#4421661 - 02/02/2011 17:41
Re: Bet365 [17]
[Re: agr1]
|
a.k.a. "raflo87"
Meldunek: 09/03/2010
|
Macie limity w tym bet365 bo mi osobiście ten buk dokuczył,jedno konto 3 miesiace a drugie 1 miesiąc i limity po 20,30zł w zaleznosci od kursu,jak tam u Was jest z kontami u nich???
|
Do góry
|
|
|
|
#4461099 - 17/02/2011 04:25
[Re: Piostar]
|
veteran
Meldunek: 24/04/2002
|
Swego czasu (kilka tygodni temu) dostałem darmowe 200$ na konto (gram w dolarach), więc wszystko możliwe. Fakt faktem, miałem w tamtym tygodniu obrót rzędu kilkudziesięciu tysięcy $. Zazwyczaj jednak dostaję 20$, choć i to nie zawsze bo obroty mam różne, ale ciężko mi znaleźć jakąś regułę pasującą w 100%. Bywało tak, że byłem pewny że dostanę coś za obrót a kasy nie było. Bywało też odwrotnie.
pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#4471739 - 21/02/2011 03:43
[Re: Gagarin]
|
old hand
Meldunek: 03/12/2003
|
Czy jest ktos w stanie pomoc w sprawie z Bet365?
Sprawa wyglada nastepujaco - mialem wlamanie na konto MB, zmuszony bylem wiec do zmiany adresu swojego konta w MB. Nastepnie uaktualnialem dane swojego konta MB we wszystkich bukach, wlasciwie wszedzie byla to kwestia 1 dnia, a nawet godziny. Niestety w Bet365 trwa to juz kolo miesiaca i czuje, ze cos nie gra. Jak wygladala sprawa od poczatku:
- poproszono mnie o przeslanie potwierdzenia zakmiecia konta w MB, co uczynilem - w odpowiedzi otrzymalem nastepujaca wiadomosc: "Chcemy Pana poinformować iz w chwili obecnej nie możemy wypłacić środków ponieważ adres emial nie jest zgodny z tym z którego Pan wpłacił środki. Proszę uaktualnić adres email, poinformować nas o tym fakcie, wówczas środki zostana wypłacone z konta." - zaktualizowalem wiec dane, na co dostalem taka wiadomosc "Uprzejmie informuję, że uzyskaliśmy odpowiedź z działu Finansowego, że wysłano prośbę do Moneybookers o potwierdzenie, że Panskie konto zostało rzeczywiście zamknięte z przedstawionych przez Pana powodów. Po uzyskaniu informacji zwrotnej, przekażemy ją Panu e-mailem" - minal ponad tydzien wiec postanowilem sprobowac zlecic wyplate przez Netellera i przy okazji spytac na livechacie jak wyglada moja sprawa, oto rozmowa:
Maciej C dołączył(-a) do tej rozmowy. Rozmawia Pan/Pani z Maciej C Maciej C Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc? Piotr witam Piotr przy probie dokonania wyplaty przez Netellera pojawil sie nastepujacy komunikat Piotr Twoja wypłata może być podzielona zgodnie ze sposobami płatności, która wybrałeś wcześniej. Być może będziemy musieli się z Tobą skontaktować, by omówić tę procedurę. Prosimy o zaktualizowanie Twojego preferowanego numeru kontaktowego, jeśli uległ on zmianie. Piotr chcialem dowiedziec sie jak mam to rozumiec Maciej C Jesli uzywal Pan roznych metod depozytu to wyplata moze byc podzielona stosownie. Piotr tzn? Maciej C Proporcjonalnie. Piotr tzn nie mozliwe jest wyplacenie powiedzmy w odwrotnych proporcjach? Maciej C Obowiazuje zasada ze srodki wplacone dana metoda sa wyplacane na ta sama metode. Piotr cala sytuacja wziela sie z tego, ze dokonano wlamania na moje konto Moneybookers, a poprzednie transakcje dokonywalem poprzez Moneybookers Piotr zostalem zmuszony do zmiany adresu Moneybookers Piotr i caly czas czekam na potwierdzenie, ze moge wyplacac no nowe konto Moneybookers Maciej C Prosze wiec przeslac nam potwierdzenie zamkniecia konta MB. Piotr przeslalem Maciej C Prodsze wiec zlecic wyplate. Maciej C Nie dostanie Pan zadnej ionformacji jesli nie zleci Pan wyplaty. Piotr w odpowiedzi otrzymalem maila informujacego mnie, ze wyslaliscie panstwo zapytanie do Moneybookers czy rzeczywiscie moje stare konto zostalo zamkniete Piotr gdy osttanio pytalem czy moge juz zlecic wyplate, dostalem informacje ze jeszczenie otrzymali Panstwo wiadomosci zwrotnej od Moneybookers Piotr moze mi Pan powiedziec skad to cale zamieszanie i dlaczego tyle to trwa? we wszystkich innych serwisach zmiane konta Moneybookers zalatwialem w ciagu jednego dnia Maciej C Czy mogę prosić Pana/Panią o podanie nazwy użytkownika i czterocyfrowego numeru bezpieczeństwa? Piotr oczywiscie Piotr ****** Piotr ****** Maciej C Proszę o cierpliwość. Maciej C Niestety wciaz nie mamy odpowiedz z MB. Maciej C Musi pan nadal czekac. Piotr jak dlugo to moze trwac? Maciej C Niestety nie mam informacji. Piotr i dlaczego w ogole koniecznosc potwierdzenie tego ze strony MB? skoro na poczatku rozmowy sam Pan wspomnial, ze wystarczy przeslac potwierdzenie zamkniecia konta i zlecic wyplate Maciej C To bylo zanim sprawdzilem panskie konto. Piotr a co to zmienia jesli mozna wiedziec? Maciej C Nie przedstawil pan od poczatku calosci sprawy. Maciej C jedynie zapytal Pan o podizleona wyplate. Piotr napisal to Pan juz po przedstawieniu sprawy orzez mnie Piotr Piotr zostalem zmuszony do zmiany adresu Moneybookers Piotr i caly czas czekam na potwierdzenie, ze moge wyplacac no nowe konto Moneybookers Maciej C Prosze wiec przeslac nam potwierdzenie zamkniecia konta MB. Piotr przeslalem Maciej C Prodsze wiec zlecic wyplate. Piotr z tego fragmentu jasno wynika, ze po przeslaniu potwierdzenia bede mogl korzystac z nowego konta Piotr zreszta we wczesniejszej korespondencji z supportem tez bylo tak powiedziane Maciej C To bylo zanim sprawdzilem panskie konto i notatki jakie na nim sa. Maciej C Nastepnie udzualilem pani u=informacji ze czekamy na potwierdzenie z Moneybookers. Piotr a z doswiadczenia, ile trwa oczekiwanie na takie potwierdzenie? Maciej C Niestety nie mam na ten temat informacji. Piotr bo rozumiem, ze to nie pierwszy raz oczekujecie na tego typuwiadomosc z MB? Maciej C Zajmuje sie tym inny dzial. Maciej C ja jedynie informuje Pana jaka informacje widze na koncie. Maciej C Jesli zmienia Pan konto w Moneybookers to taka jest procedura. Maciej C W kazdym przypadku.
|
Do góry
|
|
|
|
#4475505 - 22/02/2011 18:14
|
journeyman
Meldunek: 28/03/2010
|
Chciałbym u nich zmienić metode płatności na MB, ale z postu igea23 wynika ze dzielą oni jakoś wyplaty, kiedy korzysta się z więcej niz jednej metody.
Znaczy, ze powiedzmy suma moich depozytów w bet365 to 10x, z czego 9x to karta, reszta to mb. Gdybym chciał zlecić wyplate to została by ona podzielona w stosunku 9/1 karta/mb?
Dobrze to rozumiem?
|
Do góry
|
|
|
|
#4493938 - 28/02/2011 16:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Bet365 strzelił sobie w kolano z tą nową czarną wersją "Na żywo". Wszystko mi się zlewa, nieczytelne, co to kurde ma być ?! Drugi Bwin? To ma być serwis transakcyjny a nie jakieś designerskie gówno. Jestem ciekaw waszych opinii.
|
Do góry
|
|
|
|
#4494149 - 28/02/2011 18:22
[Re: barciu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Bet365 strzelił sobie w kolano z tą nową czarną wersją "Na żywo". Wszystko mi się zlewa, nieczytelne, co to kurde ma być ?! Drugi Bwin? To ma być serwis transakcyjny a nie jakieś designerskie gówno. Jestem ciekaw waszych opinii. dokładnie tak samo myślę
|
Do góry
|
|
|
|
|
|