Opcje tematu
#502630 - 04/02/2006 00:13 Ambri/Piotta - Lugano w Unibet - czy ktoś to grał?
didi Offline
journeyman

Meldunek: 14/01/2005
Zakładam osobny temat bo niestety w dziale Unibet niedługo będzie można czytać tylko pytania typu: czy mogę założyć 30 kont na moje rybki czy tylko jedno na całe akwarium...

Mam pytanie dotyczące meczu w hokeju szwajcarskim dokładnie meczu Ambri/Piotta - Lugano który odbył się dzisiaj i zwyciężyło Lugano. Zawarłem zakład na ten mecz kiedy tyko Unibet wystawił kursy tj. 2006-02-01 10:09 i zagrałem na Lugano po kursie 3,60. Był to przeszacowany kurs jednakże utrzymywał się dość długo ( co najmniej godzinę jeśli nie więcej). Nie śledziłem kursów potem jednakże wiem że oscylowały już wokół 2,35. Chodzi o to że ja cały czas w u siebie historii "open bets" miałem ten mecz a dzisiaj po jego zakończeniu loguje się i patrzę a jest zrobiony na niego zwrot. Czy ktoś może jest w podobnej sytuacji albo czy moze grał ten mecz po kursie 2,35 i również ma zwrot?

Do góry
Bonus: Unibet
#502631 - 04/02/2006 00:36 Re: Ambri/Piotta - Lugano w Unibet - czy ktoś to grał?
Rivaldo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/12/2003
to byla poprostu pomylka unibetu z tym kursem dlatego tez masz zwrot kto gral po kursie 2.35 ma typ zaliczony

Do góry
#502632 - 05/02/2006 14:55 Re: Ambri/Piotta - Lugano w Unibet - czy ktoś to grał?
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Była to ewidentna pomyłka. Na trzy dni przed tym meczem zostały wystawione nań kursy z innego meczu Lugano lub Ambri (nie pamiętam), który rozgrywany był tamtego dnia. Też to testowo zagrałem. Kurs utrzymywał się rzeczywiście z pół godziny. Potem mecz zniknął z oferty. Dopiero kilka godzin później anulowali mi ten zakład (bez żadnego powiadomienia o tym ani podania przyczyny). Nie mam o sam fakt anulowania pretensji do Unibetu ale forma pozostawia trochę do życzenia.

Do góry
#502633 - 05/02/2006 21:56 Re: Ambri/Piotta - Lugano w Unibet - czy ktoś to grał?
didi Offline
journeyman

Meldunek: 14/01/2005
Tak też na mojego maila odpowiedział mi Unibet zasłaniając się pomyłką i punktem 5,10 ich regulaminu.
Wiem, że nic nie wskóram ale tak jak napisałeś Zorro żenujące jest to że w takim momencie bukamcher nawet nie raczy poinformować o swojej decyzji drogą mailową. Napisałem własnie do nich odpwoiedź i fragment przytoczę:

"Znam regulamin, wiem że zachodzą pomyłki i niejednokrotnie zdarzało mi się
widzieć takie rzeczy. Jednakże w tym przypadku uwazam iż sprawa nie do
końca ma swoje uzasadnienie w pomyłce.
Żeby nie być gołosłownym dodam tylko że podobny kurs na ten mecz oferował
w tym samym czasie Betandwin a mianowicie - zwycięstwo Lugano za 3,45.
Wystawiony przez Państwa kurs 3,60 w istocie był przeszacowany ale czy ja
zawierając zakład i wybierając Unibet mogłem się spodziewać że zostanie on
mi anulowany.
Chciałbym poruszyć jednakże ważniejszy aspekt tej całej sprawy. Otóż
uważam iż bukmacher w momencie kiedy decyduje się anulować zdarzenie
sportowe powinien informować o tym klienta drogą mailową.
Ja o wycofaniu mojego zakładu dowiedziałem się niestety po meczu gdyż nie
sprawdzałem historii mojego konta przed nim. Dlatego też uważam że
postąpili Państwo nie fair chociażby głównie z tego powodu."

Do góry

Moderator:  rafal08