[QUOTE]Oryginalnie wysłał Guciorx:
[qb]Wysłałem do nich następujące pytanie:
Czy oznacza to, że w przypadku np. bonusu 10 PLN muszę zagrać 3 razy po 10 PLN, czy wystarczy np. 30 razy po 1 PLN ?"
Natomiast ich odpowiedź wyglądała tak:
"Witamy Serdecznie,
Zasady obowiązujące podczas trwania promocji:
Bonus można otrzymac tylko 1 raz, na 1 osobe, niezależnie od ilości dokonanych depozytów w okresie trwania promocji.
[/qb][/QUOTE]Fragment nie na temat z strony expektu! Ale moze odrazu cos sprostuje depozytow mozna dokonywac ile sie chce w tym czasie a ktory uzna sie za ten z bonusem to juz chyba tylko wola uzytkownika do ktorego depozytu poprosi o bonus via mail.[qb] [QUOTE]
Aby wyplacić bonus do własnego konta Bankowego, należy kwotę bonusu wraz z depozytem 3-krotnie zainwestować w zakłady w Expekt.com.
Expekt.com zastrzega sobie możliwosc zamknięcia/usunięcia konta gracza osobom, ktore naruszają powyższe zasady promocji."
Czyli mamy do czynienia z dwoma innymi zasadami?!
Ciekawe, która będzie respektowana?[/qb][/QUOTE]Ja widze tylko jedna zasade wplacajac 100 PLN dostajesz 20 PLN bonusu, po czasie w ktorym zainwestujesz 360 PLN mozesz ta kase wyplacac.
PS. Ja widze jeszcze tutaj kilka bardzo duzych dziur ale nie bede tutaj pisal o nich dopuki nie odpisza Sz.P. z Supportu Expekt.com na moje maile.
pozdr

iwo: