#4306224 - 19/12/2010 02:10
Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
Ja też generalnie olewam sylwestra. Dzień jak co dzień. Różni się tylko tym, że połowa narodu chleje na umór. Ci co chcą się bawić jak te duraki w ten dzień przepłacają wszystko kilkakrotnie i wydają masę szmalu na imprezę. Identyczną mogli by zrobić w każdy weekend dużo taniej, ale co tam - przecież to sylwester. Wole byc jednym z durakow i chlac ze znajomymi w atmosferze ogolnie podnioslej haha niz mulic w domu przed tv z mysla 'kurwa gdzies bym poszedl jednak, wszyscy sie bawia, a ja nudze' Oczywiscie no offens dla tych, ktorzy nie lubia sylwestrowych szalenstw- rozumiem, ale nie widze tez nic zlego w jednym dniu extra szalenstwa, nawet jestli jest strasznie sztuczny i kosztowny Have fun.
|
Do góry
|
|
|
|
#4306256 - 19/12/2010 02:24
[Re: Jose]
|
Lucio Fulci Forever
Meldunek: 22/08/2006
|
Ja również się zapisuje ! Po tym jak musiałem zapierdalać rok temu piechotą z Żywca do Mysłowic podziękowałem. Z resztą nigdy nie lubiłem sylwestra, od paru lat obchodziłem go nie jako z przymusu ponieważ moja była żona miała tego dnia urodziny, ale teraz... psina, whisky i jedynka. byleś rok temu w żywcu i znac nie dałeś???? .......
|
Do góry
|
|
|
|
#4306327 - 19/12/2010 02:49
[Re: tyson]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
prawdziwy twardziel słowianin sylwestra spędza przed komputerem, waląc czystą z gwinta oglądając kilera sam w domu albo kevina dazent mater
|
Do góry
|
|
|
|
#4306372 - 19/12/2010 03:00
[Re: panKa$a]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
Ekipa ode mnie w tym roku znow smiga do lesniczowki gdzie jest problem z ogrzaniem jej w zime. 5 lat temu tam bylem i spedzenie 4 dni w temp 15stopni nie jest zbyt przyjemne. Takze w tym roku sylwek bedzie wygladal tak: drinkowanie z dziewczyna u boku przy meczach NBA i NHL, zapusci sie jakis filmik tez lezac w cieplym wyrku a na koniec noworoczne dupczenie A szansa na uchlanie sie bedzie pewnie i tak w 2 weekend nowego roku, w ulubionym pubie, bez tloku i tej calej sylwestrowej otoczki.
|
Do góry
|
|
|
|
#4306379 - 19/12/2010 03:01
[Re: tyson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2001
|
prawdziwy twardziel słowianin sylwestra spędza przed komputerem, waląc czystą z gwinta to są u nas jeszcze tacy? myślałem że to tylko za wschodnią granicą taki gatunek występuje Nie przesadzajmy każdy robi to co lubi i każdy ma do tego prawo
|
Do góry
|
|
|
|
#4307361 - 19/12/2010 18:18
[Re: xqwzts]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
Mi w sylwestra to chodzi tylko o to ze jest okazja zeby sie pobawic w sporej grupie znajomych, bo w inne dni w roku male jest prawdopodobienstwo ze wszyscy sie zjada w ten sam dzien ale teraz juz 18 grudnia, a ja nie wiem co bede robil.. mojej kobiecie obojetne, moze siedziec w domu i moze isc na impreze, no Skarb ale staram sie cos zorganizowac.. DOKLADNIE !!!! to jest okazja do spedzenia czasu ze znajomymi ( zazwyczaj to jest kilka dni ), ze trzeba zaplacic pare groszy za domek w gorach, impreze, bal - trudno ale jak ktos woli kompa i wode pic sam to kazdego osobista sprawa
|
Do góry
|
|
|
|
#4307521 - 19/12/2010 19:58
[Re: Bzyku]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Ci co chcą się bawić jak te duraki w ten dzień przepłacają wszystko kilkakrotnie i wydają masę szmalu na imprezę. Identyczną mogli by zrobić w każdy weekend dużo taniej, ale co tam - przecież to sylwester. No właśnie, osobiście lubię 1 stycznia w pubie wypić i dobrą piłkę obejrzeć. A nie odliczać 10 sekund do północy poprzedniego dnia i się podniecać jaka to wielka chwila jest... To głównie baby pchają się na tego Sylwka i zmuszają wszystkich dookoła by coś zorganizować, najlepiej przepłacając za jakąś imprezę w lokalu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4307851 - 19/12/2010 21:32
[Re: john]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Dla mnie jak ktoś chce spędzać ten dzień w domu to spoko, może tak woli, bo nie każdy ma ochotę zawsze na imprezowanie, ale tłumaczenie tego tym, że to zwykły dzień to już głupota. Rozumiem, że innych takich dni jak dzień matki, walentynki czy inne też nie obchodzicie.
Albo po co obchodzić ten dzień jak wszystko drożeje za moment? To najlepiej cały czas w chacie siedzieć i nigdy nie imprezować. Bo co mamy świętować, jak następnego dnia będą się napierdalać bombami w Korei.
Nie mam nic do tych co wolą sobie posiedzieć w domu i obejrzeć meczyk albo coś, ale denerwuje mnie to jak komuś to przeszkadza, że tej nocy inni się bawią.
|
Do góry
|
|
|
|
#4308029 - 19/12/2010 22:40
[Re: Gaske]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2007
|
Dla mnie jak ktoś chce spędzać ten dzień w domu to spoko, może tak woli, bo nie każdy ma ochotę zawsze na imprezowanie, ale tłumaczenie tego tym, że to zwykły dzień to już głupota. Rozumiem, że innych takich dni jak dzień matki, walentynki czy inne też nie obchodzicie.
Albo po co obchodzić ten dzień jak wszystko drożeje za moment? To najlepiej cały czas w chacie siedzieć i nigdy nie imprezować. Bo co mamy świętować, jak następnego dnia będą się napierdalać bombami w Korei.
Nie mam nic do tych co wolą sobie posiedzieć w domu i obejrzeć meczyk albo coś, ale denerwuje mnie to jak komuś to przeszkadza, że tej nocy inni się bawią. To zalezy o jakim bawieniu mowimy. Jesli jest to jakas zabawa z alkoholem, muzyka i osobami ktorzy wiedza jak sie obchodzic z alkoholem(wiedza kiedy przestac aby pozniej nie bylo niemilych konsekwencji) to jak najbardziej jestem na tak. Jednak niektorym sylwesterem moze sie kojarzyc z ludzmi ktorzy w ten jeden tak sie napierda**** ze nie wiedza pozniej jak maja na imie, dla nich nie wazne jest mile spedzenie czasu ze znajomymi tylko jak najwieksze spozycie alkoholu, a na pytanie dlaczego sie tak nakurw***, odpowiadaja w stylu: 'Bo sylwester był to mozna :D" .
|
Do góry
|
|
|
|
|
|