przed Expektem, ale ja to miałem gdzieś. Mówiłem sobie, że pewnie przesadzają etc.
Dopiero jak ukradli mi kasę (podwójnie zaksięgowana wypłata) przejrzałem na oczy.
Owszem do tej pory nie mogłem nic złego o nich powiedzieć, szybkie przelewy, wysokie kursy przy wejściu oferty itp.
Mnie strzelili na nieznaczącą sumkę, ale ile osób zostało w ten sam sposób pozbawionych konkretnej kasiory nie chcę nawet myśleć.
Zastanówcie się czy warto dalej ryzykować. Ja już znam odpowiedż.
Pozdrowienia