#435948 - 08/12/2005 18:19
Re: 10$ gratis w Bombabet.com
|
old hand
Meldunek: 09/10/2005
|
Quote:
Pieniążki dzisiaj doszły , ach te kochane dolarki, wypłacałem oczywiśćie przez WU
Ja sie troche wqrwilem bo chcialem wyplacic w Millenium banku 100$ .. czekalem dokladnie godzine po czym przyszedl skan ze musze w innej walucie wyplacic czy jakos tak.. a w millenium tylko w ZL mozna a w polu ile powinienem dostac wpisalem 100$ myslalem ze mi to przewalutuja.. potem nie mialem czasu nowego skladac bo zamkneli bank.. wiec mam prosic o wyplate w dolarach w bph np? Ty wyplacales w dolarach jak widac?
|
Do góry
|
|
|
|
#435950 - 09/12/2005 19:37
|
journeyman
Meldunek: 02/06/2005
|
Witam .Ja zleciłem jakiś tydzień temu na PKO S.A. 100$ . Wysłałem maila z załącznikiem , w którym był scan dowodu osobistego ale przysłali mi zowu informację , że musze potwierdzić swoje dane więc mam pytanie : Jak napisać do nich po angielsku , że scan jest w załączniku ??? Z góry dzieki za translacje Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#435951 - 09/12/2005 23:03
|
journeyman
|
Aha no i jak ktoś potrafi to proszę przetłumaczcie to :
Dear customer. It seems that you did not understand our request. In order for us to send your money via bank transfer we need you to send us the following details regarding your bank account. You do not need to do anything with your bank except receive the money. But again, in order to do so you need to fill the following information and send it to us. We also noticed that we requested a copy of your i.d so we can see your: Birthday Full Address Full name This is the bank details you need to fill and send us:
Please fill the following and send us:
account name: account number: bank: branch number: swift: iban:
Bombabet customer service.
Z góry dzięki
|
Do góry
|
|
|
|
#435953 - 10/12/2005 01:23
|
addict
Meldunek: 18/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#435954 - 10/12/2005 10:45
|
journeyman
|
No właśnie . Troche jak z translatora to tłumaczenie . Dzięki za checi ale nic nie rozumię z tego . Może ktoś to przetłumaczyć na POLSKI ( dokładnie z kontekstem ) ?
Dear customer.
It seems that you did not understand our request. In order for us to send your money via bank transfer we need you to send us the following details regarding your bank account. You do not need to do anything with your bank except receive the money. But again, in order to do so you need to fill the following information and send it to us. We also noticed that we requested a copy of your i.d so we can see your: Birthday Full Address Full name
This is the bank details you need to fill and send us:
Please fill the following and send us:
account name: account number: bank: branch number: swift: iban:
Bombabet customer service.
Z góry dzięki
|
Do góry
|
|
|
|
#435955 - 10/12/2005 11:38
|
old hand
Meldunek: 09/10/2005
|
Drogi kliencie. Wydaje się iż nie zrozumiałeś naszego żądania(prośby). Abyśmy mogli wysłać do Ciebie pieniądze za pomocą przelewu bankowego wymagamy od Ciebie, abyś przysłał nam szczegółowe informacje dotyczące Twojego bankowego konta. Ty nie musisz robić/uzgadniać niczego ze swoim bankiem oprócz odebrania pieniędzy [=nie musisz podejmować żadnych działań ze swoim kontem itd]. Ale mówimy jeszcze raz: abyś otrzymał pieniądze musisz wypełnić wszystkie poniższe pola i wysłać je nam. Ponadto zaznaczamy, iż prosimy o kopię Twojego dowodu tożsamości, gdyż wtedy będziemy mogli zobaczyć[=potwierdzić] Twoją datę urodzenia, pełny adres i imię/nazwisko. A oto informacje odnośnie banku, które musisz nam przysłać: nazwa konta numer konta bank branch number, swift iban - tego nie wiem dokładnie bo zawsze wpłacam kartą ale w dowolnym temacie o wpłatach przelewem zobaczysz co trzeba wpisać jeśli chodzi o Twój bank I to tyle..jak coś źle przetłumaczyłem to mea culpa 
|
Do góry
|
|
|
|
#435956 - 10/12/2005 17:00
|
journeyman
|
Wielkie dzięki za dokładne tłumaczenie . Wysłałem im to co chcieli i scan dowodu osobistego w załączniku , a oni dalej swoje . Znowu coś wysłali i nie wiem co to znaczy :
Dear Customer, The information you sent us is good but unfortunately you must make a picture copy of your i.d or passport and send it to us. We need to verify the information with copys of official documents, something that has your picture and details. Sincerely, Bombabet Customer Service
O co im chodzi ?? Wie ktoś ? Z góry dziękuję za pomoc .
|
Do góry
|
|
|
|
#435957 - 11/12/2005 13:19
|
addict
Meldunek: 11/01/2005
|
Quote:
Wielkie dzięki za dokładne tłumaczenie . Wysłałem im to co chcieli i scan dowodu osobistego w załączniku , a oni dalej swoje . Znowu coś wysłali i nie wiem co to znaczy :
Dear Customer, The information you sent us is good but unfortunately you must make a picture copy of your i.d or passport and send it to us. We need to verify the information with copys of official documents, something that has your picture and details. Sincerely, Bombabet Customer Service
O co im chodzi ?? Wie ktoś ? Z góry dziękuję za pomoc .
Zrób fote dowodu osobistego i wyślij im żeby mieli jakiś Twój dokument, ja wczoraj zrobiłem zdjęcie dowodu po obu stronach plus zdjęcie paszportu (na stronie ze zdjęciem) a dzisiaj już czekał na mnie miły mail:
Dear customer.
We received your details. We going to transfer you your money this week. 
Best regards, Bombabet customer service.
|
Do góry
|
|
|
|
#435958 - 11/12/2005 18:42
|
journeyman
|
Dzięki za informacje ale wysyłałem im scan dowodu już chyba 4 razy i dalej go chcą . Wszystkie dane się zgadzają ale robią tak , że niby im nie wysyłam tego scanu dowodu . Wysyłam im w załączniku i chyba nie są idiotami aby się domyśleli , że kopia dowodu jest w załączniku . Wy też wysyłaliscie załączniku czy jak ? Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#435960 - 12/12/2005 11:00
|
member
Meldunek: 30/09/2005
|
Quote:
Dzięki za informacje ale wysyłałem im scan dowodu już chyba 4 razy i dalej go chcą . Wszystkie dane się zgadzają ale robią tak , że niby im nie wysyłam tego scanu dowodu . Wysyłam im w załączniku i chyba nie są idiotami aby się domyśleli , że kopia dowodu jest w załączniku . Wy też wysyłaliscie załączniku czy jak ? Pozdrawiam
Napisz im:
Scan of mine ID is attached in this mail.
Skan mojego dowodu osobistego jest dolaczony to tego maila.
Jak o to chodzi
|
Do góry
|
|
|
|
#435961 - 12/12/2005 21:03
|
journeyman
|
Właśnie tak zrobiłem już 2 razy ( nie licząc wcześniejszych maili z załącznikami ) i za drugim razem napisali mi znowu , że chcą kopie ID . Jebał ich pies . Wysłałem teraz scan ale nie w załączniku tylko jako wstawiony obraz więc jak tylko otworzą maila to zobaczą mój dowód osobisty . Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#435962 - 12/12/2005 22:37
|
addict
Meldunek: 18/11/2004
|
U mnie dziś minął równy tydzień jak zleciłem wypłate, wcześniej napisałem do nich maila sam z zapytaniem czy powinieniem im przesłać jakieś scany itd. Odpisali że tak, wysłałem skan dowodu, po czym dostałem maila że zweryfikowali sobie moje dane i mam dokończyć wypłate na ich stronce. Przelew zlecałem do ING Bank Slaski, kaska została odjęta zaraz na stronie(równe 100$) no i czekam......... Ile czekaliście, Ci co dostali już kaske a wypłacali przelewem  Dziś wysłałem maila do nich z zapytanie jak długo jeszcze mam czekać ....
|
Do góry
|
|
|
|
#435964 - 13/12/2005 13:41
|
old hand
Meldunek: 02/06/2002
|
a to mi odpisali po prawie juz tygodniu walki o wyplate:
Od: BombaBet Customer Service <cservice@bombabet.com> [do książki] [zablokuj] Do: xxxxxxx Kopia do: Temat: Bombabet Data: 13 grudnia 2005 13:50 [do druku] [pokaż/schowaj nagłówki]
Dear Customer,
Unfortunately, we do not know for sure when we will send you the money due to the huge workload. However, we will let you know as soon we send it. We apologise for the inconviniance.
Sincerely,
Bombabet Customer Service
|
Do góry
|
|
|
|
#435965 - 13/12/2005 19:31
|
journeyman
|
a ja w końcu dostałem coś innego niż prośbę o kopie dowodu :
Dear customer.
Your details were checked, and your withdrawal request now in the withdrawals department and they going to send you the money as soon as possible.
Wie ktoś co to oznacza ? ( dzięki za translacje )
|
Do góry
|
|
|
|
|
|