Strona 5 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Opcje tematu
#43297 - 03/06/2003 17:12 Re: [kolejny] Pomysł ?
McKracken Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Garrett:
[qb][/QUOTE]Kiedy tylko będę miał 1000 zł zagram w ten sposób, na przekór matematyce i [chyba] zdrowemu rozsądkowi - ale o tym rozsądzi gra w praktyce.
[/qb][/QUOTE]

Szanse ze zadzialaja w tym przypadku (chodzi o trafnosc kilku pierwszych typow) prawa Murphy'ego oceniam na 80-90%

Good Luck anyway
McKracken

Do góry
Bonus: Unibet
#43298 - 04/06/2003 01:08 Re: [kolejny] Pomysł ?
Latajacy Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/04/2003
Każdy pomysł na wygrywanie jest dobry, ale wg mnie wszystko zależy od szczęscia. Umiejętności typera grają mniejszą rolę. Mając dużą wiedzę na temat konkretnej dyscypliny nigdy nie przewidzisz tego, że stuprocentowy pewniak nie da dupy. Każdy wymądrza się jaki jest genialny (bez obrazy),stawia parę złotych i wygrywa. Pewnie zaraz odezwą sie ludzie odwołujący sie do typerów mających ok 80 procentową skuteczność. Inaczej wygląda sytuacja gdy musisz postawić 1000 zł, wtedy pojawiają się wątlipowości o wiele większe niż jakbyś stawiał 2 zł. Przykład: wczoraj stawiam na Kuertena 1000 zł po kursie ok. 1.30, i co? Oczywiście przegrywa. Dzisiaj stawiam 1000 zł na Carlosa Moya (cholera jak to się odmienia...Moye?) po kursie też zbliżonym do 1.30 i co? Również przegrywa. Więc 2000 w plecy. Każdy powie: e...to żadni pewniacy...zdarza się. Dobrze, że nie dałem tysiaka na Agassiego. byłoby to samo. Ktoś powie: zbieg okoliczności. Tylko takie zbiegi okoliczności zdarzają mi się wyłącznie gdy stawiam dużą kasę. Jeśli postawię parę złotych wygrywam. Więc zastanówcie się przed postawieniem takiej kasy, a jeśli postawicie na pewno będziecie się zastanawiać dziesięć razy dłużej niż gdybyście stawiali 2 zł.
A tak przy okazji (pytam z ciekawości) czy jest na forum ktoś kto wyciąga ok 1000 zł miesięcznie i żyje z obstawiania? Bo mi kiedyś wydawało się to proste, a dzisiaj mam odmienne zdanie.

Do góry
#43299 - 04/06/2003 02:27 Re: [kolejny] Pomysł ?
megatribal Offline
member

Meldunek: 02/02/2003
To obstawianie za duza kase po niskich kursach jest do bani, moze ktos zna kogos rownie
genialnego jak wspomniany tu LUIGI21.
Moim zdaniem tylko podazanie za najlepszymi typerami moze przyniesc zysk.
A dla rozrywki mozne poswiecic kilka zlotych
od czasu do czasu na granie po niskich
kursach VAbanque.

Do góry
#43300 - 05/06/2003 00:04 Re: [kolejny] Pomysł ?
Anonymous
Unregistered

wielkie dzieki wam za LUIGIEGO 21 jest niesamowity za wyjatkiem poniedzialkowego GUGI wlazi mu prawie wszystko
dzisiaj wytypowal coste i ferrero i znowu kasa iwo: iwo:

Do góry
#43301 - 05/06/2003 00:47 Re: [kolejny] Pomysł ?
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Luigi to dowód dla Jahu i wielu innych, którzy w bukmecherkę mieszają matematykę. Jak widać kolega Luigi ma głęboko ... wasze prawdopodobiństwo. Ja również.

Do góry
#43302 - 05/06/2003 01:14 Re: [kolejny] Pomysł ?
jahu Offline
old hand

Meldunek: 21/02/2001
donic dobra rada nie kpij z matematyki....a znasz kogoś kto bez niej systematycznie zarabia na zakładach?
Kolega nadal równiez ma ja w d**** i dlatego musi korzystać z typów Lugi a propo gdzie mogę zobaczyć typy tego guru?

Do góry
#43303 - 05/06/2003 01:15 Re: [kolejny] Pomysł ?
Anonymous
Unregistered

znam jeszcze kilku takich agentow jak JAHU i stwierdzilem ze takim ludziom ktorzy kompletnie nie znaja sie na sporcie nie wytlumaczysz ze mozna na niektorych dyscyplinach zarobic obstawiajac je
Od miesiaca grajac glownie tenis ktorym interesuje sie od 20 z gora lat zaczalem naprawde wygrywac godziwe sumy
wczesniej probowalem "wzbogacic"sie na tenisie ale gra po 5 czy 10 pozycji na kuponie za male stawki nie dawala efektu ,obecnie grajac za spore sumki i obstawiajac single lub duble po kursach nie mniejszych niz 1,30 od miesiaca gra przyniosla pioronujacy efekt od tygodnia gram na totalnym luzie i na 5 zagrywek wchodza mi przewaznie 4 zaczalem nawet zwiekszac stawki i co dalej wchodzi
ale co ludzie typu Jahu doluja cie stwierdzajac ze passa sie odwroci bo to przeciez wedlug nich czysta matematyka a nie sport
to co moze teraz ktos mi udowodni ze 20 razy pod rzad wtopie i stane sie bankrutem jak gram na jedno gora trzy zdarzenia
NIE nie ma takiej mozliwosci drogi JAHU i ty o tym dobrze wiesz tylko nie moze to do ciebie dotrzec

Do góry
#43304 - 05/06/2003 01:21 Re: [kolejny] Pomysł ?
Anonymous
Unregistered

sluchaj nie napisalem ze korzystam w ciemno z typow LUIGIEGO 21 bo nie jestem debilem i na przyklad w poniedzialek nie zagralem na KUERTENA tylko wyslalem sobie solowke na robredo po kursie 2,90 w expekcie za 300zeta
a po za tym JAHU dobrze wiesz ze nie jestem studentem ktory dorabia sobie na zakladach tylko gram dla przyjemnosci bo jestem urodzonym hazardzista i dobrze mi sie z tym zyje a akurat od roku wcale nie musialbym grac bo mam troche kasy a mimo to gram dalej (bo ja osobiscie nie znam ludzi majacych duzo kasy i bawiacych sie w hazard)

Do góry
#43305 - 05/06/2003 01:28 Re: [kolejny] Pomysł ?
Big_star Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/05/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jahu:
[qb]a propo gdzie mogę zobaczyć typy tego guru?[/qb][/QUOTE]TU, w temacie luigi21

Pozdrawiam,
Big_star

Do góry
#43306 - 05/06/2003 02:01 Re: [kolejny] Pomysł ?
jahu Offline
old hand

Nadal ale przeciez mixa nam skasowali więc gdzie tak kroisz kasę iwo:
A propo tych wygranych które masz obecnie.
Nie będę przekonywal że to czysty fuks a nie metoda bo wiem że tu jesteś "nieprzemakalny" i Cię nie przekonam.
A szkoda bo nie ignorując matmy mialbyś większe szanse zarabiać na bukach a tak
Ale podoba mi się ten optymizm szkoda tylko że wiem czym się ta cała gra skończy

Do góry
#43307 - 05/06/2003 02:14 Re: [kolejny] Pomysł ?
donic Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał jahu:
[qb]Nadal tylko że wiem czym się ta cała gra skończy [/qb][/QUOTE]Zatem po co grasz u buków?

Do góry
#43308 - 05/06/2003 02:25 Re: [kolejny] Pomysł ?
jahu Offline
old hand

donic miałem na myśli grę nadala.
Ale skoro twierdzi że rafia 4 na 5 i to single lub duble o kursach powyzej 1.3 oznacza to że trafia 80%.
W swoim czasie przejrzy na oczy że osiąganie 80% skuteczności grając np, duble po kursach 1.3 na mecz to abstrakcja ale na to trzeba czasu i zadziałania rachunku prawdopodobienstwa.

Pytasz czemu ja gram u bukow?
No tak jak każdy starm się na tym zarobić.

Do góry
#43309 - 05/06/2003 05:13 Re: [kolejny] Pomysł ?
Anonymous
Unregistered

JAHU jestes niepoprawnym pesymista
nie potrafisz tego pojac ze jezeli w ciagu miesiaca zrobilem z tysiaca 15 tysiecy to nie jestem w stanie grajac dalej w ten sposob przegrac (ale podejrzewam ze jest ci teraz zal iz nie wykorzystales okazji gdy tlumaczylem ci na czym ta gra bedzie polegac)tym co nie wiedza wytlumacze wybieram w miare mozliwosci z oferty tenisowej dwa badz jedno zdarzenie o nieco zawyzonym kursie (porownuje kursy u wiekszosci bukmacherow i wybieram tego ktory ma zawyzone kursy przynajmniej o 30/100 np kurs oscyluje wokol 1,3 a ja znajduje bukmachera ktory oferuje za to zdarzenie co najmniej 1,6 popieram taki pojedynek analiza i tak zwanym "nosem",lacze takie dwa zdarzenia i juz w dublu kurs oscyluje w granicach 2,5 ako czyli grajac na dwa pewniaki w tenisie szanse nie wynosza 1 do 4 tylko zwiekszaja sie o okolo 50% czyli moje szanse wzrastaja do 1 do 2 a kurs przewyzsza 2 bede na dluzsza mete takze do przodu i JAHU gra dokladnie to samo tylko ze szuka w pilce kursow powyzej 2,0 i takze laczy je w dwa zdarzenia czyli kurs ma w granicach 5,0 ako oczywiscie wybiera kursy nieznacznie zawyzone (badz znacznie )i dziwi sie ze tak rzadko mu to wchodzi dlatego tak przezywa ze ktos zaczal wygrywac jego systemem
bo po prostu nie widzisz Jahu ze wymyslilem troszke lepsze PERPETUM MOBILE na robienie pieniedzy od ciebie bo zauwaz w tenisie nie ma na szczescie remisow i ja grajac kurs na dwa zdarzenia od 2,5 do 3,0 ako trafiam to praktycznie zawsze (przesadzilem 8 na 10 razy )i dlatego kolega jahu tak wszystkich odwodzi od takiej gry poniewaz polscy bukmacherzy coraz rzadziej sie myla i stad u niego obawy by jego zlote dni nie skonczyly sie (jezeli juz sie nie skonczyly)

Do góry
#43310 - 05/06/2003 05:42 Re: [kolejny] Pomysł ?
SLAW Offline
old hand

Meldunek: 08/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nadal:
[qb]a ja znajduje bukmachera ktory oferuje za to zdarzenie co najmniej 1,6 popieram taki pojedynek analiza i tak zwanym "nosem",lacze takie dwa zdarzenia i juz w dublu kurs oscyluje w granicach 2,5 ako czyli grajac na dwa pewniaki w tenisie szanse nie wynosza 1 do 4 tylko zwiekszaja sie o okolo 50% czyli moje szanse wzrastaja do 1 do 2 a kurs przewyzsza 2 bede na dluzsza mete takze do przodu[/qb][/QUOTE]niezły koleś jesteś jak liczysz ze przy kursach 1.3 szansa na wygraną jest 50% a potem jeszcze piszesz ze po zwiekszenu o 50% wynosi 2X wiecej (chyba 100% chciałeś napisać)

pozdrawiam SLAW

PS:
uQ$ && UFO przyjeli zakłady tylko dlatego ze szansa ich wygrania jest większa niż 50% a nie dlatego ze to jest niewykonalne

Do góry
#43311 - 05/06/2003 06:01 Re: [kolejny] Pomysł ?
Anonymous
Unregistered

nie rozumiesz ze grajac dwa tenisy masz szanse 1 do 4 obojetnie jakie to sa kursy grajac na zdecydowanych faworytow bo chyba nie powiesz ze kurs 1,30 to nie faworyt zwiekszasz swoje szanse 1 do 2 ale mnozac 1,3 badz 1,4 X 1,3 badz 1,4 badz kuzwa nawet 1,5 nie osiagniesz nigdy kursu 2 czyli jestes bez szans ale wyszukujac kursy troche zawyzone korzystasz na tym
a zreszta nie chce mi sie wam wiecej tlumaczyc wole sobie grac i korzystac z kasy a nie tracic czas o drugiej w nocy i wklepywac cos na klawiaturze i tak sie z wami typami nie podziele hej al:

Do góry
#43312 - 05/06/2003 06:41 Re: [kolejny] Pomysł ?
SLAW Offline
old hand

Meldunek: 08/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał nadal:
[qb]nie rozumiesz ze grajac dwa tenisy masz szanse 1 do 4 obojetnie jakie to sa kursy grajac na zdecydowanych faworytow bo chyba nie powiesz ze kurs 1,30 to nie faworyt zwiekszasz swoje szanse 1 do 2 ale mnozac 1,3 badz 1,4 X 1,3 badz 1,4 badz kuzwa nawet 1,5 nie osiagniesz nigdy kursu 2 [/qb][/QUOTE]no to graj przeciwko fav. bo i tak masz 25 % szans na wejście zdarzenia (to twoja opinia :zobacz: ) a kurs przykładowo będzie w kombo ok 6*.25=1,5 czyli byś miał 50% zysku
a tak na pewno nie bedzie ale już o takich banałach nie będe pisał bo mnie to meczy

SLAW

Do góry
#43313 - 05/06/2003 11:12 Re: [kolejny] Pomysł ?
Anonymous
Unregistered

dobrze przepraszam was starsi uczestnicy forum wy oczywiscie wiecie wszystko lepiej i wszystko umiecie sobie wyliczyc i tylko wy mozecie byc do przodu z mojej strony to juz wszystko w tym temacie pa

Do góry
#43314 - 05/06/2003 11:18 Re: [kolejny] Pomysł ?
jahu Offline
old hand

Nadal piszesz rzeczy niesamowite.
15000zł z tysiąca no no jestem pod wrażeniem
Tylko mam jedno ale piszesz że na typach przez ciebie wyselekcjinowanych i zawyżonych w porownaniu z innymi , osiągasz 80% skuteczność [8 na 10 trafiasz]i to przy łącznym ako ok. 2.5.

Oznacza to że trafiasz kursy ako ok. 2.5 z 80% skutecznością czy tak?

No no jestem naprawdę pod wrażeniem.
Może usiądziemy w mix i wyjaśnisz mi szczegóły też se trochę zarobię iwo:

Jak bedę trafiał 80% po kursach ako 2.5 to chyba faktycznie rozstane się z moja progresją gdzie dobieram mecze tak jak mowiłeś wyżej.

Jedno mnie tylko niepokoi.
Jak to jest ze ja gram swoja progresją już ponad rok i nie muszę tu nic zmieniać a ty już opracowałeś który system w tym roku???????
Przyznasz że miesiąc[zdaje się że tyle już tak grasz] to nie taki dlugi okres na sprawdzenie skuteczności metody.

Niestety to co piszesz to czysta "fata morgana" pokaż mi buka który daje kursy na tenis 1.6 gdy srednia światowa jest 1.3 i to jeszcze możesz w nich przebierać bo musisz dokonac własnej analizy czyli po drodze część odrzucić.
Owszem zdarza się że są takie przeszacowania ale to jest incydentalne a nie nagminne.
Czy mozesz tu podac ze 2 - 3 takie pary które zagrałeś - zobaczymy czy faktycznie takie kursy znajdujesz bo ja mam wraznienie że to musi być u buka o ktorym nie slyszałem - no więc jak podasz ze 2-3 takie pary??? czy wymiekasz

Do góry
#43315 - 05/06/2003 12:05 Re: [kolejny] Pomysł ?
donic Offline
Carpal Tunnel

Jahu, czy Twoja progresja 26 stopniowa matematycznie daje Ci szanase?

Do góry
#43316 - 05/06/2003 13:41 Re: [kolejny] Pomysł ?
Garrett Offline
addict

Meldunek: 29/10/2002
... i przy okazji mógłbyś podać zasady tej progresji - być może to jakaś maszynka do wygrywania

Pozdrawiam
Garrett

Do góry
Strona 5 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Moderator:  rafal08