Atlanta Hawks - LA Lakers(-5) @1.90Dziwię się, że nikt nie pisze o tym meczu. Dla mnie wygląda on całkiem smakowicie do grania. Jeszcze rok temu na 90% postawiłbym plusowe handi na Jastrzębi, ale teraz Lakersi mają Phila Jacksona i widać, że zaczął on trząść zawodnikami LA. Nie ma olewania, wszyscy grają to, co powinni, do tego Kobe złapał wiatr w żagle i rzuca dużo. Jeśli dali rady na wyjeździe całkiem dobrej (spoooro lepszej od Atlanty) drużynie Denver, to - jak to powiedział ślepy koń przed wyścigiem - nie widzę przeszkód
żeby na nich nie stawiać.
A Atlanta to jeden z dwóch mizerniaków(drugi to Portland) NBA, który będzie ogrywany(już jest) przez wszystkich. Joe Johnson i może jeszcze Josh Smith, a potem to już dłuuugie nic. Słabiutką mają pierwszą 5, nie wspominając już o ławce. Widziałem mecz Atlanty przeciwko Portland i to co grały obie drużyny woła o pomstę do nieba. Myślę, że takie Maccabi Tel Aviv skopało by im tyłki bez większych problemów.
Anyway Lakers(-5) wydaje się dobrym typkiem.
Pozostaje jeszcze analiza dzisiejszego głównego dania, a mianowicie Detroit kontra Sacramento. I nożeszkurczakpieczony ja się pytam panów z Canal+ dlaczego nie ma transmisji takiego meczu???
Pozdrawiam
Master Flamaster