Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#449551 - 21/11/2005 23:08 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
_budisch_*$ Offline
stranger

Meldunek: 21/11/2005
Witajcie co do zbliżających się meczy to moją niespodzianką jest ciekawie zapowiadające się spotkanie Real-Lyon.
Real zapewne nie będzie się bronił(bo bronić się nie potrafi) po ostatniej lgowej porażce Luxemburgo dostał jakiegoś typu ultimatum i kolejny mecz, teraz w LM "musi wygrać". Jednak Lyon jest to bardzo dobrze poukładana drużyna i wie o tym że Real nie odpuści, zapewne większa część spotkania będą się bronić, ale mają w składzie znakomitych snajperów, którzy każdy stały fragment gry potrafią zamienić w cenną bramkę.Kontra Lyonu może w tym spotkaniu sprawić niekorzystny wynik dla fanów z Madrytu. Pocichu liczę na kolejną bramkę Juninho. Mój typ tego spotkania to x2.

Do góry
Bonus: Unibet
#449552 - 21/11/2005 23:33 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
wolny styl Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/02/2005
Panathinaikos FC - Udinese Calcio 2.20 3.30 3.10 expekt

Niewiem czemu nik niepodjal sie typowania tego meczu ale zawsze musi byc ten pierwszy raz tylko zeby niebyl bolesny Uwazam iz Panathinaikos powinien wygrac ten mecz!!w lidze na wlasnym stadionie poległ raz i bylo to z Olimpiakosem natomiast pozostale 4 mecze wygral z: Apollon Kalamaria, PAOK Thessaloniki, Akratitos Liosion, Panonios Athens!!Natomiast Udine na dwa mecze ktore gral z teoretycznie slapszymi druzynami takimi jak:Panionios i PAOK ponius porazke!!Pozatym ostatnio Udine forma nieblyszczy:Domowa wygrana ze slaba Messina 1-0 to nic innego jak Wyjazdowy bilans ligowy udine to:2-1-3!!przegrana z Milanem 5-1,Fiorentina 4-2,Reggina 2-0,remis z Ascoli 1-1 oraz wygrane z Siena 3-2 i Roma 1-0!!Niewydaje mi sie ze udinese moze wygrac ten mecz w obecnej formie i w dodatku na wyjezdzie!!!
Typ:Panathinaikos 1 6j/10j

Dla mniej odwarznych Typ:panathinaikos 1X po kursie 1.30 10j/10j

Pozdrawiam Wolny

Do góry
#449553 - 21/11/2005 23:55 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
michcio16 Offline
stranger

Meldunek: 19/10/2005
Barca-Werder over 2,5
Wydaje mi sie że w meczu Barca-Werder będzie over 2.5. Barca w jakiej formie jest wszyscy wiedzą, natomiast Werder będzie walczył do upadłego choćby o jeden punkt. Klose powinien cos ustrzelić.Ważny będzie początek spotkania. Większość sądzi że Barca zmiecie Werder, ale czy na pewno????

real - LYON czyściutka 2.
Real słaby, zagubiony po porażce z Barcą. Raul nie zagra. Obrona gra nieudolnie. Z drugiej strony świetnie poukładana drużyna .

Dla bardziej odważnych:
Bayern München - Rapid Wiedeń X\1 HT\FT kurs ok 4.5
Juventus - Club Bruges X\1 HT\FT kurs ok 4.5

Wiem że to pewnie nie w tym dziale, ale spytam: zakład "First Team to score" - co jeżeli nie padnie bramka w takim spotkaniu???

Do góry
#449554 - 22/11/2005 00:05 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
crayon Offline
newbie

Meldunek: 09/10/2005
Quote:

Proponuje zagrac ze VIllareal i Benfica nie strzela bramki
co Wy na to?
Villareal oslabiony mocnow ataku a Benfica w LM nie strzela bramek za czesto

Zgadzam sie, do tego to strasznie underowa grupa... Jak do tej pory byl tylko jeden over (ManUtd - Benfica 2:1, a i tak wtedy v Nistelrooy strzelil na 2:1 dopiero w 85min)

Do góry
#449555 - 22/11/2005 14:15 Re: Liga Mistrzów - 5 kolejka (grupy E-H)
kubik Offline
journeyman

Meldunek: 22/11/2005
Witam!
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jestem na tym forum nowy i dopiero uczę się "manier" obowiązujących tu =) Mam nadzieję że bedzie nam się tu gadało dobrze :P A więc, przedstawiam wam moje typy (po dokonaniu analizy). Nie powstrzymujcie się od krytyki

Fenerbahce - AC Milan x2
Fenerbahce dobrze gra u siebie (zwycięstwo z PSV 3:0; remis z Schalke 3:3). W Milanie nie zagra Cafu oraz Jaap Stam. Jak wiadomo na stadionie w Stambule będzie gorąca atmosfera =) Poprzedni mecz tych drużyn (w Mediolanie) 3:1 dla Milanu. Bilans pięciu ostatnich meczów Fenerbahce rozegranych u siebie w LM: 5:0 (10:3 w bramkach).

Schalke 04 - PSV Eindhoven x2
Piłkarze PSV do Schalke przyjadą bez DaMarcusa Beasleya. Mecz w Eindhoven zakończył się 1:0 dla miejscowych. Potem remis z Milanem 2:2 i wygrana u siebie z Turkami 2:0. Schalke zajmuje 4 miejsce w lidze (5-7-1) wygrywając 2 z 3 ostatnich spotkań u siebie (3:0 i 2:0) i jeden remisując (1:1 z Bayernem). PSV natomisat przegrało na wyjeździe z tureckim zespołem aż 0:3 oraz zremisowali z Milanem 0:0. PSV zanotowało ostatnio wyjazdowy remis 4:4 w lidze, oraz wyjazdowe zwycięstwa 1:0 i 2:3 nad Heerenveen.

Rosenborg - Olympiakos x
Na temat tego mecz wiem najmniej, nie miałem czasu na dokładne analizy. Na to zdarzenia bukmacherzy dają wysokie kursy. Osobiście jednak zdecydowałbym się na remis.

Real Madryt - Lyon 2
Wątpie by kryzys $realu skończył się po tym meczu. Myślę, że Lyon nie odpuści i po raz kolejny udowodni kto jest aktualnie lepszy. Francuzi krają spokojną, poukładaną grę, wspaniale egzekwują stałe frgmenty gry. W $realu nie zagra Raul. Hiszpanie grają ostatnio źle, brzydki football i myślę że nie będą potrafili wygrać tego meczu.

Anderlecht - Chelsea Londyn 2
Nie będę się rozpisywał ta temat tego meczu. Chelsea musi wygrać ze słabiutkim zespołem z Belgii, który jeszcze nie zapunktował, by sprawę awansu nie zostawiać na mecz z Liverpoolem.

Liverpool - Real Betis 1
Liverpool gra u siebie. Wprawdzie nie zagra L. Garcia, X. Alonso, ale Liverpool podobnie jak Chelsea musi to spotkanie wygrać, by nie odkładać awansu na ostatnią koleje gdzie zagrają z inną angielską drużyną. Betis fatalnie radzi sobie w Lidze Hiszpańskiej, ponadto nie zagrają w środę jego snajperzy.

Inter Mediolan - FC Artmedia Petrzalka 1
Scenariusz jest tylko jeden. Grający ostatnio bardzo dobrze piłkarze z Mediolanu muszą wygrać to spotkanie. Grają u siebie i każdy inny wynik od przekonującego zwycięstwa bedzie uważany jako porażka =)

FC Porto - Rangers 1
Porto gra u siebie. Ponadto muszą to spotkanie wygrać, jeżeli chcą grać jeszcze chocby w Pucharze UEFA. W Lidze Portugalsiej grają niezły footbal. Rangersi natomiast zagrają bez głównego inicjatora wszystkich akcji - Prso. Dotknięci ostatnią porażką z odwiecznym rywalem - Celtikiem - 0:3 napewno ich boli i wątpie by o niej zapomnieli.

Pozdrawiam i liczę na rozpatrzenie moich analiz

Do góry
#449556 - 22/11/2005 15:11 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
Bp90_garincha Offline
stranger

Meldunek: 19/11/2005
  • Jeżeli Twoje zachowanie nie ulegnie poprawie.. pod choinke, albo i prędzej.. dostaniesz rózgę (czyt. BAN)

Pozdrawiam i mam nadzieję że przemyślisz mój apel..

• Edited by Rivaldinho (22/11/2005 18:00)

Do góry
    #449557 - 22/11/2005 18:08 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    kubik Offline
    journeyman

Meldunek: 22/11/2005
    Jak się przed chwilką dowiedziałem w jutrzejszym meczy REAL - LYON nie zagra RONALDO, który narzeka na uraz kostki. Przypomnę, że już dawno jest wiadomo, że jutro nie zagra również inny napastnik REALU - RAUL. Taki rozwój wydarzeń jeszcze bardziej skłania mnie do wyboru "2". A tak przedstawia się kadra na LYON:

Bramkarze: Casillas, Diego López.
    Obrońcy: Diogo, Salgado, Ramos, Mejía, Helguera, Pavón, Roberto Carlos, Raúl Bravo.
    Pomocnicy: Pablo García, Beckham, Guti, Zidane, Jurado, Adrián Martín.
    Napastnicy: Robinho, Soldado, Baptista.

LYON
    Coupet, Vercoutre &#8211; Berthod, Réveill&#232;re, Caçapa, Cris, Diatta, Monsoreau, Clément, Clerc, Juninho, Diarra, Tiago, Pedretti, Malouda, Govou, Wiltord, Fred, Carew, Ben Arfa, Benzema

Do góry
    #449558 - 22/11/2005 23:26 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    boca juniors Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 26/05/2003
    Lyon strzeli (1,5)prof

ja to biore z pocałowaniem w ręke,Real cieńki jak dupa węża,dno i metr mułu,pewno dostaną bańki od Lyonu,który w tym sezonie jeszcze nie przegrał i jest bardzo mocny,a bramke to już prawie napewno strzelą,jak nie znowu trzy...

Do góry
    #449559 - 23/11/2005 07:49 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    Pablo_NFG Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 23/03/2004
    Awizowane składy na mecz Real - Lyon

REAL MADRID : Casillas - Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos - Beckham, Pablo Garcia - Guti, Zidane - Robinho, Baptista.

LYON : Coupet - Réveill&#232;re, Cris, Caçapa, Berthod (ou Monsoreau) - Govou, Tiago, M. Diarra, Juninho, Malouda - Carew

Do góry
    #449560 - 23/11/2005 10:10 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    el magicooo Offline
    member

Rosenborg Trondheim - Olympiakos Piraeus-we wrzesniu w Pireusie tryumfowali zawodnicy Rosenborgu wygrywajac 1:3.Mysle ze tym razem wygraja na wlasnym zimnym ,nieprzyjemnym atmosferycznie terenie.slaba dyzpozycja Rivaldo ktory bedzie myslal o cieplej szatni i Predraga Djordjevicia,Michalisa Konstantinou sklaniaja mnie do zagrania po ladnym kursie 2,25 na gospodarzy:) 7\10 TYP-1

FC Porto - Glasgow Rangers-porto ma jeszcze szanse na awans wiec beda walczyc z calych sil.slaba postawa Glasgow,same remisy Scottish Premier League,porazaka z celti 3:0,swiadczy o tym ze w druzynie jest jakis kryzys,z ktorego ciezko bedzie im sie pozbierac. kurs 1,58 6\10 TYP-1

Do góry
    #449561 - 23/11/2005 10:16 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    wiqtor Offline
    member

Meldunek: 06/11/2005
    popieram zdecydowanie. czysta 2.

Do góry
    #449562 - 23/11/2005 10:28 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    RaviR Offline
    addict

Meldunek: 11/01/2005
    Liverpool FC - Betis Sevilla --> (1)

Betis w tym roku roku radzi sobie słabiutko w Primera Division zajmując przedostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem zaledwie 10 punktów w 12 meczach, na wyjeździe nie zdołali jeszcze wygrać (0-3-3) poza tym będą osłabieni absencją kilku graczy (Dani Martin, Ricardo Oliveira, Miguel Angel Lozano, Daniel Alejandro Lembo, Luis Fernandez, Nano Rivas, Fernando Varela) Liverpool ma napewno chrapke na obrone tytułu czy im się to uda trudno ocenić niemniej awans do kolejnej fazy powinni zagwarantować sobie już dzisiaj. Gdyż za tydzień czeka ich mecz z Chelsea a wtedy wszystko może się zdarzyć.

FC Porto - Glasgow Rangers --> (1)

Porto coś gra, Rangersi NIC oprócz tego drużyna z Glasgow mocno osłabiona w składzie zabraknie takich graczy jak: Nacho Novo, Thomas Buffel, Dado Prso, Federico Nieto, Julien Rodriguez, Olivier Bernard, trener McLeish będzie uzupełniał zespół zawodnikami z rezerw min. Steven Smith i Danny N'Guessan jak dla mnie pewne zwycięstwo gospodarzy.

ps. Absencje piłkarzy za BA także głową nie ręcze

Do góry
    #449563 - 23/11/2005 11:21 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    Maciek Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
    no dobrze ale u siebie wygrał rangers dla mnie kurs 1,5 na 1(porto) nieopłacalny .

Do góry
    #449564 - 23/11/2005 11:23 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    Koxu Offline
    enthusiast

Meldunek: 04/11/2005
    w serwisie yahoo również piszą o absencji 5 piłkarzy rangersów:
    "The Croatian international will be missing for at least two weeks and he joins five other first team players - Thomas Buffel, Nacho Novo, Federico Nieto, Julien Rodriguez and Olivier Bernard - who will be missing for the Porto game."

kolejnym argumentem za porto jest bramkarz rangersów, który jak potrafi bronić pokazał w meczu na Słowacji

przy obecnej formie rangersów oraz absencji tych zawodników nie pozostaje nic innego jak postawić na Porto, które ma bardzo duże szanse na wyjście z grupy a za 2 tygodnie grają na słowiacji i będzie kolejna szansa na 3pkt

Do góry
    #449565 - 23/11/2005 11:34 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    Petel Offline
    stranger

Witam.

Porto-Rangers 1-1,50
    Mam podobne zdanie do wiekszosci osob, ktore pisaly o tym meczu. Rangersi po dwoch derbowych porazkach graja na wyjezdzie z zespolem, ktory musi wygrac, aby myslec o awansie. Bez Prso w ataku Szkoci za wiele raczej nie zwojuja, wiec raczej beda grali defensywnie. Remis w tym meczu na pewno ich specjalnie nie zasmuci, gdyz nastepne spotkanie rozegraja u siebei z Interem, ktory po tej kolejce bedzie mial prawdopodobnie zapewniony awans z pierwszego miejsca. Porto jest w lepszej formie od dzisiejszego rywala i gra przed wlasna publicznoscia. Z pewnoscia rzuca sie do ataku i mysle, ze to pozwoli im zdobyc 3 punkty. Kurs na handicap 1-2,20 jest zachecajacy(na rozpisie go zagralem).

Anderlecht-Chelsea 2-1,40
    Anderlecht ostatnie 10 meczy w LM przegral i w tym wypadku powinno byc podobnie. Jak juz napisano, anglicy ostatnim meczem z Newcastle pokazali, ze nie zapomnieli jak sie gra w pilke i beda sie musieli wykazac w Belgii, aby walczyc z Liverpoolem o pierwsze miejsce w grupie (jezeli dzis nie wygraja, a Betis znow sprawi niespodzianke, a tego przeciez wykluczyc nikt nie moze, moga miec napradwde duze problemy z awansem). Motywacje pilkarze Chelsea maja wiec porzadna, a jak kazdy w LM wygrywa z Belgami to im tez powinno sie udac. Handicap tez oczywiscie wchodzi w gre 2- 1,70 (jak beda strzelac w swiatlo bramki, a nie po slupkach to powinno sie udac).

Rosenborg-Olympiakos 1-2,30
    Co prawda druzynie z Trondheim wystarczy w tym spotkaniu remis, aby miec zapewniony udzial w UEFA, ale graja przed wlasna publicznoscia, wiec na remis grac nie powinni. Beda na pewno lepiej nastawieni psychicznie, gdyz poprzedni mecz z tym rywalem wygrali i to na jego terenie (a w Grecji przyjezdnym sie latwo nie gra). Inna temperatura i mrok panujacy w Norwegii na pewno nie pomoze Grekom. Z drugiej strony Olympiakos musi sprobowac smialych atakow juz od poczatku spotkania i mam nadzieje, ze Rosenborg ich jakos przystopuje i narzuci wlasny styl gry.

Liverpool-Betis 1-1,70
    Dobry kursik kusi, aby to spotkanie zagrac. Liverpool juz raz pokonal Betis i to na wyjezdzie. Teraz chce powalczyc o pierwsze miejsce w grupie (a z Chelsea w LM gra mu sie nadzwyczaj dobrze). a zeby to osiagnac musza dzis wygrac. Betis predzej czy pozniej bedzie sie staral mocniej zaatakowac, a druzynie angielskiej ciezko jest strzelic bramke, wiec moze to dla hiszpanow dac efekt odwrotny do zamierzonego.

Poza tym mam nadzieje, ze Lyon pojedzie Real (nie lubie tej druzyny). Ciekawostka jest dla mnie mecz w Stambule, moze sie tu zdarzyc wszystko.

Narazie

Do góry
    #449566 - 23/11/2005 11:38 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    Gajwer2 Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 07/03/2005
    Anderlecht - Chelsea - gdyby to był mecz o pietruchę, to bym go nie ruszał albo grał za drobne, ale Chelsea zależy na 3 pkt, bo wtedy zapewniają sobie awans już dzisiaj przy założeniu, że Betis przegra z Liverpoolem. Jeśli im się to nie uda, to będą museli czekać do kolejnego meczu, z Liverpoolem, gdzie wszystko się może zdarzyć, a jeśli wtedy Betis wygra z Anderlechtem, to bye-bye Mourinho&Co.
    Dlatego dzisiaj wygrają. Co mnie w tym utwierdza? 0 (slownie ZERO) goli strzelonych przez Anderlecht w obecnej edycji LM. Chelsea 9/10.

Liverpool - Betis - Liverpool teoretycznie jest już prawie pewien awansu, ale myślę, że chcieliby go przypieczętować już dzisiaj i zagrać na luzie z Chelsea w ostatnim meczu. Duże problemy w składzie Betisu, o których już tu napisano, w połąćzeniu z dobra postawą The Reds w tym sezonie LM sprawiają, że ten typ wygląda dobrze. Tym niemniej wydaje mi się, że jest o oczko mniej pewny niż Chelsea. Dlatego 8/10.

Porto - Rangers - Porto ma już raczej tylko teoretyczne szanse na awans, jednak te szanse zwiększyłyby się do bardzeij realnych rozmiarów dzisiaj, jeśliby wygrali u siebie z Rangersami (dużo kontuzji, też już tutaj pisano, m.in. kluczowy napadzior - Prso), a Artmedia poległa w Mediolanie. Myślę, że tak się stanie, biorąc pod uwagę naprawdę słabą postawę Rangersów. Porto również gra w kratkę, ale lepiej u siebie, gdzie co prawda przegrała z nieobliczalną Artmedią, ale np. także pokonałą 2-0 Inter. W tym typie utwierdzają mnie kłopoty kadrowe Rangersów. 7/10

Inter - Artmedia - Inter zapewnia sobie awans a Artmedia fuksem się dostała do LM, ładnie pograła, zrobiła parę punktów, ale tak naprawdę nie prezentuje wysokiego poziomu piłkarskiego. Dlatego myślę, że Inter w formie nie będzie miał kłopotów z pokonaniem Słowaków i zapewnieniem sobie awansu. 9/10

Dodatkowo typki under/over niektóre wyglądają ciekawie: Milan na wyjazdach to dobra perspektywa underowa, zwłaszcza na trdnym terenie w Stambule, Trondheim - Olympiakos, myślę, że zimny klimat ostudzi nieco zapędy Greków, a Norwegowie nie są znowu aż tak mocni, żeby wygrać wieloma bramkami. Tutaj także under. Można przy obecnej dyspozycji obrnoy Realu i ataku Lyonu zagrać overka w tym meczu (w profie po ładnym kursie 1,7), ew. zdecydować się z identycznych powodów na to, że Lyon strzeli gola, za 1,49 bodaj. Myślę jeszcez nad underem Liverpoolu, ale to tylko przemyślenia na razie, więc..

Mam nadzieję, że walnąłem dobraą i trafną analizę po come-backu na Stadion okaże się wieczorem i tylko martwi mnie, że zamiast uczyć sie do jutrzejszego kolosa będę śledził livescore i mecz w tv

Do góry
    #449567 - 23/11/2005 11:41 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    Gajwer2 Offline
    Pooh-Bah

Meldunek: 07/03/2005
    mrok panujący w Norwegii ... niezłe Szczerze mówiąc wydaje mi się, że zwłaszcza o tej porze roku to wszędzie w Europie o 20.45 jest ciemno Ale na stadionach jest oświetlenie sztuczne, więc nie boj żaby o to czy będzie jasno, czy ciemno

A tak właściwie to też miałęm napisać o Rosenborgu, który już raz pyknął Greków na ich terenie, więc myślę sobie, że co im szkodzi powtórzyć to u siebie? CO prawda w meczach z innymi radzili sobie duuużo gorzej, ale i tak lepiej niż Olympiakos Myślę, że na kurs 2,25 można się połaszczyć i daję na to solidne 7/10, może nawet 7,5/10

pozdrawiam

Do góry
    #449568 - 23/11/2005 11:56 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    grzechos Offline
    stranger

Meldunek: 20/11/2005
    Anderlecht - Chelsea
    Dodatkowo spróbowałbym zagrac na wygraną Chelsea lub też że Anderlecht nie strzeli bramki (ladny kurs 1.9) a argumentuje te typy tym że Brukselczycy nie strzelili w Champions League jeszcze bramki (wiadomo że kiedys musza strzelic ale mysle ze jeszcze nie dzisiaj), a jakby niebyło to Chelsea po palcach depcze Betis więc powinna wzniesc sie na wyzyny i pokonac Anderlecht co by spokojnie myslec o kolejnej fazie LM.

Fenerbache - Milan
    Hmmm jakby nie było mysle ze mecz jeden z trudniejszych w tej kolejce. Z sympatii do Milanu stawial bym oczywiscie na nich ale pbiektywnie patrzac to pachnie tu remisem! Fenerbache swietnie spisuje sie na swym boisku przy dopingu swoich fanatycznych kibicow, a znowu Milan to nie tacy chlopcy do bicia...mieli wpadke z PSV (1:0 dla holendrow) i beda chcieli sie zrehabilitowac! a zrehabilituja sie jedynie w polowie bo zremisuja na goracym terrenie w stambule.

Do góry
    #449569 - 23/11/2005 11:58 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    goros Offline
    stranger

Meldunek: 07/05/2004
    Witam jak dla mnie meczem dnia jest anderlecht - chelsea.
    chcoiaz wczorj podobnie bylo z man utd i jak sie skonczylo wszyscy wiedza. ale chelsea to troche co innego.
    Odnosnie kontuzji na pewno nie zagarja w chelsea makelele,robben,wright phillips, do skladu wskoczy prawdopodobnie gudjohnsen.
    w anderlechcie nie zagra ich czolowy pilkarze jestrovic. tyle jesli chodzi o sklady.
    mecz ma niebagatelne znaczenie dla ukladu tabeli chelsea nie moze sobie pozwolic na strate punktow, bo sprawa awansu zostanie odlozona do ostatniego meczu i zrobi sie nerwowo.
    Mysle ze znajac sile ogna chlsea poradzi sobie z rywalem aplikujac wiecej niz jedna bramke.
    Kurs na chelsea w Bet-at-home nizbyt zachecajacy, obecnie tylko 1.30 ale mysle ze mozna zaryzykowac.
    pozdrawiam

Do góry
    #449570 - 23/11/2005 12:11 Re: LIGA MISTRZÓW - 5 kolejka E,F,G,H
    imarcel Offline
    Carpal Tunnel

Meldunek: 26/08/2005
    coś dzisiaj wszyscy stawiaja na chelsea.....oni muszą wygrać by mieć spokój w następnym meczu ....chcieć to nie zawsze móc....hm...pewniak dnia ...ok, chelsea wygra....ale dla mnie to nie jest pewny typ i za 1,3-1,4 na drużynę która gra w gościach nie warto ....(w pierwszym meczu było 1:0 dla anglików-tylko a byli w lepszej formie niż dzisiaj)
    pożyjemy zobaczymy dla mnie not bet.

Do góry
    Strona 3 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  Akhu, Biszop