#45553 - 30/08/2003 20:17
Re: Polscyy bukmacherzy to jedno wielkie dno
|
member
Meldunek: 27/10/2002
|
Witam , prowadze punkt toto-mixa ,a wlasciwie to prowadzilem...,bo dzis dostalem wymówienie...,zgadzam sie ze zdaniem Fedoruka ,ze wzgledu na to ze punkt mam 2 latka ,wiec wiem jak to wszystko funkcjonuje... najwazniejsza rzecza dla toto jest przyjmowanie drobnych zakladów ,z wielka niechecia przyjmuja zaklady do 1000 zl , a powyzej to wlasciwie sie nie da ( chyba ze ustala odpowiedni dla siebie kurs...),po bardzo dlugiej rozmowie. kazde zagranie na jedna pozycje powyzej 1000 trzeba konsultowac , jesli sie tego nie zrobi robia odrazu awanture .tyle ze jak juz sie do nich zadzwoni i nawet jesli sie tego noe zagra powyzej 1000 sciągaja kurs nizej. zagrania miedzy 500-1000zl na dana pozycje oznaczaja na poczatka zmiane kursu a nastepnie blokade pozycji (przyklad mecz broendby w pucharach). dla mnie wspolpraca z toto byla poprostu żenada ,wszystkich traktuja jak smieci, zwlaszcza jest taki frajer dąbrowski (jesli przez przypadek to czyta to podrawiam...)mysli ze mu wszystko wolno i wszystkich traktuje jak dno . zreszta caly toto-mix taki jest!!.niebede wspominal o wyplatach bo tu to wogle wyprawjaja cyrki. do nich wplacac tak ,wyplacac nie. a co do fedoruka to masz calkowicie racje ,znam te przypadki o ktorych piszesz i jesczcze pare innyc ciekawych. pozdro dla wszystkich
|
Do góry
|
|
|
|
#45554 - 31/08/2003 22:17
|
addict
Meldunek: 31/01/2002
|
Walentii - napisz jeszcze coś o "przygodach" z mixem - w sumie masz okazję podać trochę prawdy.
|
Do góry
|
|
|
|
#45555 - 01/09/2003 00:21
|
member
|
toto-mix ze wszystkim robi problemy. na infolinni sadzaja takich pacanow ,ze łaske robia jak maja cos wyjasnic albo w czyms pomoc. sprzet techniczny (komp i lącze) dziala beznadziejnie , jak przychodzi sobota albo srodowe spotkania i jest nawał ludzi to nie da sie na tym pracowac.klijęci nie raz czekaja po 5 min na kupon !!! paranoja , co raz niby udaja ze cos ulepszaja a zawsze to samo.drukarka wciaga kupony i sie zacina, tak zaluja na dobry papier do kuponow, ze jest takiej grubosci ze połyka po 3-5 kartek na raz.zagranie 1000zl -1500zl na jednen mecz przypuscmy na kurs 2.30 tak ich potrafi wystraszyc ze odrazu zmieniaja kurs na 1.80-1.90. .nie ma dostepnej tygodniowej oferty takiej jak u konkurencji(ulotka kursowa).tutaj 15gr kosztuje strona wydruku ,przy czym co chwile cos dokladaja i zmieniaja ,wiec na dobra sprawe trzeba by przychodzic codziennie po poludniu po aktualna oferte, a wlasciwie dopiero w czartek/piatek jest juz znana pelna oferta na weekend... ps.dzis cloete wygrala skok wzwyz,oj mocno beda mieli do tylu  )) znowu wyplaty beda wstrzymane.
|
Do góry
|
|
|
|
#45556 - 01/09/2003 01:57
|
member
Meldunek: 14/08/2002
|
walentii chyba ich bardzo nie lubisz....... a swoja droga co to za buk co otwiera swoje wrota np w sklepie obuwniczym, dobrze ze w miesnym jeszcze nie otwarli, chyba ze gdzies w polsce......
|
Do góry
|
|
|
|
#45557 - 01/09/2003 02:05
|
member
|
tu nie chodzi o lubienie lub nie. to są poprostu fakty , i napewno wiele osob moze to potwierdzic
|
Do góry
|
|
|
|
#45558 - 01/09/2003 02:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/03/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał _gerg: [qb]walentii chyba ich bardzo nie lubisz....... a swoja droga co to za buk co otwiera swoje wrota np w sklepie obuwniczym, dobrze ze w miesnym jeszcze nie otwarli, chyba ze gdzies w polsce......[/qb][/QUOTE]He - w moim mieście był totomix w kiosku z prasą, gdzie pół metra na pół metra było miejsca, nawet nie było gdzie kupon napisać, na gazetach trzeba było, a tablica z ofertą była na drzwiach wejściowych - można było po ryju dostać jak ktos wchodził - paranoja, dobrz że go zlikwidowali  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#45560 - 01/09/2003 22:04
|
addict
Meldunek: 07/07/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał marasking: [qb]Fakt, że totomix bije rekordy, a z tym kioskiem ruchu to są po prostu jaja  , ale dobrze, że jest konkurencja i inne firmy. Co by nioe powiedzieć, to profesjonal, jeżeli chodzi o ofertę, zrobił w ostatnim czasie spory krok do przodu, czego nie można powiedzieć o STS, który chyba stanął w miejscu.[/qb][/QUOTE]Jak na nasze polskie realia to tylko marzyć, śnić i czekać chociaż na 1, 2, 3 inne takie jak STS i Prof. bo do TotoSzmixa nigdy nie pójdę i nie byłem... 
|
Do góry
|
|
|
|
#45561 - 02/09/2003 00:51
|
Anonymous
Unregistered
|
zgadzam się z wami jak najbardziej, jest tam taki maly balaganik, poczawszy od gory kaczywszy na drukarce!!!!!ogolnie to idzie o kant dupy rozbic!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#45562 - 02/09/2003 16:21
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Do góry
|
|
|
|
#45563 - 02/09/2003 16:49
|
Anonymous
Unregistered
|
Tak kazdy obgaduje toto-mixa. Dołaczam sie. Ale czasami toto mix zaskoczy i da o wiele zawyzony kurs na dane spotkanie. Wtedy trzeba bardzo szybko zagrac zeby nie zmienili kursu. Tylko te ograniczenia...ale i tak czasem mozna zarobic. Zawsze jest jeszcze jakis problem z wypłata ale zawsze wyplaca. Dosyc często zagladam do toto mixa, ale gram rzadko , czekam tylko na jakis atrakcyjny kurs. Na toto-mixie mozna zarobic tylko trzeba wyszukiwac błedy kursowe a są one dosc czesto.
|
Do góry
|
|
|
|
#45564 - 02/09/2003 23:44
|
Anonymous
Unregistered
|
Fedoruk zapewne mowisz o wczorajszym dniu  )))))) ogolnie firma ma siana, chyba miales duza wygrana ze dali A4  ))))Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#45565 - 25/09/2003 22:59
|
member
|
o toto-mix nigdy nie miałem dobrego zdania ,ale dzis to juz poszli na maksa..., ostatnio gralem sobie w pewnym punkciku ,ktory jest najblzszy mojemu miejscu zamieszkania ,az do dzisiaj...,w poludnie wybralem sie do tego samego punktu co zwykle ,odebrac wygrana i cos puscic,gdy sie pojawilem jedna z pań poleciała szybciutko na zaplecze , i ku mojemu zaskoczeniu wyszla z pewnym dosyc "duzym" panem ,ktory przedstawil sie jako delegant z bazy z toto i zaprosil mnie na zaplecze, tam pojawil sie jeszcze drugi jego kolega i powiedzieli ze wyplate moge tylko odebrac w siedzibie glownej i zarzad zabrania mi zawierania zakladów w toto-mix(a najlepiej jakbym przeniosl sie do konkurencji)..., to samo uslyszalem w rozmowie z wazniakiem p.dabrowskim w gl. siedzibie mixa. dodal jeszcze ze jakbym chcial zagrac w duzego lotka to no problem ,ale zaklady ode mnie nie beda przyjmowane i jestem bardzo niemile widziany w punktach toto-mixa...no comment...
|
Do góry
|
|
|
|
#45570 - 26/09/2003 02:21
|
member
|
Zik to jest punkt pod wawa (grodzisk mazowiecki) pewnie kojarzysz . to nie chodziło akurat o tą kwote co miałem dzis do odbioru (1300zł) tylko o całoksztalt ( grałem tam okolo 3 tygodni ) Phantom gram tak ,zeby zarobic. powyzej 100 zl. max 4 zarzenia.mysle ,ze to jedyny sposob zeby bylo ok . a gra sie rozne rzeczy (pila,siata,hokej itd...) wydano zakaz puszczania mi we wszystkich punktach toto-mixa , tyle ,ze znaja mnie tylko we 2..., najwyzej do tych beda wpadac znajomi i puszczac moje kupony , do czasu kiedy znowu przyjada 2 duzi panowie i nie dopadna ktoregos ze znajomkow z zaproszeniem do bazy,hihi . to sie w glowce nie miesci co to za firma .
|
Do góry
|
|
|
|
|
|