#426821 - 28/11/2005 17:39
Re: Expekt [26]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/08/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
ja też dlugo czekam na wypłate- zazwyczaj odbywalo sie to w expkresowym tempie, teraz dlugo sie to ciągnie..
No strasznie dłuigo się teraz czeka i nie wiadomo czy wogóle sie doczeka na te pieniądze :/ Ja zleciłem wypłate w środe w tamtym tygodniu i dalej nic. Dostał już ktoś pieniądze on nich ostatnio?
Wedlug mnie nie powinniscie robic zadnej afery z tego powodu. Jezeli kasa nie wplynie na konto do 10 dni mozna cos probowac robic, ale wczesniej nie ma sensu. Teraz zbliżają się Mikołajki, Swieta, Sylwester, wiec większość ludzi grajacy w Expekcie i innych bukmacherach powoli zaczyna wyplacac na powyższe cele. Dlatego robienie paniki z kilku dni zwłoki nic nie zmieni, a tym bardziej nie ma sensu pisać do SBR, bo po co komus truć interes. Pozdrawiam i życzę wszyskim wysokich wygranych w kończącym się roku
no mi odpisali, że jeżeli dzisiaj nie wpłyną mam im wysłać skana z konta i skontaktować się też z bankiem...
|
Do góry
|
|
|
|
#426822 - 28/11/2005 17:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ja też dlugo czekam na wypłate- zazwyczaj odbywalo sie to w expkresowym tempie, teraz dlugo sie to ciągnie..
No strasznie dłuigo się teraz czeka i nie wiadomo czy wogóle sie doczeka na te pieniądze :/ Ja zleciłem wypłate w środe w tamtym tygodniu i dalej nic. Dostał już ktoś pieniądze on nich ostatnio?
Wedlug mnie nie powinniscie robic zadnej afery z tego powodu. Jezeli kasa nie wplynie na konto do 10 dni mozna cos probowac robic, ale wczesniej nie ma sensu. Teraz zbliżają się Mikołajki, Swieta, Sylwester, wiec większość ludzi grajacy w Expekcie i innych bukmacherach powoli zaczyna wyplacac na powyższe cele. Dlatego robienie paniki z kilku dni zwłoki nic nie zmieni, a tym bardziej nie ma sensu pisać do SBR, bo po co komus truć interes. Pozdrawiam i życzę wszyskim wysokich wygranych w kończącym się roku
no mi odpisali, że jeżeli dzisiaj nie wpłyną mam im wysłać skana z konta i skontaktować się też z bankiem...
No dobra mozna wysłać im skan z konta a także historie ale skoro nie doszedł przelew ani do jednego banku ani do drugiego to po co sie kontaktowac z bankiem? 
|
Do góry
|
|
|
|
#426826 - 29/11/2005 00:59
|
enthusiast
Meldunek: 08/09/2005
|
Ech naprawde zaczyna mi sie niepodobac polityka tego buka... a szkoda bo czasmi mozna trafic kursowe perelki :-/ Ale jak widze, jakie problemy mają z nim ludzie to sie troche odechciewa. Wogle radze wszystkim wyposarzyć sie w wypukła karte kerdytowa i dokonywac ta droga trancakjci, opłaty nie sa znowu takie duze, a wygoda jest relatywnie dużo większa niz choćby te przelwy do baków. Wpłaty, wyplaty robi sie natychmiastowo. Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#426829 - 29/11/2005 17:54
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001
|
Quote:
Panowie mam pytanie. Zagrałem mecz koszykówki na ilość punktów pierwszą kwarte na live betting. Wie ktoś z Was po jakim czasie expekt wypłaca pieniądze na konto gracza?
z tego co pamietam to po zakonczeniu spotkania
ale moze sie cos pozmieniało na lepsze 
|
Do góry
|
|
|
|
#426830 - 29/11/2005 17:55
|
enthusiast
|
Zawze robili to niemal od razu, ale ostatnio cos wogle wolno rozlicza zaklady, czasami trzeba czekac nawet pare godzin.
Ja wlasnie zlecilem wyplate czesci moich funduszy, zobaczymy, czy kasa dojdzie..
|
Do góry
|
|
|
|
#426831 - 29/11/2005 18:00
|
member
Meldunek: 06/06/2005
|
Quote:
Quote:
Panowie mam pytanie. Zagrałem mecz koszykówki na ilość punktów pierwszą kwarte na live betting. Wie ktoś z Was po jakim czasie expekt wypłaca pieniądze na konto gracza?
z tego co pamietam to po zakonczeniu spotkania
ale moze sie cos pozmieniało na lepsze
Jak na razie mi nie wypłacili a już dawno się skończyła pierwsza kwarta.Win na moją korzyść a oni mi tutaj zwlekają...eh Dzięki za szybką odp Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#426833 - 29/11/2005 18:12
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Ehh i dalej nic na koncie ani widu ani słychu :/ Może o mnie zapomnieli a tak na serio to otrzymal ktoś ostatnio od nich pieniążki na konto? Kamasssss co u Ciebie z expektem?
sorry za post pod postem...
stary sprawdź numer na jaki zrealizowali przelew czy się zgadza...
aha nie mogę Ci wysłać priva...
|
Do góry
|
|
|
|
#426834 - 29/11/2005 18:18
|
enthusiast
|
W takim razie nie masz sie czym martwic:-) Bank na pewno zwroci kase do Expekta. Ja tak raz mialem ( tylko ze zapomnialem wkleic ost. 4 cyferek:-D )w BAW, troche to potrwalo, ale wszysko skonczylo sie dobrze. W gorszej sytuacji byłbys, choc tez nie beznadziejnej, gdybys wpisal 26 cyferek i jedna pomyli, a tak podajac 25 transakcja wogle zostanie cofnieta, bo przeciez nie ma zadnych kont 25 cyfrowych. pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#426835 - 29/11/2005 18:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2004
|
Quote:
Quote:
Ehh i dalej nic na koncie ani widu ani słychu :/ Może o mnie zapomnieli a tak na serio to otrzymal ktoś ostatnio od nich pieniążki na konto? Kamasssss co u Ciebie z expektem?
sorry za post pod postem...
stary sprawdź numer na jaki zrealizowali przelew czy się zgadza...
aha nie mogę Ci wysłać priva...
Wszystko sprawdziłem i jest ok więc nie wiem co jest nie tak :/ Jak raz wpisałem wszystkie dane do expekta i nic nie zmieniałem w polu wypłata bo wszysko było ok i zawsze pieniądze dochodziły. Sam już nie wiem co jest nie tak :/ Wysłałem im zrzut ekranu z historii mojego konta i poczekam co oni na to. Kamasssss skrzynka już opróżniona wię powinno dochodzić wiadomości
|
Do góry
|
|
|
|
#426837 - 29/11/2005 20:45
|
veteran
Meldunek: 31/10/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#426838 - 29/11/2005 21:19
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
W takim razie nie masz sie czym martwic:-) Bank na pewno zwroci kase do Expekta. Ja tak raz mialem ( tylko ze zapomnialem wkleic ost. 4 cyferek:-D )w BAW, troche to potrwalo, ale wszysko skonczylo sie dobrze. W gorszej sytuacji byłbys, choc tez nie beznadziejnej, gdybys wpisal 26 cyferek i jedna pomyli, a tak podajac 25 transakcja wogle zostanie cofnieta, bo przeciez nie ma zadnych kont 25 cyfrowych. pozdro.
ile to może tak mniej więcej trwać? sprawdziłem i oni zrobili przelew na 25 cyfr...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|