AGASSI
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: Kerogh
Dla mnie ta płyta Tedego to lipa jakaś jest, może czas już zejść ze sceny. ;-) Albo niech się beefami i dissami zajmie tylko.
z reguły jak czegoś nie kumamy to mówimy,że to lipa i do śmietnika z tym A Ty nawet nie skumałeś czemu to wkleiłem Wiem,że trudno zrozumieć,że nie wszyscy chlają,jarają i je.bią policje ps. złoto goni złoto więc jakos brak przesłanek by zszedł ze sceny w przeciwieństwie do tych co złoto łapią po roku pozdrawiam
Jak Ci powiem, że wyszła zajebista płyta Gosi Andrzejewicz, a Ty powiesz że lipa to znaczy, że nie rozumiesz przekazu Pani Gosi? I nie wiem czy sugerujesz, że słucham rapu o jebaniu policji i chlaniu, ale nie, nie słucham. A o chlaniu to właśnie Twój Tede nawijał kawałek po kawałku jak szczytował jeszcze niedawno, więc on chyba w chlaniu i jaraniu 'gibonów' wśród raperów jest No.1.
AGASSI
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
Originally Posted By: Kerogh
Jak Ci powiem, że wyszła zajebista płyta Gosi Andrzejewicz, a Ty powiesz że lipa to znaczy, że nie rozumiesz przekazu Pani Gosi? I nie wiem czy sugerujesz, że słucham rapu o jebaniu policji i chlaniu, ale nie, nie słucham. A o chlaniu to właśnie Twój Tede nawijał kawałek po kawałku jak szczytował jeszcze niedawno, więc on chyba w chlaniu i jaraniu 'gibonów' wśród raperów jest No.1.
w przeciwieństwie do Ciebie na pewno nie zasugeruje Gosi by juz skończyła kariere tylko po prostu nie będe Jej słuchał ......i tak nie jestem pewien czy dojrzysz różnicę w podejściu ps. kilka postów wyżej napisałem,że Notes3D to słaba płyta BTW np. Pezeta w chlaniu i Wilka w jaraniu trudno prześcignąć tekst "Twoj Tede ..." to no comment BTW wkleiłem to tylko dla tego pokerka z Betssonka ale czułem,że znajdzie się matoł,który mimo,że pisze czemu to polecam od.jebie grubasa ze sceny za całą płyte
Wally w ft zawsze zajebisty.....a jego płyt solowych jakoś nie trawie.
Big
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/03/2004
Już kiedyś wspominałem o tym zespole. Oczywiście muzyka dotyczy lat mojej młodości(początek lat 70 , kiedy nosiłem włosy za ramiona i słuchałem Led Zeppelin. Odskocznią dla mnie była grupa WAR i tą tu prezentuję. Dopiero niedawno natrafiłem na dosyć dobrą jakość nagrania. Proponuję odsłuchać kilka innych utworów tej grupy, bo myślę , że warto. Grupę można skojarzyć z filmem 60sekund, tam był prezentowany jeden z utworów tego zaspołu.
i ostatni kawałek. Chciałem wkleić występ z paryskiej Olimpii, ale jakość była beznadziejna więc zdycydowałem, obraz statyczny,ale muza extra.