#4862040 - 20/08/2011 05:17
Re: QC Piłka nożna - 19.08
[Re: craax]
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
APOLLYON, Wy sie tez nie nadajecie do ekstraklasy chociaz stadionik jako taki juz jest - na pewno lepszy niz kilka ekip obecnie posiada, kibicow w miare tez macie - ale pilkarsko sa chyba lepsi od Was 1. Stadion - masz rację. Jest. I to bardziej niż przyzwoity. Kameralny, ale za to będzie dobra akustyka. 2. Kibice - masz rację. Kibice to ważna rzecz. "Śródmieście" trzyma wszystko w "kupie". Na osiedlach okupowanych przez... KSG, nie ma postępu. Do czego zmierzam - najwierniejsi ujmy nie przynoszą. 3. Są piłkarsko lepsi od nas. Zgodzę się. Zawsze jest jednak ten nieznany futbolowy pierwiastek, którego nie można nazwać, bo w każdej drużynie to coś innego. Charyzmatycznego kapitana już mamy - Jarek Kaszowski to nasz Totti. Młodzi, utalentowani piłkarze, u których nagle wybuch talent. Nota bene, jednego z tych utalentowanych "potraktował" ostatnio Andradina. Chłopak nie pojedzie do Poznania na mecz z Wartą i w ogóle będzie pauzował kilka tygodni. Zgadzam się, że będzie ciężko o awans, ale między innymi, dlatego właśnie kochamy futbol - dramaturgia do samego końca...
|
Do góry
|
|
|
|
#4862044 - 20/08/2011 05:20
[Re: pacyfista]
|
Celtic Glasgow FC
|
panowie co myślicie o Evertonie ? wyglada to dobrze, ale chyba az za dobrze, druga kolejka dopiero - ja sie osobiscie wstrzymam druga, a 1 dla Evertonu nikt znaczący od nich nie odszedł w przerwie ja ogladalem Everton 3 tyg temu w Bremen to rece opadaja ale to tylko towarzysko "Głodni" piłki, to na pewno. Mogą być za to lekko "zardzewiali". Ja gram, że obie strzelą, QPR musi się odbić. Siła w ataku jest.
|
Do góry
|
|
|
|
#4862045 - 20/08/2011 05:20
[Re: APOLLYON]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
APOLLYON, Wy sie tez nie nadajecie do ekstraklasy chociaz stadionik jako taki juz jest - na pewno lepszy niz kilka ekip obecnie posiada, kibicow w miare tez macie - ale pilkarsko sa chyba lepsi od Was 1. Stadion - masz rację. Jest. I to bardziej niż przyzwoity. Kameralny, ale za to będzie dobra akustyka. 2. Kibice - masz rację. Kibice to ważna rzecz. "Śródmieście" trzyma wszystko w "kupie". Na osiedlach okupowanych przez... KSG, nie ma postępu. Do czego zmierzam - najwierniejsi ujmy nie przynoszą. 3. Są piłkarsko lepsi od nas. Zgodzę się. Zawsze jest jednak ten nieznany futbolowy pierwiastek, którego nie można nazwać, bo w każdej drużynie to coś innego. Charyzmatycznego kapitana już mamy - Jarek Kaszowski to nasz Totti. Młodzi, utalentowani piłkarze, u których nagle wybuch talent. Nota bene, jednego z tych utalentowanych "potraktował" ostatnio Andradina. Chłopak nie pojedzie do Poznania na mecz z Wartą i w ogóle będzie pauzował kilka tygodni. Zgadzam się, że będzie ciężko o awans, ale między innymi, dlatego właśnie kochamy futbol - dramaturgia do samego końca... jako Pasiak to znam no na tym Waszym stadionie to bedzie niezly huk jak pod ta blacha bedziecie dopingowac - zamkniety teren, bedzie cos jak na gorszych halach hokejowych
|
Do góry
|
|
|
|
#4862046 - 20/08/2011 05:22
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Liverpool DNB 2 ? no proste
Wigan x2 ? czemu nie, Swansea zbyt filigranowa druzyna na Premier League
Hull DNB, Brighton DNB - zdecydowani faworyci w moich oczach Wigan bym nie polecał. Swansea broniło się dzielnie do 1:0 a Wigan dosyć osłabione. Nie widziałem ich w pierwszej kolejce co prawda ale nie wiem czy to jest dobry bet. Prędzej szukałbym handi na łabędzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4862048 - 20/08/2011 05:23
[Re: quincy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Hull DNB, Brighton DNB - zdecydowani faworyci w moich oczach Wigan bym nie polecał. Swansea broniło się dzielnie do 1:0 a Wigan dosyć osłabione. Nie widziałem ich w pierwszej kolejce co prawda ale nie wiem czy to jest dobry bet. Prędzej szukałbym handi na łabędzie. bez kogo Wigan ? bo to tak pisze na pierwszy rzut oka oferty... mnie w niczym nie przekonuja Sw.., obrona obroną ale tak drobni sa - dla mnie spadek murowany
|
Do góry
|
|
|
|
#4862049 - 20/08/2011 05:25
|
Celtic Glasgow FC
|
APOLLYON, Wy sie tez nie nadajecie do ekstraklasy chociaz stadionik jako taki juz jest - na pewno lepszy niz kilka ekip obecnie posiada, kibicow w miare tez macie - ale pilkarsko sa chyba lepsi od Was 1. Stadion - masz rację. Jest. I to bardziej niż przyzwoity. Kameralny, ale za to będzie dobra akustyka. 2. Kibice - masz rację. Kibice to ważna rzecz. "Śródmieście" trzyma wszystko w "kupie". Na osiedlach okupowanych przez... KSG, nie ma postępu. Do czego zmierzam - najwierniejsi ujmy nie przynoszą. 3. Są piłkarsko lepsi od nas. Zgodzę się. Zawsze jest jednak ten nieznany futbolowy pierwiastek, którego nie można nazwać, bo w każdej drużynie to coś innego. Charyzmatycznego kapitana już mamy - Jarek Kaszowski to nasz Totti. Młodzi, utalentowani piłkarze, u których nagle wybuch talent. Nota bene, jednego z tych utalentowanych "potraktował" ostatnio Andradina. Chłopak nie pojedzie do Poznania na mecz z Wartą i w ogóle będzie pauzował kilka tygodni. Zgadzam się, że będzie ciężko o awans, ale między innymi, dlatego właśnie kochamy futbol - dramaturgia do samego końca... jako Pasiak to znam no na tym Waszym stadionie to bedzie niezly huk jak pod ta blacha bedziecie dopingowac - zamkniety teren, bedzie cos jak na gorszych halach hokejowych Będzie głośno http://www.youtube.com/watch?v=R6QrdP97oRA
|
Do góry
|
|
|
|
#4862051 - 20/08/2011 05:29
|
Celtic Glasgow FC
|
Hull DNB, Brighton DNB - zdecydowani faworyci w moich oczach Wigan bym nie polecał. Swansea broniło się dzielnie do 1:0 a Wigan dosyć osłabione. Nie widziałem ich w pierwszej kolejce co prawda ale nie wiem czy to jest dobry bet. Prędzej szukałbym handi na łabędzie. bez kogo Wigan ? bo to tak pisze na pierwszy rzut oka oferty... mnie w niczym nie przekonuja Sw.., obrona obroną ale tak drobni sa - dla mnie spadek murowany Ja tego meczu nie ruszam, ale to ten, z gatunku tych, które Swansea muszą wygrać. Fanatyczna publika ich poniesie. Jesli mogą na kogoś liczyć, to jest to Scott Sinclair i jest zdrowy. Arsenal wygra z Liverpool. Tu nie mam żadnych wątpliwości.
|
Do góry
|
|
|
|
#4862054 - 20/08/2011 05:34
[Re: Piostar]
|
addict
Meldunek: 30/07/2011
|
Arsenal moze byc remis, defensywa slabiutka jak zawsze, a Pool fajny atak , moze Meireles zacznie w koncu w I skladzi, cos sie Dagliszowi pomieszalo po tych transferach...
Dinamo Tbilisi, Bohemians 1905 , Olympiqe Lyon na weekend wyglada sensownie
|
Do góry
|
|
|
|
#4862063 - 20/08/2011 05:41
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4862065 - 20/08/2011 05:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
Czekam na Velez ale raczej odpuszczę chyba że podgladnę czy przeważają... Arsenal odpuszczam z Liverpoolem bo to są oba zespoły raczej tracące na znaczeniu...
|
Do góry
|
|
|
|
#4862070 - 20/08/2011 05:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
Może coś pogram na live jeśli Liverpool będzie przegrywał to może złapię jakieś fajne kursy - na razie nie pasuje mi tu granie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4862072 - 20/08/2011 05:51
|
Celtic Glasgow FC
|
Arsenal powiadasz ? przeciez to nie bedzie ich sezon - kurs na Live naprawde zacny Tak mówię, Craax. Bez wahania. Wszyscy myślą, że po sprzedaży Cześka do Barcy, oni nie znajdą drogi do zwycięstwa. Gówno prawda. Gorąca głowa van Persie jest kapitanem i nie dopuści do tego, zeby cos poszło źle na boisku. Walcott w niesamowitym gazie, czyste konto przeciw Udine (głównie dzięki Wojtkowi), defensywa zaczyna sie zgrywać. Nie oglądałem Liverpool przeciw Sunderland, ale ze skrótów mogę wywnioskować jedno. Jeśli L'pool zagraja na takim samym poziomie w Londynie, dostaną baty. Według mnie, mają skład na finisz w TOP 4. Jeśli kogoś kupią a presja już została wywarta, to będzie tylko lepiej.
|
Do góry
|
|
|
|
#4862432 - 20/08/2011 15:49
|
old hand
Meldunek: 15/07/2010
|
Przypominam o peffce z okregowki piotrkowskiej - Mechanik Radomsko @1.65
|
Do góry
|
|
|
|
#4862437 - 20/08/2011 15:54
[Re: Filippo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/02/2008
|
Przypominam o peffce z okregowki piotrkowskiej - Mechanik Radomsko @1.65 Dlaczego pewka?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|