pisalem ze zalosne ze nie dajesz dyskutowac innym i cenzurujesz posty ktore ida nie po Twojej mysli... jedyne co nas rozni to to ze jestes ZIELONY (i nie chodzi mi tylko o admina)... za duzo jest osob ktore sla mi non-stop privy, zamkniesz tu bede pisal w drabinkach, zbanujesz - dal Don Pedro przyklad jak mozna takich jak Ty wyniuchac...
a teraz sie zastanow - jak brzmi tytul tego tematu... "dyskusje... " proponowalbym dopisac "dyskusje ktore sa toczone tylko i wylacznie po mysli prowadzacego"... bo jak ludzie dyskutuja i probuja przekonac takich jak Ty ze popelniasz blad to zamykasz tematy i mowisz do widzenia...
to samo wkleje na quasi, wiec nie musisz sie trudzic w kasowaniu... i w paru innych jeszcze aneksach... nie dajesz porozmawiac, lecz kasujesz posty ktore Ci nie odpowiadaja --> prosze bardzo pojdziem na wojne
tacy ludzie jak Ty niszcza to forum od kilku dobrych lat maly czlowieczku... obrazasz innych wyzywajac od glupkow a gdy ktos napisal prawde miedzy oczy to ocenzurowales i temat zamknales...
Połowa forum się z Ciebie śmieje, a Ty dalej się pogrążasz. Proszę bardzo, rób to dalej.
Temat zamknięty, bo został wyczerpany, a nie dlatego, że jest niewygodny, ale Twoje chore ego nie pozwala Ci przestać wciąż pisać i pisać i pisać. Baw się dalej sam ze sobą mistrzu QC. Ja wychodzę z tej piaskownicy