Dampan, na dziś dzień wyglada ze branża chemiczna ma sie lepiej niz... od kiedy pamietam ;-) ale to sie moze szybko zmienic
Sam miałem szczescie ze po spozywce (Astarta kupowana po kilkanaście plnow) załapalem sie na Azoty ktore mialem od ponad roku i skupowalem az do pazdziernika(przedzial 14-20)...potem moja cierpliwosc zostala nagrodzona
Mam jeszcze Doradcow24 ktorych traktuje dlugotermnowo, Investconsulting oraz od ok. tygodnia Polną
Niepokoi mnie co innego, a mianowicie temat którego tutaj nikt jeszcze nie poruszał.
Chodzi mi o postępującą w straszliwym tempie islamizację Europy i całe zło jakie to za sobą niesie.
Przewiduję że rok 2011 będzie dla Europy rokiem lawinowo nastających rozruchów i niepokoi społecznych.
Ludzie (rdzenni europejczycy) przejrzeli wreszcie na oczy - szkoda ze tak pózno kiedy Holandia w 40% jest muzułmańska Belgia podobnie Francja , Anglia , Niemcy - miliony muzułmanów w każdym z krajów i b.poważne problemy.
Nie wiem jaki to będzie mialo wplyw na giełde ale boje się że skala problemu zaskoczy wszystkich. Obym się mylił ale z drugiej strony to ostatni dzwonek zeby cos jeszcze próbowac ratowac z upadajacej cywilizacji zachodu.
Fakty i przede wszystkim liczby są przeciw nam:
Przyrost nat.(wsrod rdzennych mieszkancow) w wyżej wym. krajach na poziomie 1.1-1.4
...przyrost wsrod muzulmanow 7-8 dzieci na rodzine Szok!
To 1 max dwa pokolenia i będzie ich wiekszosc
Teraz jest w Europie oficjalnie ok 60mln a wg nieoficjalnych zrodel nawet 80 mln muzulmanow
40 lat temu bylo ich ponizej miliona
Czeka nas Islamizacja? Nasze córki będą nosic burki?
Szariat prawem? (we Francji juz sie go stosuje w dzieln.gdzie policja sie nie zapuszcza, Holandia Belgia podobnie)
Wiecie co to szariat?...To nasz koniec
To bedzie b. niespokojny rok dla Europy
Ok koniec tematu