#439449 - 03/11/2005 09:32
Re: NBA 3.11.2005
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Luzne uwagi przedpoludniowe... Tylko 2 mecze dzis ale jakie... Walka Arizony z Kalifornia i wielki mecz Indiana w Miami... Widzialem juz typy Vsona na dzisiejsza noc i na razie zagralbym... odwrotnie To prawda Indiana @3,05 jest wartosciowa.. ale zerknijmy Miami mialo dzis w nocy mocniejszego przeciwnika i wydaje sie ze wygralo pewniej niz Indiana.. Pacers beda musieli miec troche czas na zrobienie z siebie maszynki do wygrywania.. Miami z kolei, fantastyczny sklad IMO, Jason Williams jako PG, Wade i Walker 2 opcje na obwodzie i nie tylko i Shaq na centrze, do tego nie mozna zapominac o Haslemie, ale tu i tak jest juz mnostwo zawodnikow do zdobywania punktow wiec Udonis moze byc role playerem skupiajacym sie na zbieraniu i obronie.. Na lawce Payton Mourning Kapono.. Jak na razie 1,444 w Pinnacle i spread -5 mnie nie satysfakcjonuje ale jesli kurs bedzie rosl, a wydaje mi sie ze bedzie to powyzej 1,5 zagram Miami.. Spread -3,5 tez by mi odpowiadal... Drugi mecz... i zagralbym na Phoenix ;P Wiadomo Suns bez Amare w tym roku... Wroci na poczatku 2006, oby... ale glebia skladu caly czas jest.. Ciezar gry musza wziac na siebie Steve Nash i Shawn Marion.. Wspomoc musi doswiadczony Jim Jackson, jest Raja Bell ktory nieoczekiwanie pokazal sie ladnie ofensywnie w meczu z Dallas w swoim debiucie w barwach Suns.. Zwykle byl postrzegany jako swietny defensor a tu 18 punktow....Obecnie jest @2,37 na Phoenix.. Lakers po dzisiejszym zwyciestwie w Kolorado polegna Ale to takie przemyslenia... Moze ktos mnie przekona inaczej ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#439451 - 03/11/2005 11:06
|
newbie
Meldunek: 09/10/2005
|
8:00 pm 2.00 Indiana @ Miami
Typuje Miami, Artest szuka formy po przerwie (In 40 minutes, Artest made 4-of-14 shots and 6-of-9 free throws), no i sklad lepszy ma Miami.
10:30 pm 4.30 Phoenix @ L.A. Lakers NO BET, w zeszlym sezonie typowalbym Suns, ale teraz jest Phil Jackson na lawie w Lakersach
|
Do góry
|
|
|
|
#439455 - 03/11/2005 17:55
|
addict
Meldunek: 12/01/2003
|
Lakers - Phoenix
Ja bym się w tym meczu skłaniał się ku overowi, tym bardziej, że linia jest niska 203. Widziałem mecz Phoenix z Dallas i widać było, że akcja Słońc polega na jak najszybszym zdobycie punktów, coś jak piłkarska kontra. Dallas w tym sezonie jest zespołem lepiej broniącym od Lakersów, więc teoretycznie dzisiaj Nashowi i spółce powinno być łatwiej zdobywać punkty. Lakersi też nie powinni być dłużni, bo mają Bryanta, który wczoraj zagrał bardzo dobry mecz (33 pkt) i reszta jego kolegów też powinna coś dorzucić. Ostatni ich mecz zakończył się wynikiem 108-97, choć uważam, że teraz powinno być wyżej.
Lakers - Phoenix over 203 1.90 Bet365
Pozdrawiam Master Flamaster
|
Do góry
|
|
|
|
#439456 - 03/11/2005 17:58
|
addict
Meldunek: 12/01/2003
|
[Sorki, że drugi post, ale zapomniałem to napisać w pierwszym, a opcja edycji nie działa] Co do drugiego meczu uważam, że Miami wygra i to raczej wyraźnie. Indiana może i będzie jedną z lepszych drużyn w tym sezonie, ale IMO jeszcze nie teraz - muszą mieć czas na rozkręcenie się. PS: i tak wiadomo, że na wschodzie nie ma bata na Detroit ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) Pozdrawiam Master Flamaster
|
Do góry
|
|
|
|
#439458 - 03/11/2005 19:24
|
newbie
Meldunek: 20/05/2005
|
a moim zdaniem, przeciwnie do większści na forum, w meczu lakers phoenix skłanialbym się do lakersów. a dlaczego? ponieważ w poprzednim meczu los angeles odom czy brown (myśle że u jacksona brown się rozkręci) nie zagrali na miare swoich możliwości, i jeśli dziś zagrają troche lepiej to powinno by ok. a z kolei phoenix, czy teraz są aż tak dobrzy? raczej trudno będzie powtórzyc wynik z poprzedniego sezonu jeśli 3 zawodników z 5 piątki nie ma, z czego amare był moim zdaniem najważniejszy. gdy miał piłke absorbował on obrone na sobie i podawał do zawodników którzy byli wolni. teraz nie ma amare a marion będzie miał trudne przejście z odomem lub brownem a nash sam meczu nie wygra. dlatego w tym meczu moim zdaniem wygrają lakers
|
Do góry
|
|
|
|
#439459 - 03/11/2005 19:40
|
addict
Meldunek: 10/07/2001
|
dobra to dlaczego Pacesrs a nie Heat oto 8 powodów: 1 bo heat mają Shaqua 2 bo pacers są głodni sukcesu 3 bo Artest ma coś do udowodnienia 4 bo Jackson zatrzyma Wada 5 bo Jermaine to jeden z najlepszych PF ligi 6 bo Payton zrobi 5 strat 7 bo Artest zagra dziś na lepszym procencie rzutowym 8 bo kurs jest zajebisty ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif) natomiast lakers moim zdaniem poradzą sobie ze słabą bez Amare drużyną Suns. Bez JJ Quentina i Amare to już nie ta sama 5 która biegała w morderczym tempie po boisku i rzucała rywalom 120pkt. myślę że Kobe po wszystkich jego perturbacjach pozasportowych teraz skupi całą uwagę na grze i będzie chciał pokazać że nadal jest czołowym SG ligi ale jak będzie okaże się rano dlatego lajtowa stawka w obu spotkaniach
|
Do góry
|
|
|
|
#439460 - 03/11/2005 19:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Napisałem długi i ciekawy wywód i mi się komp zrestartował. Teraz tak w skrócie. Wczoraj Netsi zawiedli ![](/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif) Dzisiaj Pacers powyżej @3 do gry. Dlaczego ? Bo są głodni sukcesu i są mistrzami gierek psychologicznych na parkiecie. Bardzo prawdopodobne, że Szak dzisiaj odpusci parkiet za 6 fauli przed końcową syreną. Jasikavicius to ciekawa postac. Nie wiem czemu ale mam przeczucie, że bedzie gwiazdą. Najlepsza '6' w NBA ? Dlaczego nie. Długa, wyrównana ławka...Pacers powinna odegrać znaczącą rolę. Zapowiada sie ciekawy, underowy mecz. Szanse na zwycięstwo.... ocenami w stosunku 60-40% ... zatem powyżej @3 to okazja. W drugim meczu zagralem na LA @1.95 w profie. Myśle, że Jeziorowcy maja wiecej niz 50% szans na zwyciestwo. Ufam Jacksonowi i wiem, ze jest on jednym z nilicznych trenerów na swiecie, który z gwiazdy i 4 koszulek potrafi zrobić TEAM. To by było na tyle. Judo duzo spotkan to sie cuś ciekawego wybierze ![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#439461 - 03/11/2005 20:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2004
|
Wczorajsze główne typy 2-1. Miami okazało się za mocne na lubiane przezemnie Miśki, under w Toronto i -3 Celtów (troszkę szczęśliwie) - ok! - ale narazie to wszystko za niewielkie pieniążki. Dziś stawki nie ulegną zwiekszeniu, a co do rozstrzygnięć - konia z rzędem temu co wytypuje poprawnie dubel +/-hp. LAL - PHO - co do wyniku zdecydowane no bet - typowe wrożenie z fusów - delikatnie osłabione Słońca nadal bardzo mocne, ale Jeziorowcy (w szczególności na własnych śmieciach) waleczni jak zawsze i nie są przysłowiowym chłopcem do bicia - przyparty do muru typowałbym X (ale takowy nie jestem ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) ) Gram za to over 202,5 - bo pomimo że siła uderzeniowa chłopców z Phoenix nie tak potężna jak w ubiegłym sezonie - jadnak pewnych przyzwyczajeń nie sposób szybko wyeliminować. Czyli grali mocno do przodu i tak pozostanie. A, że Koben z kolegami też rzucać potrafią, przekonali nas tak w meczach sparingowych jak i w ostatnim spotkaniu w Denver. Bardzo często pod 100pkt, ale dziś przy szybkich akcjach Nasha powinna pęknąć i to po obu stronach. Zagram to w dublu z Miami (-5,0) - tu argumenty Vsona mnie nie przekonują ![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif) W Memphis zrobić taką miazgę??? - Grizzlies, aż takimi słabeuszami nie są - zagrali dobrą zespołową koszykówkę - tak przynajmniej wynika ze statystyk http://sports.yahoo.com/nba/boxscore?gid=2005110229i nie sądzę aby dziś się coś zmieniło - i choć Indiana w tym sezonie mierzy wysoko - to myślę że dziś Gruby i spółka ustalą ich miejsce w szeregu. Ale jedno trzeba wziąść pod uwagę - to dopiero poczatek sezonu - dlatego stawki jeszcze przez jakiś czas niezbyt duże.
|
Do góry
|
|
|
|
#439462 - 03/11/2005 20:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Luzne uwagi przedpoludniowe zostaly w 3/4 obalone ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Doslownie i w przenosni... niektorzy wedza o co chodzi (T-error? ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif) ) Dzisiaj zagram 2 zaklady... Po pierwsze Miami Heat ML @1,435 2/10 Po drugie over w LA... linia 202,5 @1,926 2/10 Oba kursy z Pinnacle na ta chwile... Vson nie kupilem Twoich argumentow :P Jak dla mnie dzis jednak Miami, ale na Indianie jeszcze zarobimy w tym roku ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Poza tym wczoraj miales jackpota... Pamietajcie nowa ksywka Vsona to Vson "The Jackpot" ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Dlatego dzisiaj zagram jeden bet przeciwko ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Bilans g00niek's NBA: 3-1 +5,928 Pozdrawiam Was serdecznie ![](/ubbthreads/images/graemlins/Piwko_1.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#439463 - 03/11/2005 21:16
|
old hand
Meldunek: 05/06/2005
|
Witam ! Ja na dzis nic nie gram, ani nawet nie podam propozycji, bo poprostu te mecze sa ciezkie do wytypowania. A ja narazie nie moge pozwolic sobie na porazke ![](/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif) Takze odradzam grac na dzisiejsze mecze, bo tam wszystko moze sie zdarzyc. Wystarczy popatrzec na poprzednie wyniki ![](/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif) Jutro zagramy jakies ciekawe typki ![](/ubbthreads/images/graemlins/ooo.gif) Powodzenia ![](/ubbthreads/images/graemlins/Piwko_1.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#439464 - 03/11/2005 23:52
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
Tak mi chodzi po .. nosie Lakers - Suns // under 202.5 .... a że od 6 dni nos mnie niemyli ... to upieram sie przy underze ...chocby za te 2 dogrywki z Dallas ... i dziś też niedojdą do 190... przykryją Kobiego ... a sami będą rzucać po obręczach pozdrawiam Piotr
|
Do góry
|
|
|
|
#439467 - 04/11/2005 06:47
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
Quote:
Tak mi chodzi po .. nosie
Lakers - Suns // under 202.5 .... a że od 6 dni nos mnie niemyli ... to upieram sie przy underze ...chocby za te 2 dogrywki z Dallas ... i dziś też niedojdą do 190... przykryją Kobiego ... a sami będą rzucać po obręczach
pozdrawiam Piotr
No i stało się ... potężny OVER ..134 aż o 31 pkt przekroczona linia... mimo nienajlepszej skuteczności ... Phoenix za 2 /50% ...Lakers 47% ...narzucali tyle punktów... po prostu brak odpowiedniej obrony... w PHO duzo punktów (35) rzucili rezerwowi.. u "Jeziorowców" już słabiej ława ..(19) .. za to niepowstrzymali "Kobiego" - 39 .. i to eszystko złożyło sie na wysoki wynik...
W Miami zadecydowała końcówka ..mimo że gospodarze odrobili 10 pkt z początku 4 kwarty..... MINUTA przed końcem 102:102 ...a równo z ostatnia syrenką WADE miss za 3 punkty ![](/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|