#4819598 - 30/07/2011 05:28
Polanskiemu mówię NIE!
|
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
|
Pozwoliłem sobie założyć ten temat tutaj, bo gdybym poruszył go któregoś wieczoruna QC, nie dałbym wielu forumowiczom szansy do wyrażenia własnego zdania. A tak, każdy może podac własny punkt widzenia na tą sprawę. Pomijam to, że Polanski pochodzi z Sosnowca, chowam "do kieszeni" niechęć do Zagłębiaków. Jeszcze rok temu, ten chłopak mówił, że nie zagra dla Polski. Miał inne plany. Plany te jednak, nie powiodły się. Chodziło o przebicie się do pierwszego składu szkopów. Po kilku miesiącach, ktoś szepnął mu do ucha, że granie dla Polski w ME 2012, będzie dla niego znakomitą promocją. Być może po ME, dostanie ofertę gry w Hiszpanii, Francji, może Anglii... Musi tylko przeprosić się z selekcjonerem repry PL, który, nota bene, miał problemy z kadrą. Ja mówię palantowi stanowcze NIE  I nie przekona mnie nawet pieprzenie, że "on przecież urodził się w Polsce"... I co z tego???? Za czasów gry w Gladbach, ten koleś był kapitanem reprezentacji Niemiec do lat 21 Według mnie, wszystko na ten temat.
|
Do góry
|
|
|
|
#4819606 - 30/07/2011 05:35
Re: Polanskiemu mówię NIE!
[Re: Blackman]
|
Celtic Glasgow FC
|
był już Benisz, Obraniak, ma być Perquis to i Polanskiego przeboleją jebać taką kadrę Z Boenischem i Obraniakiem była inna sprawa. Oni chcieli do kadry. Aż rwali się do niej. Z Perquisem są jaja, ale nie wiadomo kto gra w "pręta". Zagra, nie zagra... Bez tych dwóch pierwszych, których wymieniłeś, nie widzę repry.
|
Do góry
|
|
|
|
#4819611 - 30/07/2011 05:43
[Re: Blackman]
|
Celtic Glasgow FC
|
wcale się nie rwali, byli za słabi na Francję i na Niemcy, zresztą ich "polskość" jest mocno wątpliwa, co do Polanskiego to koleś jest szczery dlatego takie są emocje z nim związane. Dobra, Blackman. Co byś powiedział o Arboledzie jako o piłkarzu w dresie z orzełkiem?
|
Do góry
|
|
|
|
#4819639 - 30/07/2011 06:05
[Re: APOLLYON]
|
Celtic Glasgow FC
|
Za naszą reprą zawsze byłem i będę. Na dobre i złe. Kiedyś, gdy graliśmy kupę w latach 80-tych, mój ojciec mówił, że "nie ma czego oglądać". Mylił się. To zawsze jest, była i będzie nasza reprezentacja. To jest najważniejszy zespół w kraju. Nigdy się go nie wyrzekłem. Wstydliwe zwycięstwa, haniebne porażki. Zawsze byłem z nimi, a takich jak ja, są tysiące.
Wiadomo, że mało możemy zrobić, ale przynajmniej możemy dać wyraz swojemu zadowoleniu, bądź niezadowoleniu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4819669 - 30/07/2011 06:33
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/03/2004
|
Pomijam to, że Polanski pochodzi z Sosnowca, chowam "do kieszeni" niechęć do Zagłębiaków.
Hehe, bez komentarza... jeszcze trochę a poprzez RAŚ będziesz akceptował w reprezentacji tylko ludzi ze Śląska. Pomijając fakt, że jego rodzice właśnie ze śląska pochodzą(ojciec-Katowice, matka-Tychy) więc taki on Zagłębiak jak z Arboledy Polak...  Jeszcze rok temu, ten chłopak mówił, że nie zagra dla Polski. Miał inne plany. Plany te jednak, nie powiodły się. Chodziło o przebicie się do pierwszego składu szkopów. Po kilku miesiącach, ktoś szepnął mu do ucha, że granie dla Polski w ME 2012, będzie dla niego znakomitą promocją....
Heh, a jakie plany miał akceptowany przez Ciebie Boenisch? "A gdyby choć raz zatelefonował Joachim Löw?- Pewnie, że czekałem, ale nie zadzwonił. Nie miałem sygnału, że to się zmieni, więc wybrałem Polskę... LINK Obraniak podobnie, choć może mniej w mediach się udzielał I co z tego???? Za czasów gry w Gladbach, ten koleś był kapitanem reprezentacji Niemiec do lat 21
Pozostali w młodzieżówkach nie grali? 
|
Do góry
|
|
|
|
#4819819 - 30/07/2011 14:49
[Re: Gaske]
|
veteran
Meldunek: 27/02/2002
|
A ja mówię, Polanski, Boenisch, Obraniak, Roger, Oli, Arboleda, Perquis - wypierdalać.
I Smuda razem z nimi. popieram!!! zaden z tych zawodnikow nie robi roznicy aby grali w reprezentacji naszej a moze juz nie naszej???
|
Do góry
|
|
|
|
#4819823 - 30/07/2011 15:09
[Re: Salvador Dali]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
serce by chcialo zeby w kadrze grali zawodnicy Polscy, wychowani w Polskich klubach wg polskiej mysli szkoleniowej. Niestety ni huja. Obencie brak tych zawodnikow = poziom reprezentacji Armeni czy Mołdawi... Z nimi za to jaki poziom?  Ja się pytam gdzie Grosicki, Małecki, Wilk, Majewski, Klich? :> Reprezentacja Polski, a nie reprezentacja obywatelska, więc Polanski z kumplami wypierdalać.
|
Do góry
|
|
|
|
#4819831 - 30/07/2011 15:16
|
addict
Meldunek: 07/07/2004
|
czy chcesz czy nie taki Polanski to zawodnik o 2 klasy lepszy od takiego Klicha i Wilka razem wzietych
i co z tego?
|
Do góry
|
|
|
|
#4819844 - 30/07/2011 15:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
czy chcesz czy nie taki Polanski to zawodnik o 2 klasy lepszy od takiego Klicha i Wilka razem wzietych Chyba zartujesz. W lidze by sie znalazlo kilku lepszych zawodnikow od niego, ale po stracie Poldiego i Klose to Smuda kazda niemiecką kurwę by wzial do tej kadry, moze dlatego ze sam juz sie czuje po trochu Niemcem. Prawda taka, ze wszyscy tu przylatują, bo się zorientowali, że nie maja szans grac w swojej kadrze, a EURO tuż tuż to i korzenie mozna nagle odnalezc. Pokazac sie bedzie mozna na mistrzostwach.
|
Do góry
|
|
|
|
#4819854 - 30/07/2011 16:04
|
old hand
Meldunek: 05/02/2009
|
Ja tylko nie chcę, żeby na reprezentację mojego kraju mówiono: "Śmietnik świata".
To jest zarezerwowane dla Niemców. I niech tak pozostanie. pies jebał twoje kompleksy;) pokaż mi w kadrze Niemiec jednego faceta, który nie mówi po niemiecku, nie spędził większości życia/ kariery w tym kraju
|
Do góry
|
|
|
|
#4819858 - 30/07/2011 16:14
[Re: sh11]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/11/2004
|
Ja tylko nie chcę, żeby na reprezentację mojego kraju mówiono: "Śmietnik świata".
To jest zarezerwowane dla Niemców. I niech tak pozostanie. pies jebał twoje kompleksy;) pokaż mi w kadrze Niemiec jednego faceta, który nie mówi po niemiecku, nie spędził większości życia/ kariery w tym kraju To raczej zarezerwowane jest dla Kataru gdzie sciaga sie niechcianych urugwajczykow, brazylijczykow itd. A co do Niemiec to kazdy pilkarz w tej reprezentacji (mimo dziwnie brzmiacych nazwisk jak ozil, khedira ) jest urodzony w Niemczech, chodzil do niemieckich szkol i zostal uksztatowany pilkarsko wg niemieckiej mysli szkoleniowej i mimo ze jego rodzice pochodza z innego kraju mial prawo wybrac kogo chce reprezentowac. Ozil wybral Niemcy, Altintopy i sahin Turcje a Polanski w koncu zadecydowal ze zagra dla Polski. Tyle w temacie
|
Do góry
|
|
|
|
#4819881 - 30/07/2011 16:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/04/2009
|
W sumie robi nawet fajne filmy, na przykład Pianista był super, ale seks z 13 latkom? To nie wybaczalne...
|
Do góry
|
|
|
|
#4820043 - 30/07/2011 18:19
[Re: dAnTeCh]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Chcecie leczyć syfa za pomocą pudru zamiast poszukać dlaczego jest jak jest, a to przecież nie wina obcych że są gdzie są czyli w tym pierdolniku zwanym reprezentacją  Przecież to przygłupy z pzpn nie potrafią stworzyć systemu który będzie pielęgnował, rozwijał i kształcił młodych piłkarzy. Poszukajcie sobie informacji o tym ile regionalne zwiazki mają kasy na szkolenie i jak robią wszystko żeby zakup 10 piłek okraszać imprezą z tej okazji  Smuda się zdewaluował w moich oczach jak stara dziwka, wrócił z Niemiec, coś pokazał i wyszło na czym opiera warsztat, na poczatku popieralem jego kandydaturę, ale jak wyszło jak się dał ogoloić i przypudrować tym fają z pzpn to jest dla mnie taką samą dziwką jak Lato i wszystkie jego przydupasy których liczba idzie w setki. tu jest problem, a jak juz mam obsmarowywać grajków to jak ta dziwka płaczka Arboleda zagra w kadrze to pierwszy mu przypierdolę z banana jak go spotkam w Poznaniu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4820091 - 30/07/2011 18:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/04/2009
|
Prawda jest taka, że to PZPN decyduje kto ma grac w reprze, dlatego za wszelką cenę pozbyli się Beenhakkera, by wstawić tam jakiegoś uległego karierowicza, który wykona ich każde polecenie, by tylko utrzymać swój stołek. PZPN zależy na wynikach (wiadomo brak wyników i zmiana prezeska), a jakieś zasady i patriotyczne aspekty mają głęboko ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4820142 - 30/07/2011 18:41
[Re: dAnTeCh]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
My Polacy mamy coś z tymi obcokrajowcami-jakiś chory fetysz, są dla nas cenniejsi,mamy większy szacunek do nich etc. Modę na farbowanych nakręciły dziennikarzyny, w szczególności Romuś Kołtoń. Sam Smuda po przejęciu kadry się wypowiadał, że nie będą w niej grali najemnicy. Zaczęły się artykuły, że nie możemy sobie pozwolić na ten luksus, że straciliśmy już wielkich patriotów Klose i Podolskiego, trzeba się spieszyć z paszportami dla kolejnych. No i Franek zmiękł, bo zła prasa to początek odcięcia od koryta. Z drugiej strony sam nie wiem kto lepszy. Taki Boenisch co przyjeżdza i gryzie trawę, czy jakiś Boruc co puści szmatę i się bawi w bobra co zna tysiąc bitów. Po meczu wódeczka i dziwki w hotelu, a potem oczernianie trenera w mediach.
|
Do góry
|
|
|
|
#4820164 - 30/07/2011 18:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/06/2004
|
Boenish i tak z tymi swoimi biednymi kolankami daleko nie zajedzie, a co do Boruca to po co o nim gadać skoro u Smudy już nie zagra  ? ja osobiście pierdole taką kadrę, jeżeli w pierwszym meczu na Mistrzostwach Europy u nas w kraju wybiegnie banda farbowanych lisków mieniących się Polakami, co to za frajda wtedy im kibicować ? bez sensu, Polska dla Polaków
|
Do góry
|
|
|
|
#4820197 - 30/07/2011 19:02
[Re: koleszka]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Prawda jest taka, że to PZPN decyduje kto ma grac w reprze, dlatego za wszelką cenę pozbyli się Beenhakkera, by wstawić tam jakiegoś uległego karierowicza, który wykona ich każde polecenie, by tylko utrzymać swój stołek. PZPN zależy na wynikach (wiadomo brak wyników i zmiana prezeska), a jakieś zasady i patriotyczne aspekty mają głęboko ... NIe wiem co bierzesz ale odstaw to bo zle na ciebie wpływa . Po pierwsze "Benhaker " stracił kontak z rzeczywistością zapewne na skutek wieku i miażdżycy .Dobrze się stało ze się go pozbyliśmy taki z niego fachowiec ze jak wprowadził swoje rządy w Feyeenordzie to klub notował najgorsze wyniki w historii np 10:0 z PSV  Po 2 od kiedy PZPN przejmę się wynikami ??? wyników nie żadnych od wielu lat po za kilkoma wypadkami przy pracy jak udało się awansować na MŚ  i jakoś władze PZPN się nie zmieniają . Listkiewicz ile lat był krytykowany i jakoś nikt go nie zmienił dopiero sam ustąpił . To samo bedzie/jest z G.Lato liczy się tylko by kasa leciała na konto .A reszta to margines . A co do reprezentacji to jak możemy mieć reprezentację na poziomie jak rodzima ekstraklasa prezentuje poziom amatorów z luksemburga . Na dzień dzisiejszy mam aż 3 piłkarzy na poziomie Reprezentacji : Błaszczykowski ,Piszczek , Jeleń ... nie daleko niż lewy ,Peszko no i by było tyle . Boenischa i Obraniaka nie liczę . Także z czym do ludu
|
Do góry
|
|
|
|
#4820216 - 30/07/2011 19:08
[Re: silver]
|
enthusiast
Meldunek: 13/09/2005
|
...
POLSKA DLA POLAKOW bynajmniej w reprezentacji Taki z Ciebie Polak, a znaczenia polskich słow których używasz nie rozumiesz  Co do gry takiego pajaca w reprezentacji Polski - WSTYD! Smuda - WON!
|
Do góry
|
|
|
|
#4820379 - 30/07/2011 20:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
Powiem tak, jeżeli można :
Prawdę powiedziawszy wisi mi, kto gra w kadrze, bo ważniejszy dla mnie jest klub,
a Reprezentacja, to tylko dodatek.
Wielu z Nas często zapomina, ze mamy XXI wiek, a nie XI,
gdzie woje Chrobrego, walczyli za Ojczyznę, chociaż w wielu armiach byli również najemnicy ( już wtedy ! ).
Czy wszyscy z Nas, mają w domu tylko oryginale obrazy ?
Żadnych kopii ( choćby " Słoneczniki ", czy jelenie na rykowisku ) ?
Może nieraz warto najpierw sprawdzić, czy u Nas w ogródku nie ma chwastów,
nim się zacznie oceniać ogród innych...
|
Do góry
|
|
|
|
#4820843 - 30/07/2011 22:52
[Re: Wino]
|
veteran
Meldunek: 27/02/2002
|
[quote=silver]...
POLSKA DLA POLAKOW bynajmniej w reprezentacji Taki z Ciebie Polak, a znaczenia polskich słow których używasz nie rozumiesz  czepiasz sie tak jakbys nie wiedzial o co chodzi.....
|
Do góry
|
|
|
|
#4820853 - 30/07/2011 23:03
[Re: akagi]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Prawdę powiedziawszy wisi mi, kto gra w kadrze, bo ważniejszy dla mnie jest klub,
a Reprezentacja, to tylko dodatek. W klubie pewnie tez sporo farbowanych gra.
|
Do góry
|
|
|
|
#4820996 - 31/07/2011 00:39
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
NIE dla Piszczka (i innych sprzedajnych kur..) w reprezentacji. Powinni dostać dożywotni zakaz reprezentowania kraju. Dlaczego Smuda nie da szansy piłkarzom wicemistrza Polski czyli Śląskowi (powołał tylko Celebana - który teraz nie jest w formie). Franz woli dać szansę Adamiak Adamowi i innym z Biedronki, a szansy nie chce dać chociażby Waldemarowi Sobocie czy Piotrowi Ćwielongowi. Kiedy z kontuzji wróci Kaźmierczak (defensywny pomocnik, który 8 bramek lutuje) i Fojut, też powinni dostać szansę gry w reprezentacji. Co do farbowanych to powinni mieć korzenie polskie i cały czas wyrażać chęć do gry w reprezentacji. Powinni mówić po polsku (czy uczyć się polskiego), znać hymn. Czyli taki Rodżer Perejro czy Olisadebe nigdy by się nie pojawili w reprezentacji. To samo z Arboledą. Polska dziewczyna do ruchania, czy to że mieszka w PL 5 lat nie powinno być automatycznie przepustką do reprezentacji. 
|
Do góry
|
|
|
|
#4821013 - 31/07/2011 00:45
[Re: Sebastijan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4821622 - 31/07/2011 03:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
To mam rozumieć, że Ćwielong się wyróżniał? Dużo wiatru, a zareklamowałeś go jakby nowy Messi był w Śląsku. Ze Śląska jedynie Sobota i Kaźmierczak, ale ten drugi i tak szansy nie dostanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4821682 - 31/07/2011 04:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
***/news/7404-Eugen_Polanski_specjalnie_dla_Weszlo_Pytamy_-_Czy_zna_pan_slowo_
weszlo
haha umarleeeem naprawde
|
Do góry
|
|
|
|
#4821707 - 31/07/2011 05:55
|
Spójnia Świdwin
Meldunek: 14/03/2008
|
Znalazłem zdanie, które powiedział pan hiszpańskim dziennikarzom – „Jestem niemieckim piłkarzem, a nie polskim. Spędziłem 20 lat w Niemczech, a w Polsce trzy. Nie pamiętam Polski, zawsze szkoliłem się w Niemczech. Jestem niemieckim piłkarzem”. Bardzo wyraźnie pan to odkreślił. Teraz stara się pan o grę w reprezentacji, a wcześniej takie zdania? Trudno uwierzyć w tak duży zbieg okoliczności – że taka sama wypowiedź pokazała się i w polskiej, i w hiszpańskiej prasie”. No, ale przecież, jak w Hiszpanii grałem 3 lata temu, to w ogóle jeszcze nie było pytanie, czy chcę grać dla Polski niech się pierdoli ten Franek z tym swoim Ojgenem zasranym 
|
Do góry
|
|
|
|
#4821710 - 31/07/2011 06:13
[Re: pacyfista]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2003
|
Myślałem że chodzi o tego reżysera klikając na temat ja mialem tak samo pomyslalem ze znow zajodlowal jakiejs nieletniej w kanionie I ja tak pomyślałem  A do kadry proponuje Marcina Bojarskiego  Widziałem dzisiaj chłopaka na żywo jak gra w sparingu 4-ligowców w zespole Orła Balin. Pare razy prosto kopnął piłkę 
|
Do góry
|
|
|
|
#4821730 - 31/07/2011 08:09
|
addict
Meldunek: 30/07/2011
|
Ktoś pisał, ze Boenisz chcial grac dla Polski... pamietam jak z jakis rok temu byl na necie jeszcze filmik Boenisch nein zu Polen gdzie byl w jakims studiu TV i jego ojciec, i otwarcie powiedzial ze mowi nie jezeli chodzi o wystepy w polskiej reprezentacji tak w gwoli wytlumacznie Boenisz obudzil sie ze w Niemczech jednak u Lowa nie zagra wiec Smuda uprosil go Polanski to samo, takze nie wiem ocb... pamietam jak było "ROger nigdy nie bedziesz polakiem" jako jedyny cos zagral na euro i zmienili zdanie
|
Do góry
|
|
|
|
#4821731 - 31/07/2011 08:20
|
enthusiast
Meldunek: 18/05/2009
|
a tak apropo działa wam weszło ?
|
Do góry
|
|
|
|
#4821732 - 31/07/2011 11:43
[Re: Krystian]
|
|
weszlo
haha umarleeeem naprawde http://www.weszl o.com/news/7404-Eugen_Polanski_specjalnie_dla_Weszlo_Pytamy_-_Czy_zna_pan_slowo_ PS. Kto wie kiedy ten Arboleda dostanie paszport? Bo Smuda chcial go chyba juz na Francje.
|
Do góry
|
|
|
|
#4822582 - 01/08/2011 00:07
[Re: Bzyku]
|
|
Teraz pół reprezentacji importujemy z Niemiec, a za jakieś 20 lat będzie to samo. Wtedy będziemy brać z Anglii czy Irlandii. Polki ostro dzialaja, juz niedlugo polskie geny beda na calym swiecie. Bedziemy miec kolorowych z polskimi genami w reprezentacji.
|
Do góry
|
|
|
|
#4823095 - 01/08/2011 04:39
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/01/2005
|
Z drugiej strony sam nie wiem kto lepszy. Taki Boenisch co przyjeżdza i gryzie trawę, czy jakiś Boruc co puści szmatę i się bawi w bobra co zna tysiąc bitów. Po meczu wódeczka i dziwki w hotelu, a potem oczernianie trenera w mediach.
Strasznie skrajne przykłady podajesz... Ja natomiast nie wiem co w kadrze robili przykładowo Olisadebe czy Roger...teraz ten Polański Jeszcze tylko Arboledy brakuje Tak samo nie znalazłbym miejsca dla Piszczka - sprzedawał?! - won z kadry...tu chodzi o zasady. Jeżeli chodzi o mnie to wolałbym żeby w kadrze grało 11 piłkarzy nawet przeciętnych, perfekcyjnie przygotowanych fizycznie...ale najważniejsze jest to,żeby walczyli na boisku jak o życie. Żeby ta koszulka z Orzełkiem była dla nich najcenniejszym skarbem. Wtedy mogę oglądać każdą ich porażkę i po każdej szczerze z całego serca ich wspierać. Jeżeli 'moda' jaka jest teraz będzie nadal propagowana to za kilkadziesiąt lat stracimy to co w Nas najcenniejsze...
|
Do góry
|
|
|
|
#4823118 - 01/08/2011 05:07
[Re: Bzyku]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Mówię też zdecydowane WYPIERDALAJ! Franciszkowi Smudzie Z tego co pamiętam to byłeś zagorzałym zwolennikiem wywalenia Beenhakkera, i przez takie płaczące histeryczki beton PZPNowski miał ułatwione zadanie by się go wyzbyć i ulokować w jego miejsce Franka. Trochę późno się zorientowałeś, że jednak trochę do dupy ta zmiana była...
|
Do góry
|
|
|
|
#4823155 - 01/08/2011 05:30
[Re: MagiK]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
Strasznie skrajne przykłady podajesz... Ja natomiast nie wiem co w kadrze robili przykładowo Olisadebe czy Roger...teraz ten Polański Jeszcze tylko Arboledy brakuje Tak samo nie znalazłbym miejsca dla Piszczka - sprzedawał?! - won z kadry...tu chodzi o zasady. Jakby kadrę Polski oparli na tych co nie sprzedawali to Błaszczykowskiego i Obraniaka byśmy mieli w polu a Szczęsnego na bramce. Żaden mecz byśmy nie dali rady we trzech rozegrać na Euro 2012 ;p
|
Do góry
|
|
|
|
#4823157 - 01/08/2011 05:33
[Re: Irek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
Myślałem że chodzi o tego reżysera klikając na temat ja mialem tak samo pomyslalem ze znow zajodlowal jakiejs nieletniej w kanionie I ja tak pomyślałem  A do kadry proponuje Marcina Bojarskiego  Widziałem dzisiaj chłopaka na żywo jak gra w sparingu 4-ligowców w zespole Orła Balin. Pare razy prosto kopnął piłkę Brać legendę do kadry pierwszy na świecie piłkarz który za normalnie rozegrany mecz dostaje pensje od klubu, łapówkę od przeciwników i wypłatę za kupon od bukmachera ;p
|
Do góry
|
|
|
|
#4826273 - 03/08/2011 04:13
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
Domarski przyszedł razem z Januszem Sybisem ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Sybis), spotkałem ich pod stadionem Śląska, Sybis przyszedł oprowadzić Domarskiego po stadionie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4830605 - 05/08/2011 13:30
[Re: connor]
|
Celtic Glasgow FC
|
weszlo
haha umarleeeem naprawde ***/news/7404-Eugen_Polanski_specjalnie_dla_Weszlo_Pytamy_-_Czy_zna_pan_slowo_ PS. Kto wie kiedy ten Arboleda dostanie paszport? Bo Smuda chcial go chyba juz na Francje. Dobry ten wywiad 
|
Do góry
|
|
|
|
#4837893 - 09/08/2011 03:04
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Czemu się tym nikt nie zajmie ??? TO kurna jakieś kpiny.
|
Do góry
|
|
|
|
#5309500 - 14/04/2012 03:14
[Re: Krystian]
|