#451202 - 03/12/2005 22:16
Re: Skoki Narciarskie sezon 2005/2006 cz.1
|
stranger
Meldunek: 22/11/2005
|
ja w kwestii formalnej: z ktorej belki skakali dzisiaj w 1 i 2 rundzie?? 7 czy 8 ?
|
Do góry
|
|
|
|
#451203 - 04/12/2005 08:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/08/2004
|
Quote:
ja w kwestii formalnej: z ktorej belki skakali dzisiaj w 1 i 2 rundzie?? 7 czy 8 ?
z 8
|
Do góry
|
|
|
|
#451204 - 04/12/2005 08:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2005
|
Quote:
Quote:
z 8
prawda tylko polowiczna
I seria - 8. belka startowa, II seria - 7. bramka
|
Do góry
|
|
|
|
#451205 - 04/12/2005 08:54
|
veteran
Meldunek: 18/11/2004
|
Wczorajszy konkurs na mały plusik... dzis jest kilka par, ktore mozna zagrac 7/10 i w gore.
w STS: Malysz-Okabe 1 8/10 arcysympatyczny Japonczyk(swoja droga troche stary juz jak na te dyscypline i smiesznie wygladajacy) zaskoczyl mnie wczoraj pozytywnie, jednak jest pewien poziom powyzej ktorego poprostu nie da sie wejsc.Kurs 1.3 adekwatny do mozliwosci, nawet troszeczke zawyzony.
TOTO: Pettersen w 30. kurs 1.4 7/10. Siggurg wczoraj natrafil na nieco gorsze warunki pogodowa, jednak wszystkiego wiatrem tlumaczyc nie mozna, nieco spoznil wybicie stad skok byl za plaski. Dzis sadze, ze Siggurd jesli natrafi na w miare dobre warunki to moze powalczyc o top15.
Pozdro! Pokój Maciek
|
Do góry
|
|
|
|
#451206 - 04/12/2005 09:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Quote:
Siemanko! Zaczyna sie zima(przynajmniej w sporcie), a wiec czas na moj stopniowy powrot do gremiow tego forum.
Dzis stacja: Lillehamer
Zagram dzis skoki z oferty TOTO, ktorzy maja zawsze mieli(i widac ze wciaz maja) najgorszych analizujacych sporty zimowe.Kilka prezentow na samym poczatku juz sie znalazlo:).
Kranjec M2 2 2.0!! 6/10
Robercik pokazal, ze duzo mu nie trzeba aby sobie przypomniec upadek z Planicy i zatracic forme.Nawet jesli bedzie dzis skakal lepiej niz wczoraj, to nie widze zadnych szans dla niego na miejsce w top10. Wczorajsze wyniki nie sa przypadkowe, pozatym jakas infekcja ucha mu sie przyplatala, ktora rowniez moze miec wplyw na jego dyspozycje w dniu dzisiejszym
Petersen M4 1 2.0!! 8/10
Owszem Sigurd jest strasznie nie rowny, ale ta skocznia to akurat jest jego ulubiony obiekt, rok temu znakomity wystep, wczoraj rowniez rowne bardzo dalekie skoki. Ja dzis widze Sigurda walczacego o podium...
Okabe-Kasai 2 2.2!! 7/10
Tutaj zupelnie powariowali w TOTO, co z tego, ze Takanobu wczoraj oddawal podobne skoki(raz nieco lepszy) od Noriaki'ego. Kasai nigdy nie byl "mistrzem" treningow, dzis przynajmniej o 2-3 m w kazdym skoku powinien byc lepszy od rodaka.
UDANYCH LOTÓW!!!
Pozdro! Pokój Maciek
Hm - ten twój "Mały Plusik" co niektórych tu zaglądających musiał podgrzać conajmniej tak mocno jak mnie - przecież z całym szacunkiem dla Ciebie - jak poczyta się te zdania - pal szaść potworne pudła - zdarza się każdemu - ale przede wszystkim PEWNY SIEBIE TON - to człowieka szlag trafia .
Więcej pokory i mniej zarozumialstwa . pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#451208 - 04/12/2005 09:05
|
veteran
|
Quote:
Quote:
Siemanko! Zaczyna sie zima(przynajmniej w sporcie), a wiec czas na moj stopniowy powrot do gremiow tego forum.
Zagram dzis skoki z oferty TOTO, ktorzy maja zawsze mieli(i widac ze wciaz maja) najgorszych analizujacych sporty zimowe.Kilka prezentow na samym poczatku juz sie znalazlo:).
Kranjec M2 2 2.0!! 6/10
Robercik pokazal, ze duzo mu nie trzeba aby sobie przypomniec upadek z Planicy i zatracic forme.Nawet jesli bedzie dzis skakal lepiej niz wczoraj, to nie widze zadnych szans dla niego na miejsce w top10. Wczorajsze wyniki nie sa przypadkowe, pozatym jakas infekcja ucha mu sie przyplatala, ktora rowniez moze miec wplyw na jego dyspozycje w dniu dzisiejszym
Petersen M4 1 2.0!! 8/10
Owszem Sigurd jest strasznie nie rowny, ale ta skocznia to akurat jest jego ulubiony obiekt, rok temu znakomity wystep, wczoraj rowniez rowne bardzo dalekie skoki. Ja dzis widze Sigurda walczacego o podium...
Okabe-Kasai 2 2.2!! 7/10
Tutaj zupelnie powariowali w TOTO, co z tego, ze Takanobu wczoraj oddawal podobne skoki(raz nieco lepszy) od Noriaki'ego. Kasai nigdy nie byl "mistrzem" treningow, dzis przynajmniej o 2-3 m w kazdym skoku powinien byc lepszy od rodaka.
UDANYCH LOTÓW!!!
Pozdro! Pokój Maciek
Hm - ten twój "Mały Plusik" co niektórych tu zaglądających musiał podgrzać conajmniej tak mocno jak mnie - przecież z całym szacunkiem dla Ciebie - jak poczyta się te zdania - pal szaść potworne pudła - zdarza się każdemu - ale przede wszystkim PEWNY SIEBIE TON - to człowieka szlag trafia .
Jest jeszcze livebett na ktorym mozna poodbijac w przeciwna strone .
A "być pokornym to nie moja misja, to nie ja tak gram" Do zobaczenia na biathlonie.
Nnnnnara
|
Do góry
|
|
|
|
#451209 - 04/12/2005 09:07
|
veteran
|
Quote:
Quote:
Quote:
Kranjec M2 2 2.0!! 6/10
Petersen M4 1 2.0!! 8/10
Okabe-Kasai 2 2.2!! 7/10
UDANYCH LOTÓW!!!
Pozdro! Pokój Maciek
Jest jeszcze livebett na ktorym mozna poodbijac w przeciwna strone .
A "być pokornym to nie moja misja, to nie ja tak gram" Do zobaczenia na biathlonie.
Nnnnnara
A zarozumialstwa tu nie ma ani troche. mylisz pojecia, trzeba byc pewnym i znac swoje mozliwosci i talenty
|
Do góry
|
|
|
|
#451210 - 04/12/2005 09:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
Wczorajszy konkurs na mały plusik... dzis jest kilka par, ktore mozna zagrac 7/10 i w gore.
w STS: Malysz-Okabe 1 8/10 arcysympatyczny Japonczyk(swoja droga troche stary juz jak na te dyscypline i smiesznie wygladajacy) zaskoczyl mnie wczoraj pozytywnie, jednak jest pewien poziom powyzej ktorego poprostu nie da sie wejsc.Kurs 1.3 adekwatny do mozliwosci, nawet troszeczke zawyzony.
TOTO: Pettersen w 30. kurs 1.4 7/10. Siggurg wczoraj natrafil na nieco gorsze warunki pogodowa, jednak wszystkiego wiatrem tlumaczyc nie mozna, nieco spoznil wybicie stad skok byl za plaski. Dzis sadze, ze Siggurd jesli natrafi na w miare dobre warunki to moze powalczyc o top15.
Pozdro! Pokój Maciek
Mały plusik Dobre to było,widzę że ze swoimi debilistycznymi postami przeniosłeś się z działu tenisowego tutaj.Tylko nie pisz mi zaraz jak to ty pomagasz ludziom tymi typami bo to pokazałeś wczoraj,mam tylko nadzieję że nikt nie brał pod uwagę tych bzdurnych gryzmołów.
|
Do góry
|
|
|
|
#451213 - 04/12/2005 09:17
|
veteran
|
Quote:
A zarozumialstwa tu nie ma ani troche. mylisz pojecia, trzeba byc pewnym i znac swoje mozliwosci i talenty
Hehe - chwalić Boga że poznalim TWOJE możliwości i talenty ...........w postach przepełnionych zadziwiającą skromnością . Tak swoją drogą analityk z TOTO powinien premię szarpnąć - jeszcze ze dwóch mniejszych lub wiekszych Maciasków i facet będzie miał piękne święta............
Oj raczej nie... przez takich "Maciaskow" dokladnie 3 jeszcze... zamkneli 3 tyg temu jeden punkt... ale to nie przez sporty zimowe A tenis i kosza.
Koniec tej "dysputy". To nie miejsce do tego. Chcesz cos Onda to pisz na priva, tylko bez pogrozek w stylu Arktosika
Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#451215 - 04/12/2005 09:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2004
|
Quote:
Oj raczej nie... przez takich "Maciaskow" dokladnie 3 jeszcze... zamkneli 3 tyg temu jeden punkt..
Buahahaha pewno ukradli terminal i sprzedali bo nie mieli za co grać,buahahahaha
|
Do góry
|
|
|
|
#451217 - 04/12/2005 10:29
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
A jak myslicie o tej parze? ROBERT KRANIEC-ANDREAS KOFLER?? Kurs na Robercika 1,5...macie jakies sugestie??
|
Do góry
|
|
|
|
#451218 - 04/12/2005 10:29
|
stranger
Meldunek: 04/11/2005
|
Widze ze nikt nie zauwazyl w toto konfrontacji Jandy z Ahonenem. Czech jest w gazie. wczoraj nie wygral tylko dzieki nieadekwatnym notom za styl. Co do Ahonena to juz nie ma tej swobody jaka rok temu a wczorajsza strata okolo 10pkt do Jandy jeszcze bardziej mnie przekonala Ahonen- Janda 2 1.8 8/10
|
Do góry
|
|
|
|
|
|