Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#443645 - 12/11/2005 12:04 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Grzena Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/12/2004
Quote:

Quote:

Quote:

Dzis ledwo co zyje gdyz choroba mnie dorwała wiec typ na chybił trafił

Wisła Kraków - Udinese Calcio

Wisła Kraków
strzał 2)piatek
sts

20:45 Derry - St.Patrick's 1 1.40
20:30 Wlochy U21 (strz./nie strz.) 1 1.15

--Ako-- 1.61

I teraz mam pytanie ,strona sts podawała ze Derry gra w piatek a tu okazało sie ze mecz jest dzis czyli w sobote ,i niewiem czy mam powtarzac kupon i stworzyc nowy czy moge poczekac na zakonczenie Derry i rozliczyc kupon normalnie.

z tego wynika ze moge powtorzyc strzał ,gdyz chciałem podac kupon na 4 rózne dni a ze mecz miał odbyc sie w piatek a odbedzie sie w sobote to niemoja wina

Jestem przeciwnikiem rozstrzygniec przy "zielonym stoliku", ale regulamin wyraznie odpowiada na Twoje watpliwosci:

3. Terminy umieszczania kuponów:
a) wszystkie mecze na kuponie muszą być z jednego dnia. Tak więc jeśli pierwsze zdarzenie jest we wtorek o 10.00, to ostatnie zdarzenie na kuponie musi się zakończyć w nocy z wtorku na środę
b) można wysłać tylko jeden kupon (singiel) na dany dzień, czyli musicie wysłać 4 kupony na 4 różne dni

Rzecz jasna ostatnie slowo nalezy do prowadzacych.

kurson wiem ze tak pisze w regulaminie ale to co wkleiłes moim zdaniem niedotyczy meczów przełozonych jest w regulaminie tai punkt :

e) jeśli któreś zdarzenie na kuponie się nie odbędzie (przełożone, itd), to drużyna ma prawo powtórzyć strzał (chyba że jest niedziela po godzinie 19:00 to już sie nie da)

Do góry
Bonus: Unibet
#443646 - 12/11/2005 12:15 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Grzena Offline
Pooh-Bah

troche to cytowanie sie pochrzaniło wiec napisze jeszcze raz kurson zacytowałes mi regulamin ,lecz niedotyczy on mojej sytuacji gdyz tez jest jasny punkt dotyczacy mojej sytuacji i sprawa powinna byc jasna ze moge podac jeszcze jeden kupon dodatkowy lub niech zostanie tamten ale o tym to juz zadecyduje Bobsley ,wiem ze to juz półfinał i narazie masz na 2 strzały 2 niecelne i polepszyło by ci to sytuacje kurson ale powinna sie liczyc gra czysta .Teraz zacetucje regulamin odnoscie dotyczacy przełozonych meczy itd.

e) jeśli któreś zdarzenie na kuponie się nie odbędzie (przełożone, itd), to drużyna ma prawo powtórzyć strzał (chyba że jest niedziela po godzinie 19:00 to już sie nie da)

Do góry
#443647 - 12/11/2005 12:35 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Grzena Offline
Pooh-Bah

Wisła Kraków - Udinese

Wisła Kraków
strzał 2) sobota
profesjonal

16:00 Liechtenstein (+1.5) - Macedonia 1x 1.45
22:00 Hiszpania - Słowacja 1x 1.04

--Ako-- 1.50

Ten kupon jest tym zastepczym jesli niebedzie mozna rozliczyc kuponu wczorajszego na którym jest Derry ,które gra dzis

Do góry
#443648 - 12/11/2005 12:36 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Grzena Offline
Pooh-Bah

Wisła Kraków - Udinese

Wisła Kraków
strzał 3) sobota
profesjonal

21:00 Urugwaj - Australia 1 1.55
--Ako-- 1.55

Pozdrawiam

Do góry
#443649 - 12/11/2005 12:58 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
kurson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/05/2004
Quote:

troche to cytowanie sie pochrzaniło wiec napisze jeszcze raz kurson zacytowałes mi regulamin ,lecz niedotyczy on mojej sytuacji gdyz tez jest jasny punkt dotyczacy mojej sytuacji i sprawa powinna byc jasna ze moge podac jeszcze jeden kupon dodatkowy lub niech zostanie tamten ale o tym to juz zadecyduje Bobsley ,wiem ze to juz półfinał i narazie masz na 2 strzały 2 niecelne i polepszyło by ci to sytuacje kurson ale powinna sie liczyc gra czysta .Teraz zacetucje regulamin odnoscie dotyczacy przełozonych meczy itd.

Szanowny Jagódko:

- po pierwsze wypraszam sobie sugerowanie, ze gram nieczysto bo jestem troche za stary na takie insynuacje, a czy to poprawi moja sytuacje w konkursie czy nie, to dla mnie sprawa drugorzedna - regulamin jest po to, zeby go stosowac, i nie ma zadnego znaczenia czy to dotyczy mnie, Ciebie czy kogos innego,

- po drugie zacytowany przez Ciebie punkt w zaden sposob nie dotyczy Twojego kuponu, poniewaz:

Mecz Derry nie byl przelozony (tak jak np. wczorajsze mecze Ayr United-Raith Rovers, East Stirling-Queen's Park, Welshpool-Rhyl, Llanelli-Haverfordwest County) tylko po prostu jest w ofercie na dzisiaj. To, ze pomyliles sie, czy tez STS "wprowadzil" Cie w blad (w co szczerze watpie) nie zmienia faktu, ze zlamales punkt 3a regulaminu:

a) wszystkie mecze na kuponie muszą być z jednego dnia. Tak więc jeśli pierwsze zdarzenie jest we wtorek o 10.00, to ostatnie zdarzenie na kuponie musi się zakończyć w nocy z wtorku na środę

Nie ma mowy o podaniu kuponu zastepczego, poniewaz regulamin przewiduje taki wariant w przypadku meczu przelozonego, odwolanego.

Na marginesie dodam, ze wyjatkowo nieelegancka jest proba zwalenia konsekwencji swojego ewidentnego bledu na barki adwersarza w pojedynku.

Do góry
#443650 - 12/11/2005 13:49 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
Maccabi Hajfa - Inter Mediolan
Inter

strzal 4) sobota
toto-mix
21.00 AUSTRALIA SN1 2 2.10 (czyli ze niestrzeli )
AKO - 2.10

Do góry
#443651 - 12/11/2005 15:49 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Grzena Offline
Pooh-Bah

Quote:

Szanowny Jagódko:

- po pierwsze wypraszam sobie sugerowanie, ze gram nieczysto bo jestem troche za stary na takie insynuacje, a czy to poprawi moja sytuacje w konkursie czy nie, to dla mnie sprawa drugorzedna - regulamin jest po to, zeby go stosowac, i nie ma zadnego znaczenia czy to dotyczy mnie, Ciebie czy kogos innego,

- po drugie zacytowany przez Ciebie punkt w zaden sposob nie dotyczy Twojego kuponu, poniewaz:

Mecz Derry nie byl przelozony (tak jak np. wczorajsze mecze Ayr United-Raith Rovers, East Stirling-Queen's Park, Welshpool-Rhyl, Llanelli-Haverfordwest County) tylko po prostu jest w ofercie na dzisiaj. To, ze pomyliles sie, czy tez STS "wprowadzil" Cie w blad (w co szczerze watpie) nie zmienia faktu, ze zlamales punkt 3a regulaminu:

Nie ma mowy o podaniu kuponu zastepczego, poniewaz regulamin przewiduje taki wariant w przypadku meczu przelozonego, odwolanego.

Na marginesie dodam, ze wyjatkowo nieelegancka jest proba zwalenia konsekwencji swojego ewidentnego bledu na barki adwersarza w pojedynku.

Na samym poczatku chce Cie przeprosic kurson jesli poczułes sie urazony moja wypowiedzia ,bo jej cel napewno niebył taki. Niejest to zadna walka o pieniadze tylko zabawa wiec niepowinno byc zadnego obrazania itd. ale Twój post mnie troszke zdenerował bo zaczołes pisac o "zielonym stoliku" czy cos takiego ,jakbym był w jakiejs mafii z Bobsley ,a tak zapewniam niejest w 100%.

Po drugie piszesz ze zacetywonay przezemnie post niedotyczy mojego kuponu ,ja sie z tym niezgadzam ,gdyz pisze widocznie ze mozna podac kupon zastepczy gdyz mecz zostanie odwołany ,przełozny itd. - "itd." zapewne znaczy ze zdarzaja sie rózne sytuacje tak jak poczatkowo planowany na srode mecz Groclin - Korona odbył sie w czwartek gdyz dzien wczesniej była mała widocznosc przez mgłe ,niewiem dlaczego mecz Derry nieodbył sie wczoraj tylko odbedzie sie dzis ,ale ja patrzyłem w piatkowa oferte sts ,a ze twierdzisz ze mecz jest w ofercie na dzis to ja ci powiem ze mecz Groclinu z Korona poczatkowo planowanego na srode i przełozonego na czwartek był tez w czwartek w ofercie.A najbardziej mnie boli to ze smiesz twierdzic ze sts wprowadził mnie w bład i ze niemasz zero zaufania do swojego przeciwnika i ciekaw jestem jak Ty bys sie czuł gdybys spojrzał przyposcmy w oferte srodowa a okazało by sie ze mecz odbedzie sie w czwartek i przeciwnik by praktycznie mowił Ci ze klamiesz !!

Po tzrecie zgadzam sie ze na kazdym kuponie mecze maja byc z jednego dnia po to jest wyraznie napisane w regulaminie ,ale tez wyraznie podane jest ze zawodnik ma prawo podac kupon zastepczy gdyz któres z spotkan nieodbedzie sie planowo do niedzieli . Wiec w takim razie moim zdaniem jak naprzykład podaje kupon zastepczy to on mi sie liczy jako kupon piatkowy.

Zobaczymy co usłyszymy od organizatora Bobsleya ,gdyz jego zdanie jest ostateczne ,ale dla mnie tutaj jest raczej wszystko jasne... Pozdrawiam

Do góry
#443652 - 12/11/2005 15:57 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Bobsley Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/09/2004
Quote:

Wisła Kraków
strzał 2)piatek
sts

20:45 Derry - St.Patrick's 1 1.40
20:30 Wlochy U21 (strz./nie strz.) 1 1.15

--Ako-- 1.61

Chwilę mnie nie było, a już się pojawiły problemy A więc:
Kupon NIEUZNANY ponieważ:
a) wszystkie mecze na kuponie muszą być z jednego dnia. Tak więc jeśli pierwsze zdarzenie jest we wtorek o 10.00, to ostatnie zdarzenie na kuponie musi się zakończyć w nocy z wtorku na środę[color]

Jeden mecz był z piatku drugi z soboty, sytuacja niedopuszczalna. Mecz Derry przecież nie był przełożony na następny dzień np. jak ostatnio u nas z powodu mgły, więc pkt regulaminu o meczach które się nie odbyły w podanym terminie nie dotyczy tego typu, ponieważ albo źle spojrzałeś w ofertę albo Sts miał źle w ofercie, ale to do Was nalezy sprawdzanie meczy kiedy się naprawdę odbywają np. na livescorach bo wiele razy sie już zdarzały błędy w ofertach buków. Sprawa jasna!!!

Do góry
#443653 - 12/11/2005 16:33 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
kurson Offline
Carpal Tunnel

Udinese

strzal 3) sobota
STS
22:00 Slowacja nie strzeli 1.80
AKO 1.80

Chce zakonczyc nasza raczej niepotrzebna dyskusje wyjasnieniem:

1. Proponuje ze zrozumieniem przeczytac moje zdanie o "zielonym stoliku" - wtedy zrozumialbys, ze mialem na mysli swoje dzialanie, a nie Twoje. Sprawy, ktore sa rozstrzygane zapisami regulaminu, chcac niechcac sa sprawami zalatwianymi przy "zielonym stoliku" i nie zawsze maja pejoratywne znaczenie. Nie lubie takich rozstrzygniec (to mialem na mysli), ale niejednokrotnie sa nieuniknione.

2. Nigdzie nie twierdzilem, ze klamiesz, natomiast zdecydowanie wyrazilem watpliwosc czy STS wprowadzil Cie w blad. Jak sam napisales:
"Dzis ledwo co zyje gdyz choroba mnie dorwała wiec typ na chybił trafił."
A ja mysle, ze bardziej to data byla "na chybil trafil" - w pospiechu i chorobie latwo zamiast 13.11. dostrzec 12.11.

3. Naprawde zycze Ci zwyciestwa, poniewaz moje (malo prawdopodobne) nie sprawi mi w takiej sytuacji zadnej satysfakcji...

Pozdro

Do góry
#443654 - 12/11/2005 18:53 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
fart? Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/12/2003
Quote:

Maccabi Haifa - Inter Mediolan 0-1
MAccabi Haifa
strzal 3 sobota
16:00 Liechtenstein - Macedonia 2-1.6 1-2
ako 1.6
sts

golllllllllllllllllll 1-1

Do góry
#443655 - 13/11/2005 10:12 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Grzena Offline
Pooh-Bah

Jeszcze ostatnia moja wypowiedz co do tej niepotrzebnej dyskusji ,ale musze odpowiedziec na ostatni post kursona.Przeczytałem Twoja wypowiedz o "zielonym stoliku" i przyznaje sie bez bicia niezrozumiałem tego napoczatk ,wiec sory ze posadzałem Cie o Bog wie co.Natomiast w swoim poscie nienapisałem ze twierdzisz ze kłamie ja ,tylko ze masz watpliwosci co do pomyłki sts ,wiec ja napisałem ze to jest prawie jednoznaczne dla mnie jak bym kłamał ,ale to juz niema dla mnie znaczenia i jeszcze małe sprostowanie niechce wygrac po trupach ten konkurs bo jak pisałem wczesniej to tylko swietna zabawa i my półfinalisci i tak juz powinniesmy byc zadowoleni z siebie i to wszystko dla mnie moze to wyglada ze bardzo chce zeby liczył sie dla ten strzał dodatkowy ,a tak naprawde mi chodzi o to ze ani Ty kurson ani Ty Bobsley niewierzycie mi ze Derry było w piatkowej ofercie sts ,a bardzo nielubie jak ktos mi cos wmawia powiem Ci kurson ze niemoglem zobaczyc daty 13 zamiast 12 gdyz klikam na str sts zawsze oferte na dany dzien ,a dowodem na to ze mecz Derry miał byc poczatkowo w piatek wystarczy zobaczyc wyniki piatkowe i tak lige irlandzka ,sa wyniki na pozycjach 598 ,600,601,602 wiec odrazu widac ze oferta niejest numerycznie pokolei i na pozycji 599 miał byc wynik meczu Derry !! Dowodem drugim mogł byc np scan kogos z forum oferty piatkowej sts bo jestem pewien ze ktos na forum ma ulotke kursowa i pod nr 599 był by mecz Derry.A wiec mysle ze po czesci udowaodniłem ze niemiałem jakis "schizów" i sie wytłumaczyłem ze nieoszukuje bo o to mi przedewszystkim chodziło.

Pozdrawiam

Do góry
#443656 - 13/11/2005 10:45 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
kurson Offline
Carpal Tunnel

OK - napisze "kawa na lawe":

Wariant 1 - STS mial Derry w ofercie na sobote i nieswiadomie popelniles blad. Skutek? - podales nieregulaminowy kupon i nie ma podstaw podania kuponu zastepczego (mecz nie byl przekladany, ani odwolany).

Wariant 2 - STS mial Derry w ofercie na piatek i wprowadzil Cie w blad. Skutek? - ten sam co powyzej.

Naprawde nie rozumiem o czym my w ogole rozmawiamy?!

Rozmowa zeszla na temat czy zrobiles to nieswiadomie czy tez w blad wprowadzil Cie STS, a tak naprawde nie ma to najmniejszego znaczenia. Wierze, ze nie oszukiwales, bo niby po co?, obojetne czy sie pomyliles, czy sie pomylil STS - kupon zlamal regulamin i koniec, kropka.

Rowniez pozdrawiam

Do góry
#443657 - 13/11/2005 11:01 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Grzena Offline
Pooh-Bah

jedyne czego nierozumiesz w tym wszystkim kurson to to ze jakby Bobsley byłby pewien ze sts mnie wprowadził w bład i Derry było w ofercie piatkowej to strzal zastepczy by mi sie nalezał ,ten punkt w regulaminie o podaniu kuponów na 4 rózne dni niedotyczy gdy jakis mecz na kuponie nieodbedzie sie i wtedy mozna podac kupon zastepczy i np w moim przypadku kupon zastepczy który podałem w sobote (który niejest uznany )byłby liczony jako kupon piatkowy

Do góry
#443658 - 13/11/2005 11:05 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Grzena Offline
Pooh-Bah

Wisła Kraków - Udinese

Wisła Kraków
strzał4) niedziela
sts

15:00 Rzeszów - Sosnowiec 1 1.25
15:00 Warszawa - Wrocław 1 1.20
--Ako-- 1.50

Do góry
#443659 - 13/11/2005 11:38 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
fart? Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/12/2003

Maccabi Haifa -Inter Mediolan 1-2
Maccabi Haifa
strzal 4 niedziela
14:30 SZWAJCARIA(U21)-PORTUGALIA(U21) 2-2.25
ako 2.25
totomix

Do góry
#443660 - 13/11/2005 12:34 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
kurson Offline
Carpal Tunnel

Quote:

jedyne czego nierozumiesz w tym wszystkim kurson to to ze jakby Bobsley byłby pewien ze sts mnie wprowadził w bład i Derry było w ofercie piatkowej to strzal zastepczy by mi sie nalezał ,ten punkt w regulaminie o podaniu kuponów na 4 rózne dni niedotyczy gdy jakis mecz na kuponie nieodbedzie sie i wtedy mozna podac kupon zastepczy i np w moim przypadku kupon zastepczy który podałem w sobote (który niejest uznany )byłby liczony jako kupon piatkowy

"Jedyne czego nie rozumiesz" jagodka, to regulamin i nie przyjmujesz obiektywnego faktu, ze PODALES KUPON, KTORY LAMIE REGULAMIN i ZADEN KUPON ZASTEPCZY CI SIE NIE NALEZY, BO NIKT NA ZLOSC TOBIE NIE PRZELOZYL MECZU DERRY, TYLKO Z MALO ISTOTNEGO W TYM MOMENCIE POWODU PODALES DWA MECZE Z DWOCH ROZNYCH DNI.. Naprawde tego nie kapujesz?!!!!!!!!!!!

Mdli mnie jak czytam Twoje biadolenie "co to STS mial, a czego nie mial" - napisz do STS-u w tej sprawie, niech interweniuja u prowadzacego konkurs i moze cos wskorasz!!!

Bobsley jasno wyrazil swoje stanowisko, ale jezeli okaze sie, ze regulamin jest naginany pod Twoje "widzi mi sie" i popelniane bledy, to oznacza, ze powinien zmienic regulamin, ktory sam napisal - ale zmiana regulaminu w trakcie rozgrywek to ... kpina.

Prosze o ostateczne zajecie stanowiska przez prowadzacego - mam juz dosc tej interpretacji a`la Lepper.

Do góry
#443661 - 13/11/2005 12:56 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Bobsley Offline
Pooh-Bah

Quote:

Wisła Kraków - Udinese

Wisła Kraków
strzał 2) sobota
profesjonal

16:00 Liechtenstein (+1.5) - Macedonia 1x 1.45
22:00 Hiszpania - Słowacja 1x 1.04

--Ako-- 1.50

Ten kupon jest tym zastepczym jesli niebedzie mozna rozliczyc kuponu wczorajszego na którym jest Derry ,które gra dzis

Kupon zastępczy się nie należy, ponieważ w tym przypadku nie ma zastosowania pkt 2E Regulaminu LM. Zaliczam strzał 3 jako Twój drugi strzał, a Twój 4 strzał jako 3 na dzisiaj.
Jest to decyzja ostateczna, bez możliwości wniesienia protestu!

W meczach rewanżowych w regulaminie będzie wzmianka, która dokładnie opisze ten przypadek, iż za błędy w ofercie buka lub błędy wynikające z nieuwagi grających drużyn, nie należy się typ zastępczy i nie stosuje sie pkt 2E Regulaminu LM

Do góry
#443662 - 13/11/2005 13:22 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
Bobsley Offline
Pooh-Bah

PARY PÓŁFINAŁOWE:

- aktualny wynik na zielono
- ilość strzałów na (pomarańczowo)

3-4 Maccabi Hajfa - Inter Mediolan 1:2

2-3 Wisła Kraków - Udinese Calcio 2:0

Temat zrobił się mało przyjemny i mało przejrzysty, więc proponuję prowadzić korespondencje między Wami a mną lub między sobą (jak już musicie) tylko przez priv lub gg!!!!

Do góry
#443663 - 13/11/2005 13:59 Re: Liga Mistrzów - PÓŁFINAŁY
kurson Offline
Carpal Tunnel

Udinese

strzal 4) niedziela
Prof
22:00 Tampa Bay-Washing. 2 1.99 (NFL)
AKO 1.99

Do góry