u mnie tylko
Nordicbet betsafe mnie dziś rozjebało doszczętnie 50free spinów na mega fortuna , 5 razy na bębnach wykreśliłem po 3 bonusy(dają free spiny) i h*j suma wygranych uwaga uwaga 1,52E kutasy połamane dały po 10linni i jeszcze kurwa obrót tego trzeba trzaskać ;(
Ja dzisiaj zakończyłem wspołprace z tą firma...ze dwa lata mialem tam konto(pare razy wpłacałem jakies drobne na zakłady) aż sie dzisiaj zdecydowałem skorzystac ich ofert 200% od pierwszej wplaty do Kasyna Red ..... i mi z tej okazji po wplacie i upomnieniu o obiecany bonus zablokowali konto tłumaczac że muszą zweryfikowac moje dane...dostali ode mnie cały plik dokumentów (dowód, prawko , paszport, rachunek, karte) i po godzinie przychodzi email że wszystko fajnie ale zeby im podac jeszcze nr telefony bo chcą sobie ze mną pogadac:)....no to im podziekowałem za współprace i kazałem konto...nie mam nic przeciwko weryfikacji ale taka drobiazgowa kontrola łacznie z blokadą konta z okazji jakiegoś bonusu deczko mnie zirytowała( jeszcze rozumiem przy wypłacie wiekszej sumy )