Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#44855 - 03/09/2003 01:46 Re: Wypłacalność polskich bukmacherów naziemnych?
verkerk Offline
addict

Meldunek: 09/06/2003
ph9 jesteś dla mnie mistrzem świata

Aha, przenieś lepiej swoją twórczość do działu TO I OWO

Do góry
Bonus: Unibet
#44856 - 03/09/2003 02:39 Re: Wypłacalność polskich bukmacherów naziemnych?
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9:
[qb][QUOTE]Lemgo to buk ktory próbował oszukać kilka osób z tego forum, z tego co wiem, a "tam" to dla logicznie myślącej osoby, potrafiącej wywnioskować z kontekstu całości wypowiedzi wnioski, to miejsce, tabele na głównej stronie 'mecz.pl' gdzie są renomowane buki... czemu ty nigdy nic nie rozumiesz, żałosny jesteś. [/qb][/QUOTE]dopiero to zauważyłem i powiem ci jedno, ph9. to ty jesteś ŻAŁOSNY! w swoich tematach zgrywasz inteligenta, a jesteś po prostu typowym tępakiem, który dziwnymi konstrukcjami słownymi ('wywnioskować z kontekstu całości wypowiedzi wnioski') stara się maskować. z uporem maniaka dywagujesz nad kwestiami potężnych wygranych, podatku, twierdzisz że grasz u 7 buków i jesteś z gdańska, a potem się okazuje że to jednak kolno i jeden buk.
jak dla mnie totalnie się skompromitowałeś, chciałeś być poważ(a)ny, jesteś co najwyżej zabawny.
pozdrawiam

Do góry
#44857 - 03/09/2003 03:33 Re: Wypłacalność polskich bukmacherów naziemnych?
ph9 Offline
addict

Meldunek: 07/07/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9:
[qb][QUOTE]Lemgo to buk ktory próbował oszukać kilka osób z tego forum, z tego co wiem, a "tam" to dla logicznie myślącej osoby, potrafiącej wywnioskować z kontekstu całości wypowiedzi wnioski, to miejsce, tabele na głównej stronie 'mecz.pl' gdzie są renomowane buki... czemu ty nigdy nic nie rozumiesz, żałosny jesteś. [/qb][/QUOTE]dopiero to zauważyłem i powiem ci jedno, ph9. to ty jesteś ŻAŁOSNY! w swoich tematach zgrywasz inteligenta, a jesteś po prostu typowym tępakiem, który dziwnymi konstrukcjami słownymi ('wywnioskować z kontekstu całości wypowiedzi wnioski') stara się maskować. z uporem maniaka dywagujesz nad kwestiami potężnych wygranych, podatku, twierdzisz że grasz u 7 buków i jesteś z gdańska, a potem się okazuje że to jednak kolno i jeden buk.
jak dla mnie totalnie się skompromitowałeś, chciałeś być poważ(a)ny, jesteś co najwyżej zabawny.
pozdrawiam [/qb][/QUOTE]Kiedy pisałem o tym "lemgo" nie mialem pojecia o co z tym chodzi, skad mialem wiedziec ze to byla taka afera w STS, myslalem ze jakis zalosny buk naziemny i maloznany, jak np. Betako.(nie dot. żałosny). Conrad podał mi link do tematu o tym lemgo i już wiem, pisałem to dawno więc nie wiedzialem, bylem nowy na forum, z dnia na dzien robie postępy.. Kiedyś jeszcze chciałem jak najwięcej tematów zakładać i dyskusji, teraz już tylko w istniejących tematach się wypowadam od czasu do czasu.
P.S.
JESTEM Z Gdańska na 1000%, gram dokładnie u:
Will Hill,
GB,
CentreBet,
GloBet,
Ladbrokes,
i polskie:
Unibet
Expekt

Z kasa obecnie jeszcze nie dokońca ale już kuponów nie topie i stopniowo mam coraz większe zyski i "obroty"...

Wszystko jasne?

Do góry
#44858 - 13/09/2003 02:39 Re: Wypłacalność polskich bukmacherów naziemnych?
Anonymous
Unregistered

Yunior to z całą pewnością to pracownik totomix sa

Do góry
#44859 - 13/09/2003 03:02 Re: Wypłacalność polskich bukmacherów naziemnych?
Radj Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9:
P.S.
JESTEM Z Gdańska na 1000%, gram dokładnie u:
Will Hill,
GB,
CentreBet,
GloBet,
Ladbrokes,
i polskie:
Unibet
Expekt

Z kasa obecnie jeszcze nie dokońca ale już kuponów nie topie i stopniowo mam coraz większe zyski i "obroty"...

Wszystko jasne?[/QB][/QUOTE]Od kiedy Unibet i Expekt to polskie booki? Moze to jakies o ktorych nie slyszalem?

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  rafal08