ŁKS Łódź - AZS Politechnika WarszawaDzisiaj w łódzkiej Atlas Arenie zmierzą się dwie najsłabsze drużyny Tauron Basket Ligi.
Zdecydowanie najsłabszy zespół z grona elity to ŁKS który w tym sezonie schodził z parkiety jako zwycięzca zaledwie pięciokrotnie a za nami 32 kolejki, dwa razy więcej razy wygrywała Polibuda, z czego sześciokrotnie na wyjazdach.
Wczoraj jak zobaczyłem kursy na ten mecz to oniemiałem.
Jak zawsze na przeciwników ŁKSu kursy oscylowała max do 1,05 tak dzisiaj a właściwie wczoraj na Polibudę można było grać po kursie 4,00.. dzisiaj kursy pospadały do 3,00 ale moim zdaniem, bądź co bądź skromnym bowiem koszykówka to nie jest moja dziedzina wypada lekko zagrać na Polibudę.
Oba zespoły trzykrotnie ze sobą grały w tym sezonie, pierwszy mecz w Warszawie wygrał ŁKS, ale było to jeszcze za czasów kiedy prym wiedli amerykanie - których dzisiaj już w zespole ŁKSu nie ma, potem dwukrotnie wygrywał AZS, w Łodzi na początku lutego AZS wygrał 77:65
Widzę, że Marzec jest dobrym miesiące dla stołecznych koszykarzy którzy ograli Siarkę, Poznań oraz Kotwicę, czyli 3 wygrane w 5 meczach jak najbardziej na plus.
ŁKS po serii porażek w ostatniej kolejce wygrał z Kotwicą.
Byłem na paru meczach w tym sezonie i na prawdę ciężko coś dobrego napisać o grze ŁKSu, być może dlatego, że wszystkie na których byłem były przegrane
Zdecydowanie Ekstraklasa dla ŁKSu to zbyt wysokie progi.. dlatego jak widzę kursy na dzisiejszy mecz powyżej 3,00 na gości to się nie zastanawiam.
Dla mniej odważnych polecam +7.5 na Polibudę @1,70
Typ: AZS Politechnika Warszawa
3,20Typ: AZS Politechnika Warszawa +7.5
1,70