Witam! Po przemyśleniach myślę, że może Was to zainteresować:
Bolton - Sevilla (il.g) 1 1.75
Stuttgart-Rapid Bukareszt(il.g) 1 1.90
CSKA Sofia (strz./nie strz.) 2 2.00
Litex Lovech (strz./nie strz.) 2 2.00
Bolton - Sevilla (il.g) 1 Obydwie drużyny w swoich ligach nie strzelają zbyt dużej ilości goli więc w pucharze tym bardziej nie powinno paść więcej niż 2 gole. Bolton zapewne bedzie chciał pokazać, że potrafi grać z hiszpańską drużyną, ale Sevilla łatwo się nie podda chociaż ma już pewny awans.
Stuttgart-Rapid Bukareszt (il.g) 1 W Bundeslidze Stuttgart prezentuje niezbyt dobrą fotmę strzelecką. Ci co śledzą rozgrywki niemieckiej ligi wiedzą, że w meczach z udziałem VfB praktycznie nigdy nie pada "over". Tak samo jest w PUEFA - w meczach z udziałem tych dwóch zespołów zawsze był "under".
Monaco-CSKA Sofia (nie strz.) 2 Monaco w lidze (zwłaszcza u siebie) rzadko traci bramki, tak somo w PUEFA (tylko 1 stracona bramka, na wyjeździe!). Nie widze innego wyjścia jak wygrana gospodarzy bez straty gola!!!
M'Borough-Litex Lovech (nie strz.) 2 Obydwie drużyny mają już awans. Jednak chciałbym zwrócić uwagę na dobrą passę angielskiej drużyny, która jeszcze nie dała strzelić sobie gola! Myśle, że gospodarze zachowają czyste konto i zdobędą I plac w swojej grupie z dorobkiem 10 ptk.
Dodam jeszcze zaległy mecz ligi angielskiej:
Everton - West Ham (il.g) 1 Bedzie to mecz walki i myślę, że "under" gwarantowany. Everton mało strzela i niedużo traci (bilans u siebie: 8 br. strz., 17 br. strac.)