#475819 - 04/01/2006 17:37
Re: Ligue 1 - 20 kolejka ( 4 I )
|
addict
Meldunek: 21/09/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Pytam Ciebie bo jesteś można by powiedzieć wręcz autorytetem w Ligue 1.. i chyba największym na tym forum fanem Kanarków.
Miło mi czytać coś takiego.. Miałbym jednak zastrzeżenie do drugiej części zdania Jestem PRAWDOPODOBNIE największym kibicem Nantes w Polsce (pół-żartem, pół-serio)
Pozdrawiam!
Dzięki za komentarz co do Nantes, na pewno utwierdził mnie w przekonaniu jak to zagrać Mój znajomy postawił dziś wszystkie pieniądze na ten jeden mecz, jeśli przegra jest bankrutem. Po przeczytaniu Twojej fachowej opinii może być znów spokojny i pełen nadziei. Wszystko ułożyło sie logiczną całość, teraz tylko czekanie...
I obyś częściej pisał
zagral na 1??? wszystkie pieniadze?? ciekawie...
zycze mu najlepiej! mnie jednak Nantes nie przekonuje... zwlaszcza jak patrze na sklady...
NANTES : Landreau - Leray, Cetto, Delhommeau, Guillon - Da Rocha, Faé, Toulalan, Dimitrijevic (ou Capoue) - Keserü, Bamogo RENNES : Pouplin - Perrier-Doumbé, Faty, Ouaddou, Edman - E. Didot, Bourillon, Källström, Utaka,- Frei, Hadji
Rennes ma niesamowity potencjal w ataku, a moze dzisiaj odniosa historyczne zwyciestwo...
co do innych meczy to PSG i Lille wydaja sie najpewniejsze... W Psg "nowa miotla" oraz ogolnie duzy potencjal... PARIS SG : Letizi - B. Mendy, Rozehnal, Yepes, Armand - Pancrate, E. Cissé, Mbami, Dhorasoo, Rothen - Pauleta SOCHAUX : Richert - Daf, So. Diawara, Afolabi, Ndaw - Isabey, Pitau, Séne, Brunel - Ménez, Dagano
Lille w najsilniejszym skladzie... LILLE : Sylva - Chalmé, Tavlaridis, Rafael, Tafforeau - Lichtsteiner, Bodmer, Makoun, Aboucherouane - Odemwingie, Acimovic AJACCIO : Porato - Jabi, Laurenti, Dzodic, Collin - Rocchi, Rodrigo, André Luiz, Robin - Ndiaye, Edson
ogolnie chcialem zagrac Lyon na X, oraz ich zwyciestwo jedna bramka, kury ok. 3, za drobne... ale chyba dobrze ze nie zdazylem
|
Do góry
|
|
|
|
#475820 - 04/01/2006 18:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
Quote:
Dzięki za komentarz co do Nantes, na pewno utwierdził mnie w przekonaniu jak to zagrać Mój znajomy postawił dziś wszystkie pieniądze na ten jeden mecz, jeśli przegra jest bankrutem. Po przeczytaniu Twojej fachowej opinii może być znów spokojny i pełen nadziei. Wszystko ułożyło sie logiczną całość, teraz tylko czekanie...
I obyś częściej pisał
moim zdaniem to bedzie bankrutem , wiesz jak sie dzieje gdy 99% ludzi gra jeden mecz zawsze idzie 2 a moze jest jeszcze inny czynnik
ja dalem 2
|
Do góry
|
|
|
|
#475822 - 04/01/2006 18:46
|
addict
Meldunek: 21/09/2004
|
Quote:
Ani jedynka ani dwojka
ta opcja wydaje sie byc najodpowieniejsza
jest zagrane, wprawdzie za drobne, a nie za caly budzet...
Powodzenia i Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#475823 - 04/01/2006 18:53
|
old hand
Meldunek: 28/03/2005
|
Quote:
Quote:
Strasbourg-Lyon 2
Gospodarze w ostatnich 10 kolejkach odniesli tylko jedno zwyciestwo.Po przegranym meczu sensacji ,kto wiedział ten grał na Lille .Czas na komplet punktów druzyni Lyonu w dzisiejszym spotkaniu.Lyon prowadzi zdecydowanie w tabeli i dzis napewno dorzuci do swojego konta punktowego kolejne 3 punkty.
Jeszcze składy na to spotkanie:
Strasbourg:
Cassard, Puydebois - Boka, Deroff, Devaux, Haggui, Lacour - A.Farnerud, P.Farnerud, R.Faty, Johansen, Le Pen - Diané, Gameiro, Gmamdia, Pagis
Lyon:
Coupet, Vercoutre – Berthod, Caçapa, Cris, Diatta, Monsoreau – M.Diarra, Pedretti, Tiago, Juninho - Benzema, Carew, Fred, Govou, Wiltord
Pozdrawiam PS Ktos pytał o mecz fachowca Prema moge powiedziec ze tez wrobelki cwierkaja o 1 w ty meczu,wiec potwierdzi sie.
Lyon juz 4:0 wiec teraz czekamy na reszte meczy w tym na 1 nantes
|
Do góry
|
|
|
|
#475826 - 04/01/2006 22:01
|
member
Meldunek: 24/11/2004
|
Nantes wtopa eheh. Nie nalezy grać meczów gdzie nanets wygrało 3-0 wczesniej w 2 kolejce ... Takie mecze to zawsze niosą ozliwosc niespodzianki. Ja to czułem Rennes sie zrewanzowalo. No bet pzez experta tez było sugerowane powyzej Prem
|
Do góry
|
|
|
|
#475828 - 05/01/2006 12:20
|
stranger
Meldunek: 21/10/2005
|
Auxerre MIGNOT Jean-Pascal DC ** INJURED Auxerre SAGNA Bakari DR ** INJURED Auxerre CHEYROU Benoit DMLC ** INJURED Auxerre DIABY Vassiriki Aboy M * INJURED Auxerre POYET Roman SC * INJURED Auxerre KABOUL Younes DC * INJURED Auxerre BOLF Rene DC *** BACK from injury Auxerre BENJANI SC ** BACK from injury Auxerre JAURES Jean-Sebastien DL ** BACK from injury
Monaco MAICON D/DMR *** INJURED Monaco CHEVANTON Javier Ernesto FC ** INJURED Monaco ROMA Flavio GK ** INJURED Monaco GERARD AMC ** INJURED Monaco CUBILIER Eric DR * INJURED Monaco ZIKOS Vassilis DMC ** SUSPENDED Monaco EVRA Patrice D/DML ** OUT Monaco ADEBAYOR Emmanuel SC ** OUT Monaco PEREZ Diego DMC * BACK from injury
|
Do góry
|
|
|
|
#475833 - 06/01/2006 12:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2005
|
Quote:
moje typy : na polowe X, na koniec 1 under 2,5
nic dodac nic ujac,troszke sie oblowilem ;-)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|