krecz tylko przypomnę że teraz nie rządzi pis a platforma obywatelska.
kurde na plotku o tym nie piszą WTF?
ja mam wy*****e na lewo, prawo i jeszcze na centrum mam w******e bo co by się nie działo to krzyż w parlamencie i tak będzie wisiał choć nie tam jego miejsce
chodzi o to żeby zrobili jakieś medialne przyblokowanie, pod byle pretekstem, bo taka jest taktyka tego tworu zwanego pisem; no ale dla nich priorytet to rozgrzebywanie smoleńskiej mogiły.
Na pewno BF Ci nie będzie kazał kasy wypłacać.
W najgorszym scenariuszu w POlsce nie pogramy.
aha i nie zapominajmy o gorących pozdrowieniach dla kamińskeigo, rycha, mira, zbycha i reszty kurewskiego stada.
Tu się zgadzam
peło
tylko że to przez pisdowską mendę z cbaa media dostały na talerzu nieudolnych 'biznesmenów' z peło, co następnie tłuszcza przed tv chapnęła bez gryzienia i wysrała nad ranem 10.04.
Nie wiem czy to nowa moda ale ostatnio na kilku innych forach dało sie zauważyć kilku nowych userów nawet o tym samym nicku baaardzo straszących co to bedzie jak nowelka wejdzie w życie min. ban na MB,Neteller i oczywiście wszystkie buki nas zbanują .........Mi to śmierdzi marnym prowo.
BTW czytając zagraniczną prase branżową natknąłem się na notkę o nowelizacji,gdzie było napisane,że Polski rząd cały czas nie przedstawił zgody KE na ten projekt a bez tego nie może on wejść w życie i jako przykład podano Danie,gdzie już zatwierdzony projekt zmiany podatkow dla hazardu miał wejść w życie 1 stycznia tego roku nagle został zastopowany przez KE co najmniej do końca marca.
Także spokojnie trzeba poczekać.
mam modne skarpetki i modny parasol to w necie też muszę być modniś
A jeżeli chodzi o przesuwanie dat to dobrze wiemy że nie o to nam przecież chodzi... chociaż w z perspektywy jesieni to nie koniecznie musi okazać się złe