nie trzeba czekac:/ mi etz niedzialalo to z zgodnoscia z windows nt Trzeba zrobci tak po wypakownaiu do folderu dostajemy plik mdf czy mds nei pamietam potem do alcohola i instalujemy (w TYM CZASIE SCIAGAMY Z PER TO PEER LUB Z JAKIES INNEJ STROKI ,JA ZNALAZLEM NA BEAR SHARE ,,ANTIBLAXX,,) jak jzu mamy gre zainstalowana to instalujemy antiblaxa i potem pojawi sie na pasku zadan (prawy dolny rog znaczek plytki klikamy prawem i wchdozimy w seetings,i teraz tam gdzie pisze alcohol wchdozimy i znajdujemy plik .EXE alcohola120%zainstalwoanego na naszym kompie)potem w zakladce game klikamy i znow szukamy tym razem football menager2006 .EXE i zaznaczmy i ostatnia zakladka protection wybieramy ,,safedisc i skonczone tearz kliknac ,,close,i znow sie zmniejszy do plytki na pasku zadan
teraz juz tylko prawym klikamy tam i na gorze nad settings jest run ,jak najedziemy na to pojawi sie fm klikamy i po chwili gra sie zalaczy:)milego grania:) gram wiselka ,liga polska dobra
choc ,za duzo kontuzji i nie wiem jak wyeliminowac to bo 5-6 zawodnikow na zmaine ma ciagle kontuzje:/ wielkie sorry za literowki:)