Kojarzy ktos taka serie audiobookow do nauki jezykow obcych w wykonaniu jakiegos starszego goscia(nie z Polski)?
Pamietam ze sporo tam bylo gadki szmadki ale fajnie wchodzilo w glowe, chociaz dosc nieszablonowo prowadzone.
wiem, ze byly do hiszpanskiego i niemieckiego, ale pewnie cos jeszcze ...
z gory dzieki
podbijam;)
Inne pytanie - jakie doswiadczenia z butami lacoste ? Nigdy nie mialem, do logo mnie specjalnie nie ciagnie;), ale prawie jeden fason mi podpasowal. Jak wylada trwalosc i wygoda na tle nike/ adiddasa ? Chodzi mi o buty na codzien, nie do sportow;)
pzdr.
Mogę wypowiedzieć się (wypisać raczej ;)) na temat bucików Lacoste.
Po pierwsze pierońsko drogie, ponad 400 zł kosztowały, no ale po to człowiek pracuje by kupić coś, co mu się podoba. Białe sportowe adidaski, na rzepy. Elegancka skórka. Najwygodniejsze buty jakie miałem w życiu. Od nowości żadnych odcisków i obszorowań. Wcześniej nosiłem głównie Nike'rsy i Pumy.
Trwałość... hmm, przechodziłem w nich 2 sezony, teraz w sumie prawy but do wyrzucenia - porozrywał się między podeszwą a skórą w okolicach palców i pięty, nie sądzę żeby dało się to już naprawić, klejenie nic nie pomoże. Nie napiszę, żebym jakoś super specjalnie o nie dbał, zdarzało się że zimą w nich dreptałem (sól).
Z perspektywy czasu nie żałuję, polecam