#4940035 - 26/09/2011 04:04
Re: Konkurs hokejowy XX edycja - zapisy, dyskusja
[Re: Valverde]
|
old hand
Meldunek: 28/10/2004
|
Edited by Valverde (26/09/2011 11:53) Edit Reason: Nie grasz = nie komentuj.
|
Do góry
|
|
|
|
#4940259 - 26/09/2011 19:15
|
old hand
|
"Edited by Valverde (Dzisiaj o 06:53) Edit Reason: Nie grasz = nie komentuj." Zapisy sa do 28 wrzesnia, kto powiedzial, ze nie gram? Chcialem troche usprawnic skostnialy regulamin, ale widze, ze jednak wersja "Konkurs na kurs 1.5" bedzie istniec po wieki wiekow i nie ma zadnej dyskusji. Troche mierzi mnie, ze zamiast podjac dyskusje (i ewentualnie wytknac mi bledy w rozumowaniu), po prostu kasuje sie moje 3 posty, w ktorych proponowalem zmiany w regulaminie, nikogo nie obrazajac, wrecz przeciwnie, podkreslajac zalety graczy. Ale widze, ze zapanowala tu wersja Lukaszenki i Putina  - wyciac jakiekolwiek glosy, proponujace zmiany.
|
Do góry
|
|
|
|
#4940379 - 26/09/2011 21:09
|
old hand
|
Formuła konkursu jest znana nie od dziś. Przez 19 edycji grano według jasno sprecyzowanych zasad, które praktycznie nie uległy zmianie. Do obecnej edycji przystąpiło 10 osób, którym te reguły nie wadzą. Ale dlaczego wykasowano moje 3 posty, w ktorych proponowalem zmiany? Przeciez do jest wątek "Konkurs hokejowy XX edycja - zapisy, DYSKUSJA". DYSKUSJA, a nie KASOWANIE DYSKUSJI  Aha, zeby nie wykasowano mojego obecnego postu, to zapisuje sie do konkursu! Prosze o podanie nr konta, na ktory mam wplacic wpisowe. "jasno sprecyzowanych zasad, które praktycznie nie uległy zmianie." Czy cos, co powstalo za Brezniewa, jest doskonale? Czy nie mozna tego ulepszyc i zmienic? cdn.
|
Do góry
|
|
|
|
#4940382 - 26/09/2011 21:14
|
old hand
|
"Edit Reason: Nie grasz = nie komentuj." Wiec skoro juz jestem uczetnikiem konkursu, a nie osoba z zewnatrz, to mam ochote napisac znowu to, co napisalem wczoraj wieczorem (poswiecilem godzine na proponowanie zmian, a skasowano moje propozycje o 6 rano :), wiec mnie ogarnal rodzaj "kurwicy jelit" :), ze chce zrobic dobrze dla konkursu, a zostalem ukatrupiony  . Godzina wieczornej pracy pracy i jedno CIACH!!!! - poranne ciach dla reform w konkursie  Nie jestem w stanie odtworzyc 3 dluuuuuuuuuugich emaili, w ktorych proponowalem zmiany, ale zastanowilem sie, dlaczego zostaly skasowane. cdn.
|
Do góry
|
|
|
|
#4940385 - 26/09/2011 21:19
|
old hand
|
Valverde, czy da sie odtworzyc moje 3 posty skasowane nad ranem? Jesli tak, to zalatwie sponsora na 300 zl dla osoby, ktora wygra Wasz konkurs.
|
Do góry
|
|
|
|
#4940401 - 26/09/2011 21:58
|
old hand
|
>Zgodnie z Twoim życzeniem wysyłam Ci namiary na wpłatę, a po >jej uiszczeniu zapraszam do typowania. Przed chwila wyslalem wpisowe, z mbanku na mbank, wiec za chwile powinna ukazac sie wplata. >Konkurs wystartuje w dotychczasowej formie. Był czas na zmiany, >propozycje, dyskusje... Moje propozycje dotycza nastepnej edycji konkursu, w przyszlym roku. Mam nadzieje, ze nie zostana wykasowane "bo to watek dotyczacy tylko TEJ edycji konkursu"? (zabezpieczam sie jak moge  "Zmiana regulaminu w obecnej edycji jest niemożliwa choćby przez wzgląd na osoby, które zapisały się już do konkursu i zgłaszały do niego akces według zasad regulaminu z dnia 7.09.2011." OK, chce podysktuowac o nastepnej edycji, mam nadzieje, ze mozna? " Co więcej konkurs ruszył z dniem dzisiejszym także jakiekolwiek regulaminowe zmiany są już niemożliwe. " OK. "Jednocześnie sam chyba przyznasz, że zmienianie czegokolwiek teraz wymagałoby akceptacji pozostałych uczestników w związku z czym sparaliżowałoby pierwsze dni jeśli nie tygodnie trwającego już konkursu." to prawda, masz 100% racje, ze jest za pozno na zmiane regulaminu, tylko rposze o dyskusje na temat zmiany regulaminu w przyszlym roku, jesli taka zmiana bedzie mozliwa juz teraz (bez zmiany OBECNEGO regulaminu), bylbym w stanie zalatwic sponsora na nagrode 300 zl juz w TYM sezonie. "Zgodnie z Twoim życzeniem wysyłam Ci namiary na wpłatę, a po jej uiszczeniu zapraszam do typowania." poszlo przed chwila. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#4940410 - 26/09/2011 22:07
|
old hand
|
A propos sponsora (o ktorym pisalem, ze przeznaczy 300 zl): CZY ZGODZICIE SIE, zeby sposnor (on proponuje 300 zl dla uczestnikow/wygranych w konkursie, kwota jest do rozdysponowania przez uczestnikow konkursu, a NIE przez sponsora, wiec sami dysponujecie ta kwota 300 zl) (juz w TYM sezonie, w TYM konkursie) mial na poczatku kazdego QuasiCzatu napis (reklamowy) taki jak w BA, czyli w kazdym poczatku Quasi-Chatu , w pierwszym poscie, emailu, byloby wymieniona nazwa sponsora? Czyli w kazdym codziennym poscie jak w BA: http://forum.bettingadvice.com/showthread.php?t=55954trzeba byloby wymieniac nazwe sposnora (ze np. "konkurs sponosruje "Stefan Biedrzycki" czy ktokowliek tam)? Jesli tak, jesli zgodzicie sie na taka "reklame", jestem w stanie zalatwic sponsora na nasz konkurs w kwocie 300 zl.
|
Do góry
|
|
|
|
#4940417 - 26/09/2011 22:10
[Re: marzano]
|
old hand
|
Bombej, Valverde ma rację... troszkę za późno na zmiany w regulaminie...
jeśli będziesz miał czas i ochotę napisz swoje propozycje zmian Napisalem w 3 postach, ktore pisalem ponad godzine, ale zniknely nad ranem, nie powinno sie ich kasowac, tylko opatrzyc adnotacja: "to sa propozycje to dyksusji", a nie kasowac, naprawde poswiecilem tym postom duzo czasu .
|
Do góry
|
|
|
|
#4940455 - 26/09/2011 22:25
[Re: Bombej22]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
A propos sponsora (o ktorym pisalem, ze przeznaczy 300 zl): CZY ZGODZICIE SIE, zeby sposnor (on proponuje 300 zl dla uczestnikow/wygranych w konkursie, kwota jest do rozdysponowania przez uczestnikow konkursu, a NIE przez sponsora, wiec sami dysponujecie ta kwota 300 zl) (juz w TYM sezonie, w TYM konkursie) mial na poczatku kazdego QuasiCzatu napis (reklamowy) taki jak w BA, czyli w kazdym poczatku Quasi-Chatu , w pierwszym poscie, emailu, byloby wymieniona nazwa sponsora? Czyli w kazdym codziennym poscie jak w BA: http://forum.bettingadvice.com/showthread.php?t=55954trzeba byloby wymieniac nazwe sposnora (ze np. "konkurs sponosruje "Stefan Biedrzycki" czy ktokowliek tam)? Jesli tak, jesli zgodzicie sie na taka "reklame", jestem w stanie zalatwic sponsora na nasz konkurs w kwocie 300 zl. mnie osobiście to nie przeszkadza ale quasi czat ma z konkursem niewiele wspólnego i korzystają z niego nie tylko uczestnicy konkursu. Myślę, że lepiej gdyby nazwa sponsora pojawiała się w każdym kolejnym temacie tygodniowym ale to i tak moderatorzy/admin mają decydujący głos...
|
Do góry
|
|
|
|
#4940541 - 26/09/2011 23:28
[Re: marzano]
|
old hand
|
lepiej gdyby nazwa sponsora pojawiała się w każdym kolejnym temacie tygodniowym ale to i tak moderatorzy/admin mają decydujący głos...
OK, Marzano, to dobry pomysl, ale co masz na mysli "temat tygodniowy"? Watek o danej lidze? Oczywiscie czekamy na glos moderatorow/adminow.
|
Do góry
|
|
|
|
#4940563 - 26/09/2011 23:41
[Re: rafal08]
|
old hand
|
czyli w kazdym poczatku Quasi-Chatu, w pierwszym poscie,emailu, byloby wymieniona nazwa sponsora? To chyba masz na mysli kwoty w tysiacach PLN a nie w 3 setkach Jasne. Kwota wygranej SPONSORA w konkursie na mecz.pl w konkursie Primera Division wynosila mniej wiecej to samo: 500/300 zl, a byl to sposnsor bukmacherski (500), wiec duzo bogatszy od mojego sponsora, ktory jest sponosrem indywidualnym (300), wiec jesli bedziemy grymasic, to byc moze zamkniemy sie kwota 10 razy 50 bez 300  Jak myslicie, dlaczego w konkursie Primera Division jest kwota 1700 i mase osob zglaszajacych sie i kwota wyniesie pewnie za tydzien 2.500? Bo tylu znawcow pilki hiszpanskiej  ? Nie. Bo jest NAGRODA (w tamtym przypadku 500, w naszym moze byc 300) plus iles tam wiecej osob zglaszajacych "akces" po nagrode, zwiekszajacych ilosc uczestnikow , czyli w hiszpanskiej jest 2000 zl do wygrania, a na razie 500 w naszym hokejowym. Jesli chcemy ciagle poruszac sie w hokeju w kwocie 500 zl do wygrania, i ciagle miec tesknoty za 2000 w konkursie w lidze hiszpanskiej, no to zostanmy przy niereklamowaniu jakiegos sponsora, pozostanmy "czysci".
|
Do góry
|
|
|
|
#4940577 - 26/09/2011 23:52
|
veteran
Meldunek: 03/04/2004