#496581 - 03/02/2006 19:56
Re: ....:::: AKO::::.... IV EDYCJA - Dyskusja i przygotowania
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/04/2003
|
>>>>>>>>>N A G R O D A<<<<<<<<
Pozwólcie,że przedstawię parę kwestii organizacyjnych dotyczących nagrody. 1/Pieniądze pochodzące z Waszych wpłat,zostaną wpłacone na konto do banku i bedą stanowiły tzw nieruchomą część nagrody.Pieniędzmi tymi w żaden sposób nie będziemy obracac.Bedzie to fundament wypłaty nagród na koniec Konkursu. 2/Jak wspomniałem wcześniej,bedziemy też dysponować pieniędzmi w kwocie 50,00 zł - którymi będziemy obracac, tzn nominowane kupony będą wysyłane z tej puli.Są to pieniadze "ufundowane" przez mnie.Kwota 50,00 zł nie bedzie stanowiła podziału wśród Typerów,a tylko i wyłącznie wypracowany zysk.Jeżeli stracimy te 50,00 zł, nie będzie to miało większego znaczenia,będzie to wyłącznie moja prywatna strata. 3/Znamy się już na tyle,że możemy od pierwszej kolejki nominować kupony do wysłania.Proponuję,aby do czasu ukształtowania się Elity Konkursu prawo takie mieli: -RobKrak -Coin -Pele -Ares96 4/Nominowane kupony proszę podawać pogrubionym drukiem. 5/Aby nasza współpraca układała się bez żadnych zgrzytów,proponuję,aby nominowane kupony podawać w zaznaczonych przeze mnie tygodniach z jednodniowym wyprzedzeniem.Tzn kupon na sobotę,proszę nominować np w piatek.W przeciwnym razie,nie bedę miał mozliwości wysłania.Podyktowane jest to moim rozkładem zajęć.Poprostu,co drugi tydzień mam bardzo pracowity i wracam do domu dość póżno.Pozdrówka./Jaja/
|
Do góry
|
|
|
|
#496582 - 05/02/2006 09:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/09/2003
|
Dziś ostatni dzień zapisów. Zachęcam
|
Do góry
|
|
|
|
#496584 - 06/02/2006 15:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/07/2004
|
Quote:
Jaja - mógłby wyczyścić skrzynkę prv
Jemu nie działa skrzynka, ma poprostu zepsutą i sprawy z nim załatwiamy w temacie
|
Do góry
|
|
|
|
#496586 - 26/02/2006 08:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/04/2003
|
>>>>>>>N A G R O D A<<<<<<<
Myślę,że możemy pokusić się o nominowanie swoich kuponów do wysłania.Przypominam,że do dyspozycji mamy tzw pulę nagrody gwarantowanej - są to pieniądze pochodzące z Waszych wpłat i jest to kwota 480,00 zł.Te pieniądze są zdeponowane we Wschodnim Banku Cukrownictwa w Swidniku i w zaden sposob nie podlegaja obrotowi.Stanowią fundament wypłaty nagrody na koniec Konkursu.Mamy też do dyspozycji pulę nagrody ruchomej,jest to kwota 50,00 zł i tymi pieniędzmi możemy obracać.Całkowity zysk zostanie dołączony do nagrody stałej.Proponowałbym,żeby od przyszłego tygodnia,Typerzy,którzy w Konkursie będą zajmowac miejsca od 1 - 3 mieli prawo nominować kupony.Na nominowanych kuponach muszą być wyłącznie mecze,które dany Typer podaje jako swoje do Konkursu.Nominowany kupon musi uzyskać aprobatę do wysłania innego Typera Elity.Bez takiego poparcia kupon nie będzie wysłany. Prosiłbym również,żeby nominowane kupony w przyszłym tygodniu,podawać z jednodniowym wyprzedzeniem tzn kupon nominowany np na środę podawać we wtorek.Pozdrówka./Jaja/
|
Do góry
|
|
|
|
#496587 - 28/02/2006 20:13
|
old hand
Meldunek: 14/02/2005
|
Witam,
Jako, że ostatnio przeniosłem sie w 95% ze środkami na Betfair, wyklucza mnie to automatycznie z zabawy w konkursie i muszę się wycofać, gdyż z wiadomych względów platforma ta nie jest dostępna w konkursie, a wirtualne kupony, których nie gram realnie zupełnie odpadają, więc pozostaje mi życzyć wszystkim uczestnikom sportowej walki do końca i wysokiego poziomu.
Pozdrawiam, Ares96
|
Do góry
|
|
|
|
#496588 - 28/02/2006 20:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/09/2003
|
Quote:
Witam,
Jako, że ostatnio przeniosłem sie w 95% ze środkami na Betfair, wyklucza mnie to automatycznie z zabawy w konkursie i muszę się wycofać, gdyż z wiadomych względów platforma ta nie jest dostępna w konkursie, a wirtualne kupony, których nie gram realnie zupełnie odpadają, więc pozostaje mi życzyć wszystkim uczestnikom sportowej walki do końca i wysokiego poziomu.
Pozdrawiam, Ares96
???
A pozostałe 5% środków ? Mimo wszystko zachęcam do pozostania w konkursie, chyba że definitywnie podjąłeś już decyzję...
Pozdrawiam Coin
|
Do góry
|
|
|
|
#496592 - 05/03/2006 18:51
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2003
|
Quote:
Od dluzszego czasu cierpie na chroniczny brak czasu, dlatego też od dzis tj 5.03 rezygnuje z udziału w konkursie. Kolejny powod to takze brak betfair w ktorym obecnie mam wszystkie fundusze, a kupony ktorych nie gram w realu nie wchodza w gre.
Nie to zebym byl zlosliwy, ale z tego co sie orientuje to typy, ktore podajesz do jednego z duzych serwisow bukmacherskich jako ekspert od ligi wloskiej nie pochodza z betfair.. Czy nie mozesz wiec podawac chociaz czesci tych samych pickow tutaj? Chyba ze sam nie ufasz swoim typom...
Po nastepne jesli masz rezygnowac to moze wymyslilbys cos oryginalniejszego a nie praktycznie przepisal tresc rezygnacji Aresa..
My nikogo nie zatrzymujemy - nie chcesz zmierzyc sie z innymi to nie Zyczymy powodzenia w obstawianiu.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|