Kolejny mecz z ulubionej przeze mnie serii nie do grania, 1x2.
Choc przyznaje ze kurs na Milan ok <2.00 w normalnych warunkach bralbym w ciemno, moj ukochany klub gra piach i nie ma co sie oszukiwac, widzialem mecz pucharowy w ktorym jak sami zawodnicy stwierdzili, oszczedzali sie na dzisiejszy mecz lecz ja nadal twierdze ze graja fatalnie i wynik jest dzielem bardziej przypadku niz ich dobrej gry.
Niestety taka prawda o Romie w ostatnim okresie
.
jednak takie spotkania bukmacherzy okreslaja mianem szlagierow i poszerzaja swoja oferte o dodatkowe zaklady
tak wiec dzis:
Totti, F
Czy on strzeli gola w tym meczu? TAK 3,15Totti to parowa, cudak i polglowek jak zwal tak zwal ale potrafi strzelac Milanowi bramki, ostatnio na swoim stadionie mu sie nie udalo wiec zrobi to dzis
Stam, J
Czy dostanie on przynajmniej jedną żółtą lub czerwoną kartkę w tym meczu?
TAK 3,75 Gdyby byla taka opcja na Tottiego to bralbym w ciemno, niestety
Unibet wiedzial ze taki zaklad to darowizna wiec odpuscil, a w swietle brakow w defensywie gosci ten typ wydaje sie calkiem ciekawy.
Roma - Milan over 2,5 kurs 1,78Mizerny kurs ale mimo wszystko to wezme, mala stawka wiec tu zupelnie bez emocji ale wszystkie znaki na niebie i ziemii mowia jedno, beda bramki
dla odwaznych i sympatykow Milanu, chyba warto zaryzykowac granie na 2 jesli znajdziecie kurs powyzej 2,00,
Unibet ma w tej chwili 1,95, a po za tym nie bede stawial na odwiecznego wroga bo po meczu chcialbym z czystym sumieniem napisac Grazie Roma, moze nie z powodu wyniku ale chocby dobrej gry mojej druzyny