Strona 7 z 13 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 >
Opcje tematu
#4105128 - 04/09/2010 21:49 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Legia]
olopatronat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/11/2007
Originally Posted By: McDziarz
Skra Konstancin - Naprzód Zielonki x2 3,03

KS Piaseczno - Włókniarz Zelów x2 2,14

KS Kozienice-Janików - Mszczonowianka Mszczonów 2 2,0

warto boks

Idziesz Mcdziarz moze na mecz KS Piaseczno?? Ja to sie chyba przejde i gram overa w tym meczu laugh

Do góry
Bonus: Unibet
#4105373 - 04/09/2010 23:39 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: olopatronat]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Originally Posted By: olopatronat

Idziesz Mcdziarz moze na mecz KS Piaseczno?? Ja to sie chyba przejde i gram overa w tym meczu laugh

nie nie wybieram sie , obejrze mecz sbornej - już bardzo dawno nie widziałem meczu kadry - jestem ciekaw kto tam teraz gra wink

piwo

Do góry
#4105940 - 05/09/2010 02:17 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Marian]
Marian Offline
Mistrz Playoff Zima 2011

Meldunek: 30/01/2006
Originally Posted By: Marian
no i wracamy na boiska 3-4 ligowe, w ten weekend polecam takiego dubla:

Szczakowianka Jaworzno - Czarni Sosnowiec 1 1,45 1:0 aplauz
KS Krasiejów - Oderka Opole 2 1,35 0:1 aplauz

Szczakowa jak już pisałem wcześniej to jeden z głównych faworytów do awansu, natomiast Czarni... no cóż, z takimi Zielonymi Żarki to mogą wygrywać, ale nie z Jaworznem wink
Jeśli chodzi o Odrę, to już z moim Myszkowem zagrali dobrze, tak więc teraz powinno być już coraz lepiej. Na moje oko Odra to TOP5 tej ligi, tak więc z taką ekipą jak Krasiejów nie mogą tracić punktów, tym bardziej że gospodarze nie mają jakiegoś piorunującego startu (0-1-2) w bramkach [2-11]

bardzo liczę na powodzenia tego dubelka boks
kontynuujemy passe trafionych typów na niższych szczeblach rozgrywkowych wink dzisiaj troszkę uśmiechnęło się do mnie szczęście, bo bramkę na wagę 3pkt Szczakowianka zdobyła w 93min laugh a strzelił nowy nabytek Paweł Wasilewski i temu Panu chciałem z tego miejsca serdecznie podziękować piwo

Do góry
#4105965 - 05/09/2010 02:25 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Marian]
majner Offline
2fast 2furious

Meldunek: 06/11/2001
Szczęście to się uśmiechnęło do Czarnych laugh Jakby była dwucyfrówka to by Czarni nie mogli mieć pretensji smile Sam Wasilewski mógł strzelić 5 bramek, no ale jak się z dwóch metrów nie trafia do pustej bramki, albo główkuje z 4 metrów prosto w ręce bramkarza (nie wspominając o słupkach), to później jest nerwówka. Ale widać, że to chłopak, który potrafi ma papiery na grę i Szczakowianka będzie miała z niego pożytek. Tylko zgrania potrzeba.

Do góry
#4113761 - 08/09/2010 16:14 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: majner]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
Tobet jak zawsze wzleka z 4 liga Kuj-pom zgloscie sie do mnie to wam pomoge ; P

1)Cuiavia Inowrocław - Legia Chełmża 1,35 5,0 7,2 typ 1

Gospodarze musza takie mecze wygrywac!

Unia Wąbrzeźno - Grom Osie 6,5 3,0 1,75 Typ 1X 1,76

Czas na pierwsze punkty druzyny z Wabrzezna : )

Dąb Barcin - Pogoń Mogilno 2,7 3,0 2,3 Typ 1X 1,45

Gracze z Barcina nie maja zlej ekipy strzelaja duzo bramek a defensywa wkrotce sie poprawi narazie mieli ciezkie mecze ale ten tez bedzie wyrownany licze na gospodarzy

W razie pytan stawek na te mecze zapraszam na priv

Do góry
#4115306 - 09/09/2010 16:49 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Kieras]
Marian Offline
Mistrz Playoff Zima 2011

no i witam miłośników niższych lig w kolejny weekend piwo

na najbliższe dni, przygotowałem taki o to dubel:

Oderka Opole - Orzeł Babienica/Psary 1 1,50
Skalnik Gracze - Victoria Częstochowa 1X 1,31

Zespół z Babianic przegrał w ostatniej kolejce po raz pierwszy (z ROW-em) czyli z jednym z kandydatów do awansu. Dzisiaj zmierzy się na wyjeździe z innym mocarzem tej ligi, a więc opolską Oderką smile nie widzę innej możliwości jak wygrana Opolan!

Drugi mecz, zapowiada się na wyrównane widowisko, jednakże w tej chwili wyżej cenie zespół Skalnika, dlatego to ich zagram z podpórką, choć w zeszłym sezonie zawodnicy z Graczy przegrali dwukrotnie z drużyną z Częstochowy (oba mecze po 2:1). Tak więc jest szansa na rewanż!

Do góry
#4115312 - 09/09/2010 16:58 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Kieras]
Legia Offline
The Famous McD

futbol Sparta Jazgarzew - Pilica Białobrzegi 2 kurs 1,9

futbol Orzeł Wierzbica - Skra Konstancin 1x kurs 1,5

Skra ostatni mecz wygrała we wrześniu...zeszłego roku , także już rok bez wyjazdowego zwycięstwa !

Mecze wyjazdowe to pięta achillesowa drużyny z Konstancina , można odnieść wrażenie że Skra u siebie i Skra na wyjeździe to dwie zupełnie inne drużyny.

Orzeł Wierzbica przewodzi w ligowej tabeli z kompletem 4 zwycięstw i stosunkiem bramek 9:2.

I to niewątpliwie to beniaminek który ma rewelacyjny początek ligi jest faworytem tego spotkania.

W Skrze kilku podstawowych graczy nie będzie mogło zagrać w tym meczu.

co do Sparty to nieprzypadkowo są czerwoną latarnią ligi , ze składu odeszło sporo graczy podstawowej jedenastki , będą mieli spore problemy w walce o utrzymanie w tym sezonie.

Pilica to bardzo solidna drużyna , mają kilku ciekawych zawodników w kadrze między innymi gra tam znany z boisk ekstraklasy Jacek Kacprzak były gracz między innymi Legii , Polonii , Dyskobolii , greckiej Larissy.

kurs na gości powinien tu wynosić z 1,4 a nie 1,9 , tak samo w przypadku Skry kurs zupełnie nieadekwatny do sytuacji.

Do góry
#4118629 - 11/09/2010 19:18 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Legia]
kalima88 Offline
newbie

Meldunek: 16/08/2009
4 liga Lubuska Odra Bytom Odrz. - Piast Czerwieńsk 2 2.2 betsafe w tobecie 1.9

Piast w przerwie między sezonami wzmocnił niemiłosiernie swój skład. Doszli m.in: wychowanek Łukasz Twarowski - bramkarz, który niedawno bronił w 3 ligowej Ilance Rzepin a kiedyś występował w 2 ligowej Lechii Zielona Góra, Robert Dawidziak - doświadczony zawodnik - napastnik- lis pola karnego, Mateusz Wójtowicz uniwersalny zawodnik, który może występować od obrony aż po atak, ostatnio najczęściej widziany w obronie.

O Odrze za dużo nie napiszę, bo trochę mi jest odległa ta ekipa. Wyniki lepsze mają na wyjeżdzie. 2 razy wygrali na północy województwa po wysokich kursach ponad 3.0

3 liga Lubusko-Dolnośląska Orzeł Międzyrzecz - Czarni Browar Witnica 1 1.55 betsafe 1.45 tobet

O ile Orzeł będzie chciał wygrać ten mecz to powinien zakończyć się 3:0 , 4:0 . Czarni jak dotąd ciułają tylko punkty u siebie gdyż grają o specyficznych godzinach m.in 20 lub 19.30 gdyż grają przy sztucznym oświetleniu, które mają zainstalowane na swoim stadionie.
Kadra Orła przedstawia się bardzo interesująco: w składzie wielu doświadczonych z dobrą metryką zawodników np. Ruminkiewicz, Cygan, Charciarek, Kołodyński. Kadra Czarnych po awansie niczym się nie różni od kadry grającej w niższej lidze.

Polecam

Do góry
#4119724 - 12/09/2010 03:22 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: kalima88]
kalima88 Offline
newbie

Meldunek: 16/08/2009
Originally Posted By: kalima88
4 liga Lubuska Odra Bytom Odrz. - Piast Czerwieńsk 2 2.2 betsafe w tobecie 1.9

Piast w przerwie między sezonami wzmocnił niemiłosiernie swój skład. Doszli m.in: wychowanek Łukasz Twarowski - bramkarz, który niedawno bronił w 3 ligowej Ilance Rzepin a kiedyś występował w 2 ligowej Lechii Zielona Góra, Robert Dawidziak - doświadczony zawodnik - napastnik- lis pola karnego, Mateusz Wójtowicz uniwersalny zawodnik, który może występować od obrony aż po atak, ostatnio najczęściej widziany w obronie.

O Odrze za dużo nie napiszę, bo trochę mi jest odległa ta ekipa. Wyniki lepsze mają na wyjeżdzie. 2 razy wygrali na północy województwa po wysokich kursach ponad 3.0

3 liga Lubusko-Dolnośląska Orzeł Międzyrzecz - Czarni Browar Witnica 1 1.55 betsafe 1.45 tobet

O ile Orzeł będzie chciał wygrać ten mecz to powinien zakończyć się 3:0 , 4:0 . Czarni jak dotąd ciułają tylko punkty u siebie gdyż grają o specyficznych godzinach m.in 20 lub 19.30 gdyż grają przy sztucznym oświetleniu, które mają zainstalowane na swoim stadionie.
Kadra Orła przedstawia się bardzo interesująco: w składzie wielu doświadczonych z dobrą metryką zawodników np. Ruminkiewicz, Cygan, Charciarek, Kołodyński. Kadra Czarnych po awansie niczym się nie różni od kadry grającej w niższej lidze.

Polecam

Piast zawiódł na całej linii... byłam na meczu i się bardzo rozczarowałam. Piast mimo przewagi w posiadaniu piłki nie stworzył zbytnio sytuacji strzeleckich. Jak już coś uderzyli to można powiedzieć, że było to podanie do bramkarza. Raz bramkarza gospodarzy wzniósł się na wyżyny i obronił silny strzał Piasta.

w drugim meczu Orzeł gładko wygral z CZarnymi 2:0

Do góry
#4120749 - 12/09/2010 16:17 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Legia]
Legia Offline
The Famous McD

futbol Sparta Jazgarzew - Pilica Białobrzegi 2 kurs 1,9

futbol Orzeł Wierzbica - Skra Konstancin 1x kurs 1,5

piwo

futbol Sparta Jazgarzew - Pilica Białobrzegi 0:1

futbol Orzeł Wierzbica - Skra Konstancin 1x kurs 1,5 2:0

wyjazdowa niemoc Skry trwa dalej.

Do góry
#4121113 - 12/09/2010 21:56 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Kieras]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
Originally Posted By: Kieras
Tobet jak zawsze wzleka z 4 liga Kuj-pom zgloscie sie do mnie to wam pomoge ; P

1)Cuiavia Inowrocław - Legia Chełmża 1,35 5,0 7,2 typ 1

Gospodarze musza takie mecze wygrywac!

Unia Wąbrzeźno - Grom Osie 6,5 3,0 1,75 Typ 1X 1,76

Czas na pierwsze punkty druzyny z Wabrzezna : )

Dąb Barcin - Pogoń Mogilno 2,7 3,0 2,3 Typ 1X 1,45

Gracze z Barcina nie maja zlej ekipy strzelaja duzo bramek a defensywa wkrotce sie poprawi narazie mieli ciezkie mecze ale ten tez bedzie wyrownany licze na gospodarzy

W razie pytan stawek na te mecze zapraszam na priv

stawki inne o wiele wieksze a pisze cos innego a stawiam na odwot ale urwał laugh

Kto stad skorzystal moze sie cieszyc tongue

Do góry
#4121363 - 13/09/2010 00:34 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Marian]
Marian Offline
Mistrz Playoff Zima 2011

Originally Posted By: Marian
no i witam miłośników niższych lig w kolejny weekend piwo

na najbliższe dni, przygotowałem taki o to dubel:

Oderka Opole - Orzeł Babienica/Psary 1 1,50 3:0 aplauz
Skalnik Gracze - Victoria Częstochowa 1X 1,31 2:3 frown

Zespół z Babianic przegrał w ostatniej kolejce po raz pierwszy (z ROW-em) czyli z jednym z kandydatów do awansu. Dzisiaj zmierzy się na wyjeździe z innym mocarzem tej ligi, a więc opolską Oderką smile nie widzę innej możliwości jak wygrana Opolan!

Drugi mecz, zapowiada się na wyrównane widowisko, jednakże w tej chwili wyżej cenie zespół Skalnika, dlatego to ich zagram z podpórką, choć w zeszłym sezonie zawodnicy z Graczy przegrali dwukrotnie z drużyną z Częstochowy (oba mecze po 2:1). Tak więc jest szansa na rewanż!
niestety przyszedł czas na pierwszy nietrafiony typ frown

Do góry
#4129061 - 17/09/2010 19:00 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Marian]
Legia Offline
The Famous McD

dubel

futbol Sparta Jazgarzew - Skra Konstancin 2

futbol Pilica Białobrzegi - Zwolenianka Zwoleń 1

Zwolenianka jak i Sparta nie mają graczy na IV ligę , po spadku w okręgówce też raczej w ogonie ligi będą się pałętać.

typ 10/10 stopień ryzyka praktycznie znikomy , nie widzę szans na zdobycie choćby punktu przez outsiderów w tych potyczkach.

W zeszłym sezonie gdy Sparta miała spory budżet i bardzo solidną pakę Skra równo rok temu zwyciężyła 4:0 na wyjeździe. Sparta zakończyła sezon na 7 pozycji Skra na 3ej.

Obecna Sparta to drużyna o co najmniej klasę gorsza od tej z zeszłego sezonu. Murowany faworyt do spadku , w środę przegrali z równie beznadziejną Zwolenianką która już od rundy wiosennej zeszłego sezonu wszystko przegrywa.

na 24 ostatnie mecze w IV lidze przegrali 22... wygrali 1 mecz w rundzie wiosennej.

Skoro tak beznadziejna Zwolenianka wygrała w środę ze Spartą 2:0 to widać że takiej samej albo i gorszej dupie jest Sparta Jazgarzew.

w mojej ocenie jest to typ z cyklu "nie może nie wejść" także warto grać.

kurs dubla spory , a prawdopodobieństwo że nie wejdzie wynosi mniej niż 10%.

24 mecze 22 przegrane Zwolenianki pokazuje że drużyna ta pasuje do IV ligi jak świni siodło

to samo tyczy się Sparty

boks warto atakować te mecze

Do góry
#4129479 - 17/09/2010 22:14 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Legia]
Antiga1945 Offline
old hand

Meldunek: 14/07/2010
ROW RYBNIK- ODRA OPOLE 2

kurs bardzo dobry na Tobet, goscie widac powoli ruszaja po marsz do 2 ligi, nie sadze zeby Rybnik ich w jakikolwiek sposob jutro zaskoczyl, pewna dwojeczka +50o kibicow z Opola , ktorzy tam jada Wyjazd sezonu i wygrana jutro 2-0

Do góry
#4129482 - 17/09/2010 22:15 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Antiga1945]
Antiga1945 Offline
old hand

Meldunek: 14/07/2010
Originally Posted By: Antiga1945
ROW RYBNIK- ODRA OPOLE 2

kurs bardzo dobry na Tobet, goscie widac powoli ruszaja po marsz do 2 ligi, nie sadze zeby Rybnik ich w jakikolwiek sposob jutro zaskoczyl, pewna dwojeczka +50o kibicow z Opola , ktorzy tam jada Wyjazd sezonu i wygrana jutro 2-0

500-set mialo byc smile

Do góry
#4129718 - 18/09/2010 00:12 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Antiga1945]
john Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2006
ROW RYBNIK- ODRA OPOLE 2

500-set mialo byc smile

i w tym ja....Odra nie zginie puki My żyjemy!!!

Do góry
#4129723 - 18/09/2010 00:13 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Antiga1945]
Happy Birthday MarcoviaMarki Offline
old hand

Meldunek: 11/07/2003
IV liga mazowiecka (północna)

Marcovia Marki - Tęcza Płońsk
kurs: 1.75 (Tobet)
Moja Marcovia zajmuje 8 miejsce w tabeli. Różnica dwóch punktów. W środę Marcovia wygrała w Płocku z II drużyną Wisły (1:3). Wygrywać u siebie, remisować na wyjazdach i utrzymają się w IV lidze. Piłkarze nastawieni na wygraną. Myślę, że pójdą za ciosem. Podoba mi się kurs na to spotkanie. Niestety jadę na mecz do Lubina i nie będę miał wpływu na wynik. Na IV lidze zawsze można coś krzyknąć i zasugerować sędziemu.
Tęcza, to 12 miejsce. W środę u siebie przegrała z Huraganem Wołomin 0:1 (Marcovia w pierwszej kolejce zremisowała w Wołominie).

Hutnik Warszawa - MKS Mława
kurs 1.25
Hutnik ma bardzo dobry skład. Komplet punktów. W bramkach 17-3. Tydzień temu Mława grała z osłabiona Marcovią i bramkę na remis strzelili w ostatniej sekundzie spotkania.

Ciekawostki
- Victoria Sulejówek ma pierwszy mecz na własnym boisku. więc też nie powinna przegrać.
- W pierwszych 5 kolejkach w tej lidze były tylko dwa remisy. Oba z udziałem Marcovii.

Do góry
#4131249 - 18/09/2010 23:16 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Legia]
olopatronat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/11/2007
dubel

futbol Sparta Jazgarzew - Skra Konstancin 2

futbol Pilica Białobrzegi - Zwolenianka Zwoleń 1

Zwolenianka jak i Sparta nie mają graczy na IV ligę , po spadku w okręgówce też raczej w ogonie ligi będą się pałętać.

typ 10/10 stopień ryzyka praktycznie znikomy , nie widzę szans na zdobycie choćby punktu przez outsiderów w tych potyczkach.

W zeszłym sezonie gdy Sparta miała spory budżet i bardzo solidną pakę Skra równo rok temu zwyciężyła 4:0 na wyjeździe. Sparta zakończyła sezon na 7 pozycji Skra na 3ej.

Obecna Sparta to drużyna o co najmniej klasę gorsza od tej z zeszłego sezonu. Murowany faworyt do spadku , w środę przegrali z równie beznadziejną Zwolenianką która już od rundy wiosennej zeszłego sezonu wszystko przegrywa.

na 24 ostatnie mecze w IV lidze przegrali 22... wygrali 1 mecz w rundzie wiosennej.

Skoro tak beznadziejna Zwolenianka wygrała w środę ze Spartą 2:0 to widać że takiej samej albo i gorszej dupie jest Sparta Jazgarzew.

w mojej ocenie jest to typ z cyklu "nie może nie wejść" także warto grać.

kurs dubla spory , a prawdopodobieństwo że nie wejdzie wynosi mniej niż 10%.

24 mecze 22 przegrane Zwolenianki pokazuje że drużyna ta pasuje do IV ligi jak świni siodło

to samo tyczy się Sparty

boks warto atakować te mecze

I Skra 2:2 290 zl w pale, ale spoko odrobimy kasa

Ciekawe jaki przebieg meczu byl

Do góry
#4131695 - 19/09/2010 01:09 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: olopatronat]
Legia Offline
The Famous McD

Originally Posted By: olopatronat

I Skra 2:2 290 zl w pale, ale spoko odrobimy kasa

Ciekawe jaki przebieg meczu byl

w 10 minucie Skra strzela na 1:0 , w 28 na 2:0 ...

kilka setek potem zmarnowanych , między innymi sam na sam , strzał do pustej już bramki z daleka ale obrońca zdążył wybić

Skra powinna przynajmniej 3 strzelić w tej połowie , traci bramkę na 2:1 w 45'ej

W 2ej połowie ponownie festiwal zmarnowanych wybornych okazji , jedna z kontr Sparty i 2:2 się zrobiło...potem jeszcze Skra miała idealną okazję ale napastnik strzelał z 3 metrów zamiast podać do nieobstawionego zawodnika który miał przed sobą pustą bramkę...

Do góry
#4140596 - 24/09/2010 21:18 Re: Niższe ligi polskie cz.2 [Re: Legia]
Grzena Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/12/2004
Start Krasnystaw - Unia Bełżyce 1 1.40 tobet 6/10

Mecz 4 ligi lubelskiej. Widzę w tym spotkaniu zwycięstwo Startu choć przyznam ,że nigdy ich nie widziałem w akcji ,ba nawet nie znam żadnego ich zawodnika ,lecz w lidze po 7 kolejkach są wiceliderem z bilansem 5-1-1 a u siebie 3-1-0 co mi sie podoba. Typ jednak jest grany przeciwko zawodnikom z Bełżyc gdyż w ostatnią niedzielę z nudów wybrałem się na mecz Bełżyce - Huczwa który zakończył się zwycięstwem tych drugich 0:3 i szczerze to tak mizernej drużyny w 4 lidze dawno nie widziałem. Jedynym zawodnikiem wyróżniającym jest ich młody prawy pomocnik ,ale sam nie wygra meczu. Tabela wskazuje również jaki poziom prezentują Ci piłkarze gdyż zajmują przedostatnie miejsce z bilansem 1-1-5 a na wyjedzie 0-0-3. Mecz w niedzielę i mimo ,że kurs nie powala na kolana wydaję się być to pewna inwestycja ,lecz stawka 6/10 bo to tylko 4 liga ,choć chciało by się powiedzieć ,ze dla Bełżyc to chyba aż 4 liga smile

Do góry
Strona 7 z 13 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro