[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9:
[qb][QUOTE]Lemgo to buk ktory próbował oszukać kilka osób z tego forum, z tego co wiem, a "tam" to dla logicznie myślącej osoby, potrafiącej wywnioskować z kontekstu całości wypowiedzi wnioski, to miejsce, tabele na głównej stronie 'mecz.pl' gdzie są renomowane buki... czemu ty nigdy nic nie rozumiesz, żałosny jesteś.

[/qb][/QUOTE]dopiero to zauważyłem

i powiem ci jedno, ph9. to ty jesteś ŻAŁOSNY! w swoich tematach zgrywasz inteligenta, a jesteś po prostu typowym tępakiem, który dziwnymi konstrukcjami słownymi ('wywnioskować z kontekstu całości wypowiedzi wnioski') stara się maskować. z uporem maniaka dywagujesz nad kwestiami potężnych wygranych, podatku, twierdzisz że grasz u 7 buków i jesteś z gdańska, a potem się okazuje że to jednak kolno i jeden buk.
jak dla mnie totalnie się skompromitowałeś, chciałeś być poważ(a)ny, jesteś co najwyżej zabawny.
pozdrawiam

[/qb][/QUOTE]Kiedy pisałem o tym "lemgo" nie mialem pojecia o co z tym chodzi, skad mialem wiedziec ze to byla taka afera w STS, myslalem ze jakis zalosny buk naziemny i maloznany, jak np. Betako.(nie dot. żałosny). Conrad podał mi link do tematu o tym lemgo i już wiem, pisałem to dawno więc nie wiedzialem, bylem nowy na forum, z dnia na dzien robie postępy..

Kiedyś jeszcze chciałem jak najwięcej tematów zakładać i dyskusji, teraz już tylko w istniejących tematach się wypowadam od czasu do czasu.
P.S.
JESTEM Z Gdańska na 1000%, gram dokładnie u:
Will Hill,
GB,
CentreBet,
GloBet,
Ladbrokes,
i polskie:
UnibetExpekt
Z kasa obecnie jeszcze nie dokońca ale już kuponów nie topie i stopniowo mam coraz większe zyski i "obroty"...
Wszystko jasne?