Platini, skąd pomysł żeby postawić na Trellborgs?
Może ja jakiś błąd robię ogólnie, bo na X2 łącznie przyznałem jakieś 90% szans patrząc na H2H i formę z ostatnich meczów.
Może ja w analizie popełniam jakiś szalony błąd, bo na prawdę nie widzę na jakiej podstawie miałby Trellborgs powalczyć z IFK a w końcu (qrwa!) wygrał. Postawiłem głupio - to fakt ale na moim zdaniem 4 pewniaki od soboty do dzisiaj. Postawiłem wszystko co mi zostało po czarnej serii i wyniki brzmią 8-0; 3-0 i 3-0, zatem wydawało mi się, że błędu nie robię, tymczasem Ty wyraźnie poszedłeś innym tokiem myślenia i wygrałeś, bo Geteborg dostał w palnik 2-0 i to był mój 4 pewniak. Już mi kompletnie nic nie wchodzi, zatem jakbyś mi proszę wyjaśnił swoją motywację, może mi to coś rozjaśni, bo ja po prostu nie mogę uwierzyć, że IFK przegrali.
Chwilkę znów mnie nie było ale już odpisuję

Nie znam się na skandynawskiej piłce za bardzo ale czasami lubię potypować ich ligi. Dziś przejrzałem ofertę, widziałem, że ludzie grają na IFK a czasami lubię iść pod prąd

Do tego H2H niezłe u siebie Trele z IFK mają - ostatni raz przegrali w 2004 roku.
Dalej - zachęcający kurs - 1,72 na 1x mnie przekonał.
No i przełamanie koszmarnej serii meczem w którym było mnóstwo emocji - z Kalmarem 3-2, który w tym sezonie prezentuje się nieźle.
Zebrałem to wszystko i postanowiłem delikatnie zagrać. I się oplaciło