La Clipers -PHX Suns
typ
PHX Suns -5.5 @ 3.00badz bezpieczniej typ
1 kurs 2.00wiele przemyslen odnosnie tego spotkania,rano wstałem z myślą grania Clipów, na sedesie myslałem o PHX, przy obiedzie o Clipach, a teraz o Phx, czemu ? sami wiecie jaki to mecz !!! tez tak myslałem, ale jestem juz pewny, jak on brzebiegnie .
Dzisiaj Clipersi bedą mieli problem z bronieniem szybkiej gry Phenix, Wogóle bedą sie żłe ustawiac, niby strefa niby kazdy swego, szybka gra Phenix, bedzie powodowała łatwe ich punkty, proste penetracje pod kosz, rzuty z wolnych pozycji,postota gry Stevego Nasha, wbic sie tam gdzie powinno.
Podstawa dzis to zla obrona La powtarzam B.Davis jest i bedzie bardzo wyekspoatowany,Gordon przeciwko sobie Dudleya, nie widze tu zastopowania tej pozycji
Ponadto licze na Lopeza, to wystarczy na srodkowego Clipow, B. Grifin ??? zawodnik nr 1 Clipow, ten aspekt pozwolił mi grac tak zdecydowanie na Suns, co on ma wygrac mecz w obronie i w ofensywie !!! na tak grającą piłką ekipe Phenix , nie da rady !!!! sądze ze skupi sie i zużyje energie na ofensywie i to jest najwazniejszy argument, niski skrzydlowy Clipów bedzie dobrze przypinowany (zapomnialem name,nieistotne) rezerwa La maly wklad w mecz i to oni beda ciagnąc do konca te przegrane zawody
PO stronie Suns, Lopez zrobi swoje, licze na Marcina G, na to ze zrozumie i pokaze ze jako zadaniowiec bedzie pełnił ważna role w zespole, na jego obrone, dobre bieganie zbiórki, Skrzydłowi Hill, Fry, dobrze beda dysponowani ze statycznych pozycji,do których bedzie ich kreował Nash/Dragic, Licze na Childresa ze na tle Clipersow pokze sie jak nalezy, dobra agresywna gra trumnie, Pietrus, Dudley,chociazby takich "kolesi"brakuje w Clipach nie sa to wielcy gracze ale La i tego nie mają
słaba obrona,zła organizacja gry w La dzisiejszej nocy, a za to szybka,kontrolowana gra Suns,dobre stopowanie przeciwnika, kreowanie partnerów do penetracji i rzutów,3-point,kontra
(Abyśmy sie rozumieli, Suns pokaze sie tak na tle Clipow, dzisiaj !!!
)
przyczyniły sie , że dzisiaj gram ze spokojem na Suns
PHX Suns -5.5 @ 3.00transmisja Canal+hd, Canal + 21 00
(ja tam bede)
polecam jeszcze
N Orlean - 5.5 kurs 2.1 badz
win Orleanu po 1.52i
Philadelpie +8.5 po 1.4moze pozniej to oświece