Strona 6 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Opcje tematu
#5015185 - 05/11/2011 17:44 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

Meldunek: 28/10/2004
Originally Posted By: Valverde

PS. Summa summarum nawet typ powtórzony nie został trafiony także nie ma o co drzeć kotów wink

DOKLADNIE :))))

ale dla innych osob, stawiajacych DNB w niedziele wieczorem, to warto byloby wprowadzic taki punkt w regulaminie, ze mozna zagrac "zastepczy" typ w poniedzialek, a jesli nie beda grane 1-2 kolejki ligowe w poniedzialek, to gosc ma prawo zagrac we wtorek? Jak sadzicie?

Do góry
Bonus: Unibet
#5015195 - 05/11/2011 17:50 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Bombej22]
Bombej22 Offline
old hand

Originally Posted By: Bombej22

PS. Summa summarum nawet typ powtórzony nie został trafiony także nie ma o co drzeć kotów wink

ale dla innych osob, stawiajacych DNB w niedziele wieczorem, to warto byloby wprowadzic taki punkt w regulaminie, ze mozna zagrac "zastepczy" typ w poniedzialek, a jesli nie beda grane 1-2 kolejki ligowe w poniedzialek, to gosc ma prawo zagrac we wtorek? Jak sadzicie?

no bo ja bylem udupiony, w poniedzialek (gdy moglem zagrac zasteczy typ za DNB)byl tylko JEDEN mecz w ligach europejskich (w dodatku derby Moskwy, no i wez tu wytypuj zwyciezce w derbach Moskwy smile?

Ktorys z kolegow mi napisal, ze moglem zagrac NHL, ale ja nawe nie znam nazw druzyn w te lidze.

Prosze o zmiane regulaminu, zeby osoba, ktora zagra DNB w niedziele, mogla zagrac cos do wtorku. Zeby nie promowac DNBetowcow wtorkowych i nie udupiac DNBetowcow niedzielnych smile

Do góry
#5015209 - 05/11/2011 18:08 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

I prosze o zmiane regulaminu, zeby kolo, ktory wchodzi po 4 kolejce ligowej (gdy najtrudniejsze trzy sa za nami) i sobie typuje fajniejsze kolejki ligowe (od czwartej w gore), gdy juz wiadomo co jest grane w danej lidze, nie mogl pouczac o regulaminie kola, ktory zagral DNB w niedziele. Dzieki smile

Do góry
#5015333 - 05/11/2011 19:56 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

Wnosze tez do regulaminu, zeby typy totalnie wirtualne (czyli np. w Lads, gdzie nie moga grac Polacy), byly niedopuszczalne, jako typy satyryczne.

Wnosze o uaktualnienie listy bukow, w ktorych mozemy typowac.

Do góry
#5015352 - 05/11/2011 20:02 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Bombej22]
Bombej22 Offline
old hand

Np. o likwidacje Ladbrokes.

Likwidacje naziemnych, bo nikt tam nie gra, nikt w tym sezonie nie dal chocby jednego typu z ziemniakow.

Likwidacje bukow, ktore sa nioe dosc, ze wirtualne, np. Betsson, to jeszczez chujowe (zle postrzegane u grajacych, np. w BA) nikt tam sposrod nas nie gra, bo nikt nie jest sposrod nas idiota.

Zamiane w regulaminie Nordicbet na Tobet. Nie musze uzasadniac tego.

Do góry
#5015391 - 05/11/2011 20:17 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Bombej22]
Bombej22 Offline
old hand

Sumujac:

cos trzeba zrobic z regulaminem, ktory ma tysiac lat smile

Trzeba go jakos uaktualnic smile

Dzis jest XXI wiek, polowa lat 90ych ubieglego wieku juz minela.....

Do góry
#5015412 - 05/11/2011 20:26 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Bombej22]
Bombej22 Offline
old hand

Wnosze tez do regulaminu, zeby typy totalnie wirtualne (czyli np. w Lads, gdzie nie moga grac Polacy), byly niedopuszczalne, jako typy satyryczne.

albo zeby byly jednak dopuszczalne.
Osoby grajace/typujace jakims cudem w Lads, zeby mialy dodatkowe typy. Jak sie jest Polakiem typujacym w Lads to trzeba miec dodatkowy typ w naszym konkursie. Bo jesli nie mozna typowac w Lads jako Polak, to mozna typowac u nas jako Polak.

Ja w ogole uwazam, ze trzeba przyznawac dodatkowe punkty dla typujacych w Lads i Betssonie.

Do góry
#5015685 - 05/11/2011 22:00 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Bombej22]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005

Sądzę, że nie. Jesli ktoś zwleka z typem do niedzieli i gra go jeszcze ryzykując zwrot sam jest sobie winien.

Wyobraź sobie ostatnia kolejkę i sytuację, gdy ktoś powtarza typ we wtorek.

Co więcej mnie jako podsumowującego nic bardziej nie denerwuje niż wiadro typów w niedzieli, a co dopiero pomyśleć czekanie z tabelami itd. do np. wtorku.

Likwidacje naziemnych, bo nikt tam nie gra, nikt w tym sezonie nie dal chocby jednego typu z ziemniakow.

Likwidacje bukow, ktore sa nioe dosc, ze wirtualne, np. Betsson, to jeszczez chujowe (zle postrzegane u grajacych, np. w BA) nikt tam sposrod nas nie gra, bo nikt nie jest sposrod nas idiota.

Np. Vonseb podaje typy z ziemniaków.

W Betsson mam konto i lubię tam grać więc jestem... W ostatnim tygodniu choćby marzano podał kurs z betsson.

Sumujac:

Jeśli już nawet tak to dopiero po zakończeniu tej edycji i przed rozpoczęciem następnej.

I prosze o zmiane regulaminu, zeby kolo, ktory wchodzi po 4 kolejce ligowej (gdy najtrudniejsze trzy sa za nami) i sobie typuje fajniejsze kolejki ligowe (od czwartej w gore), gdy juz wiadomo co jest grane w danej lidze, nie mogl pouczac o regulaminie kola, ktory zagral DNB w niedziele. Dzieki smile

Nikt nie wnosił zastrzeżeń, co do przystąpienia Gadziny na takich zasadach do konkursu. Inna sprawa, że jest to osoba zasłużona dla konkursu z licznymi osiągnięciami i dla niej mogliśmy zrobić wyjątek.

Edited by Valverde (05/11/2011 22:12)

Do góry
#5015894 - 05/11/2011 22:46 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

Jesli ktoś zwleka z typem do niedzieli i gra go jeszcze ryzykując zwrot sam jest sobie winien.

Nie bardzo kumam co ma wspolnego z ryzykanctwem zagranie typu w niedziele z brakiem ryzkanctwa zagrania typu np. we wtorek lub piździorek (czyli niedzielny typ jest bardziej ryzykancki niz wtorkowy lub piździorkowy, mimo iz maja ten sam kurs?) (JEST bardziej ryzykancki, bo regulamin jest idiotyczny (wiec prosze o zmiane), wiekszego zas ryzkanctwa nie widze, jesli gram na jakis mecz w realu po kursie 1.5 w niedziele czy 1.5 we wtorek lub 1.5 w pizdziorek?).

(oprocz idIotyzmu regulaminu)

Co więcej mnie jako podsumowującego nic bardziej nie denerwuje niż wiadro typów w niedzieli, a co dopiero pomyśleć czekanie z tabelami itd. do np. wtorku.

W Betsson mam konto i lubię tam grać więc jestem... W ostatnim tygodniu choćby marzano podał kurs z betsson.

Sumujac:

Jeśli już nawet tak to dopiero po zakończeniu tej edycji i przed rozpoczęciem następnej.

Nikt nie wnosił zastrzeżeń, co do przystąpienia Gadziny na takich zasadach do konkursu. Inna sprawa, że jest to osoba zasłużona dla konkursu z licznymi osiągnięciami i dla niej mogliśmy zrobić wyjątek. [/quote]

Do góry
#5015925 - 05/11/2011 22:50 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

Przepraszam, cos mi sie pomyrdalo z cytowaniem, aktualna jest tylko wypowiedz wobec pierwszego cytatu

czyli:

Nie bardzo kumam co ma wspolnego z ryzykanctwem zagranie typu w niedziele z brakiem ryzkanctwa zagrania typu np. we wtorek lub piździorek (czyli niedzielny typ jest bardziej ryzykancki niz wtorkowy lub piździorkowy, mimo iz maja ten sam kurs?) (JEST bardziej ryzykancki, bo regulamin jest idiotyczny (wiec prosze o zmiane), wiekszego zas ryzkanctwa nie widze, jesli gram na jakis mecz w realu po kursie 1.5 w niedziele czy 1.5 we wtorek lub 1.5 w pizdziorek?).

(oprocz idIotyzmu regulaminu)

Do góry
#5015946 - 05/11/2011 22:53 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

To jestem w stanie sobie wyobrazic, tu chyle czola dla Twojej roboty i rozumiem Twoja sytuacje.

TEN argument mnie przekonuje, choc mysle, ze warto umiescic w regulaminie taki punkt dla nowicjuszy typu Bombej22: "jesli zagrasz DNB w niedziele, bierz pod uwage, ze nie bedziesz mogl powtorzyc typu". I tyle.

Do góry
#5015966 - 05/11/2011 22:57 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

OK, nie zauwazylem typow z ziemniakow, ani z betssona. Wydawalo mi sie, ze nie bylo, wiec moja wina.
Wycofuje zatem swoj pomysl w tym wzgledzie.

Do góry
#5015987 - 05/11/2011 23:01 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

Nikt nie wnosił zastrzeżeń, co do przystąpienia Gadziny na takich zasadach do konkursu. Inna sprawa, że jest to osoba zasłużona dla konkursu z licznymi osiągnięciami i dla niej mogliśmy zrobić wyjątek.

Gdy Gadzina zglosil akces, chyba bylem pierwszy glosujac, zeby go przyjac, wiec tym bardziej mnie zmrozilo, ze sie przypierdolil, czy bede mial punkt wiecej czy bede mial punkt mniej smile

Co do robienia wyjatkow typu wyjatek dla Gadziny, uwazam, ze powinnismy byc mili nie tylko dla starych wyjadaczy/kumpli, ale TYM BARDZIEJ dla nowych graczy, mimo iz bywaja upierdliwi smile

Do góry
#5015999 - 05/11/2011 23:04 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

Zatem prosze o wycofanie bukow w ktorych nie gramy, czyli Lads lub Pizdumgrizdum z listy bukow, ktorych mozna podawac typy.

I zmiane NB na TB.

dzieki

Do góry
#5018165 - 06/11/2011 20:56 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

i wydaje mi sie, zeby umiescic w regulaminie, zeby nie mozna bylo podawac kilku typow na jeden mecz,np.

#1. Jyp-Kalpa 1 @ 1.95
#2. Jyp- Kalpa 1 dnb @ 1.6
#3. Jyp - Kalpa under 6.5 @ 1.5
UD#1. Jyp (-1) - Kalpa 1 @ 2.8

Do góry
#5018475 - 06/11/2011 22:19 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Bombej22]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Zatem prosze o wycofanie bukow w ktorych nie gramy, czyli Lads lub Pizdumgrizdum z listy bukow, ktorych mozna podawac typy.

I zmiane NB na TB.

dzieki

Jest taki zapis.

Pkt. 4 ostatni podpunkt:

z JEDNEGO meczu JEDNA osoba moze podac tylko 1 zdarzenie ( ( over/under , 1,X,2 , strzelenie gola przez druyzne itp )na mecz poza pojednykami H2H graczy , badz strzelaniem goli przez graczy z danego pojedynku

Do góry
#5019367 - 07/11/2011 02:40 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Gadzina Offline
veteran

Meldunek: 30/06/2002
A widzę ze coś o mnie.

Tylko wyjaśniam: Nie zacząłem typowania w konkursie od czwartej kolejki jak tu padły sugestie tylko od drugiej.

Poza tym najgorszy wynik i tak miałem w tej kolejce co ja uzupełniałem , wiec czy typowałem ja czy nie , i tak to nie ma znaczenia , bo i tak w ogolnym bilansie mi sie liczyc nie bedzie.

Do góry
#5020228 - 07/11/2011 17:32 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - zapisy, dyskusja [Re: Valverde]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007
Glos z boku obserwatora smile

Rozni ludzie sie przewijali przez ten konkurs ale tak barwnej postaci to dawno nie bylo.
@Bombej zaloz moze blog na onecie - dobrze Ci idzie.
Teraz nawet @vonseb jest ostatni w tabeli...
Interesujaca edycja wink

Do góry
#5020268 - 07/11/2011 18:20 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - zapisy, dyskusja [Re: Vader]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Vader
Interesujaca edycja wink

W końcu jubileuszowa, dwudziesta grin

Edited by Valverde (07/11/2011 18:20)

Do góry
#5020523 - 07/11/2011 22:18 Re: Konkurs hokejowy XX edycja - tydzien 3 i 4 [Re: Valverde]
Bombej22 Offline
old hand

I zmiane NB na TB.

dzieki

Jest taki zapis.

Pkt. 4 ostatni podpunkt:

z JEDNEGO meczu JEDNA osoba moze podac tylko 1 zdarzenie ( ( over/under , 1,X,2 , strzelenie gola przez druyzne itp )na mecz poza pojednykami H2H graczy , badz strzelaniem goli przez graczy z danego pojedynku

Aha.
Bo jeden z graczy podal dwa typy na jeden mecz (z ligi austriackiej), wiec zareagowalem, ale ten gracz sie poprawil, anulujac jeden z tych swoich typow. Tutaj byl moj blad, bo nie zauwazylem, ze ten gracz poprawil swoj typ.

Sorki.

Do góry
Strona 6 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Moderator:  rafal08